- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ez nem feltétlenül van így. Ha jelented a hirdetést és leírod a konkrét esetet akkor lehetőséged van csak neked értékelni. Legalábbis nekem volt ilyen esetem.
A kolléga kicsit türelmetlen volt (persze nem szép dolog, hogy elolvassuk az üzenetet és nem válaszolunk de könyörgöm alig telt el az egész tranzakció óta 1,5 nap, és végül ki is derült, hogy feladta).
Az a baj a nepperekkel meg azokkal akiknek sok szabadidejük van mint nekem, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a leendő üzletfelünk is kb annyit ül a Hardverapró előtt mint mi. Pedig ez nagyon nem így van. Hosszú-hosszú hónapok volt mire én is beláttam, hogy el kell engedni. Valakivel lehet gyorsan üzletelni és van akivel nem. Meg vannak azok akik személyes sértésnek veszik ha ennyit kérdezősködünk.
Kár ennyiszer rákérdezni mint a kollégának mert ha valaki túl "kényelmes" akkor ha beszarunk se fogja feladni előbb az illető...Sokminden közbejön, munka, család stb.
És mintha itt írta is volna az eladó, hogy megcsúszott a munkájával. Tehát nem arról van szó, hogy egyáltalán semmit nem írt...Na mindegy örülünk, hogy megoldódik

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- EAFC 26
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest