Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsurin
újonc
Sziasztok!
Pár napja vettem egy "be quiet! PURE BASE 500DX" számítógép házat (foxposttal), ami meg is érkezett rendben. Mikor kicsomagoltam észrevettem, hogy hiányoznak a tartozékok (csavarok, útmutató), illetve ami fontosabb, hogy a 3 beépített ventillátor is (gyárilag 3 ventillátorral érkezik). Ez a 3 ventillátor önmagában 12-15ezer forint lenne most újonnan.
A hirdetést azóta törölte az eladó, de ez állt a leírásban:
"Akartam építeni egy erősebb asztali PC-t de végül a konzolnál maradtam.
A ház pár hónapos teljesen makulátlan állapotban van."Picit én is hibás vagyok, mert nem kérdeztem rá a tartozékokra, de szvsz egy "makulátlan" állapotú háznál azt nem kellene feltételeznem, hogy ki lesznek belőle szerelve a ventillátorok (hacsak nem írja külön).
Megírtam az eladónak is a problémámat, egyelőre a válaszát várom.
Kérdésem, hogy ha nem sikerül dűlőre jutnunk, akkor mit lenne érdemes csinálnom, jelenthetem ilyenért, vagy csak egy negatív értékékelést adhatok a félrevezető hirdetés miatt (ha egyáltalán annak számít ez)?(Bocsi ha hülyeségeket kérdeztem, még kezdő vagyok a fórumozásban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Borderlands 4
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest