- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Sziasztok, ugyan engem nem vertek át, de egy felhasználó a hirdetésemre arcátlan taktikához folyamodott: először is adott egy ajánlatot a meghirdetett ár alatt, ami rendben van, nem vagyok köteles elfogadni, eddig ez tiszta üzleti dolog. De mivel nem fogadtam el egyből, egy másik felhasználónévvel (sokkal újabb profillal) szinte egy percen belül a következő üzenetével együtt, írt egy még egy annál is kisebb ajánlatot, remélve azzal, hogy elfogadom a nagyobbat. Számomra egyértelmű, hogy mindkettő felhasználó mögött ugyanaz a személy áll, mert a stílus is ugyanaz, de ilyen taktikát még nem tapasztaltam vásárlóktól. Hol és hogyan lehet ezt jelenteni? Ilyen taktikázós emberek más módszereket is hajlamosak használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest