- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Volt már valakinek furcsa üzlete molniDAprú nevű taggal? A haverom előreutalással "vett" tőle egy Ps5-öt és egy Xbox-ot, amit S-es Foxpost rekeszben "adott fel.." Meg lett kérdezve, hogy ez mi, aztán vagy kitért a válasz elől, vagy nem is válaszolt. Végül tiltotta a haverom számát. Később más úton egy kicsit erősebb ráhatásra visszautalta a pénzt, és kérte, hogy ez esetben ne vegye át a haverom a csomagot. Én azt tanácsoltam neki, hogy járjon a dolog végére, max bukik pár ezer ft-ot a visszaküldéssel, ha kinyitja a rekeszt. Így is tett,majd a 240.000 ft átutalt összegért, a rekeszben egy gagyi dvd író volt. Jelezve lett a hardveraprónak, akik közölték, hogy mivel nem lett megkárosítva, így nem tudnak mit tenni. Kérdem én, meg kell várni míg lesz megint egx ADLUAN eset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest