- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchoTHEcri
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Amit meg szeretnék osztani veletek az Hvaprós „üzlet”. Kár ugyan nem ért, csak közepes erejű bosszúság, amennyiben mégsem illene ide, kérem a moderátorokat, hogy minden lelki válság nélkül töröljék.
Jó sok éve vagyok itt, nem túl sok pozitívval. Saját cuccot szoktam eladni és saját részre is vásárolok. Igazából negatív élményem itt nem volt. A vén hülye kategóriába tartozom (50+). Néha amikor létrejön a személyes találkozás, szoktam látni a szemekben „Jézus ereje, ez komolyan gondolja, hogy gépet fog összerakni!?” És amikor küldöm az üzenetet, hogy minden rendben ment, a neten keresztül is hallom a megkönnyebbült sóhajt.
Na, jó az eset: Egy alsó kategóriás videokártyát árulok. Munka közben is néztem az üzeneteimet (buszt vezetek, de természetesen nem vezetés közben). Jött is az érdeklődő. (Sok éves tagság, kevés pozitív, szóval bizalomgerjesztő). Válaszoltam neki, telefonszámmal. Hívott is, mindjárt jött volna a cuccért. Mondtam neki, hogy most nem lehet, mert dolgozom. Erre csodálkozva kérdezte, hogy akkor hogy a fenébe tudok netezni?! Első jel. Én meg csak vigyorogtam magamban. Poén volt, pillanatnyi zavar, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Sürgősen kellett neki a kártya, mert mint mondta villódzik a monitora. Kicsit pislogtam és nekikezdtem a kérdésnek: Biztos benne, hogy a vga rossz és nem esetleg a monitor vagy… Itt belém fojtotta szót és határozottan mondta: Egész biztos, hogy a vga a rossz! Második jel, ezt sem vettem komolyan. Olyan sürgős volt neki, hogy még aznap, munka után, este 10-re jött érte. Egy nálam is idősebb ember (bagoly mondja verébnek…) Harmadik jel. Szabadkozott az időpont miatt, de nekem ezzel semmi gondom nem volt. A szokásom szerint köszöntem el tőle: Rakja össze, amint lehet és írjon nekem, hogy ha minden ok és akkor van lezárva az üzlet. Azt mondta, egy óra múlva jön az üzenet. Nem jött. Másnap telefon bekapcsol, 4 nem fogadott hívás. Hívom én. „A kártya rossz”. Egy hangot sem akadékoskodtam, nem kérdeztem a hibajelenséget, ugyan az-e mint a saját kártyájával stb. Nem győzködtem, hogy saját kezűleg vettem ki egy működő gépből. Teljesen mindegy, mert mindenképpen visszaveszem. Csak azt mondtam, hogy vagy most 1 órán belül hozza vissza, vagy holnap, de azt csak éjjel tudom pontosítani, mert akkor tudom meg (tartalék voltam, amiből bármi lehet). Mondtam, hogy hajnali 1-kor már nem hívom, hanem küldök SMS-t az időről és akkor jöhet. Küldtem az SMS-t. Reggel (délelőtt) kapcsolom a telefont. Nem fogadott hívások, de máris csörög: Ijedten kérdezi, hogy mikor jöhet? Mondom küldtem az SMS-t. Azt mondja „Nem tudom, hol lehet azt megnézni!”. No komment! Negyedik jel. Visszahozta a kártyát, OEM volt, doboz és minden nélkül, de beletettem egy antisztatikus zacskóba. Apróság, de természetesen már pőrén érkezett vissza.
Hogy az ember egy igazi, hmm, dilettáns volt, aki mindig biztos a dolgában, vagy egy ravaszdi, aki csak teszt, miatt akarta ideiglenesen a kártyámat, azt nem tudom.
Mit kellett volna másképp csinálnom? Nem tudom.
Tanulság: nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LG LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest