- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Engedd meg hogy dicséretnek értsem amit rólam és a türelmemről, emberek iránti bizalmamról írtál, nem pedig lehülyézésnek.
Ez így is van, elképesztő türelem és mások iránti jóindulat van benned.(1) ti úgy érzitek, hogy a HA rendszere hatékonyan lefedi az ilyen pusztán "erkölcsi" eseteket, és nincs ok semmilyen módosításra? Nincs szükség arra hogy az ilyen eseteknek bármilyen nyoma maradjon?
Nem, nem fedi le (mások rendszere sem), de van ötletünk a helyzetre (csak fejlesztői kapacitást nincs).
(2) Azt mondod a jog irányába kell mennetek. Akkor ha jól értem, a HA jogi álláspontja az hogy köztem és az eladó között nem jött létre semmilyen adásvételi szerződés ami az eladóra is kötelességeket rótt volna?!Egyrészt ez nem, ez nem álláspont, azt akkor lehet kialakítani, ha adatokat és tényeket látok, de csak a te elmondásodat láttam.
Másrészt ha van is álláspontom, kérdés hogy abból mit tudok betartatni. Nem vagyok bíróság, nem tudok senkire semmit sem kötelezni. És az erőforrásaim sem véglegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest