Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Bár nem csalás történt, de szeretném kikérni a véleményeteket ebben az ügyben:
A munkahelyemről lehetőségem volt megvásárolni a laptopomat, mert kaptam helyette újabbat. A gépet egyrészt azért vettem meg, mert jó áron adták (70 ezer Ft), másrészt meg szerettünk volna itthonra egy laptopot.
Néhány napig használtuk itthon, de utána az eladás mellett döntöttem, mert ez egy elég nagy és nehéz gép, ezért gondoltam eladom és majd veszek helyette egy ultrabookot, ami praktikusabb lenne itthonra. Az már csak hab volt a tortán hogy mivel olcsón vettem, tudtam rajta keresni valamennyit.Meg is hirdettem a gépet a Hardveraprón, eredetileg ha jól emlékszem 300 ezer feletti áron, mert sokan ennyiért illetve drágábban árultak hasonló gépeket. Ahogy teltek a napok, folyamatosan csökkentettem az árat, mert nem nagyon kellett senkinek. Végül 200 ezer Ft volt az utolsó ár a hirdetésemben, de egy tag 180 ezerre lealkudta és ennyiért adtam oda neki.
A gépnek annyi hibája volt, hogy 1 db halott pixel volt a kijelzőn. Garancia már nem volt rá. Ezeket az információkat feltüntettem a hirdetésben, tudott róla a vevő.A vevő egyébként gyakran vesz és ad el laptopokat a Hardveraprón. Néhány nappal később meghirdette a gépet ha jól emlékszem 260 ezer Ft-ért, és hamarosan el is kelt. Elvileg 5 nappal azután adta el hogy megvette tőlem.
Nemsokkal ezután jelezte nekem hogy a gép elromlott, a személy aki megvásárolta tőle jelezte neki. Szerviz szerint alaplap hiba és nem lehet javítani.
Ilyenkor mi lenne a helyes eljárás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest