Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence5511
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeptember 12-én egy mobillaci nevű hardveraprós kollega behúzott szépen, egy Nintendo Switch-re utaltam elő neki 75 ezer forintot, majd ezután következett egy ígéret hullám, először nem adta oda a csomagot a futárnak az anyja, majd nem jött a futár érte, pedig ő állítólag többször is megrendelte. Fene sem gondolta volna, hogy egy 2009-s tag behúzza az embert, a mai nap folyamán ahogy látom valaki jelentette és fel is lett függesztve véglegesen a fiókja. Az elsődleges ok amiért kiírom ezt ide, hogy amennyiben te is károsult vagy általa, keress már meg privátban, hogy csoportos feljelentést tudjunk tenni ellene. Illetve még annyi kérdésnek, hogy mennyire foglalkozik jobban az üggyel a rendőrség, mint ami 50001 Ft-alatt van, mert 2 éve már jártam így egyszer hasonló eset volt, és jóformán nem csináltak semmit, és úszott 40 ezrem.
Sajnos csak egy nevet és egy számlaszámot adott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest