-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokiph
tag
Sziasztok !
Először utaltam előre egy úriembernek HA-n (tudom nem ajánlatos, de sok pozitív eladása volt eddig, semmi negatív, őstag is vett tőle már). Hétfőn dél környékén meg is egyeztünk, úgy volt hogy elküldi postával a szóban forgó használt számítógép-házat. Azóta tegnap és ma dél körül is nekem kell ráírnom, hogy hol tart a dolog, és csak kifogást mondott, hogy a "..tegnap visszaküldték, hogy nem jó a rendszerük...". Rendben el is hittem. Ma ráírtam, és erre nemrégen visszaírta nekem, hogy "még dolgozom".
Más is, én is dolgozhatok, van telefon is, jelzi az üzenetet....
Mit tehetek, hogyan lehetne megoldani ezt a dolgot. Sosem találkoztam ilyen furcsán viselkedő emberrel még itt HA-n. Az elején rendesnek látszott, válaszolt a kérdéseimre.
Tudom, nem sok idő telt el még, de bármi jótanácsot hálával megköszönnék, hogy mit is írhatnék neki. Kicsit marhának néz, úgy érzem. Bocsánat a kifejezésért. Nem szeretnék veszekedni sem semmiképpen. Ilyet még nem tapasztaltam, talán szerencsés voltam eddig.
Köszönöm szépen a segítségeteket !
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android dual SIM okostelefonok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest