- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tippm86
tag
Sziasztok!
Megkárosított egy tag [link] akit közben kitiltottak, közben találtam itt is 2 másik tagot akiket megkárosított, de hetekkel késöbb visszautalta nekik a pénzt, de ők nem jelentették fel csak írtak neki. Jelenleg is aktív máshol (pl. jófogás). Szerintetek feljelentsem vagy én is minden nap piszkáljam. Ha feljelentem akkor mennyi esély van hogy valaha látom az összeget és nem csak magamat szivatom meg a rendőrsége járkálással. Nem egyedi esetről van szó, folyamatosan (szerintem üzletszerüen) csinálja az illető, de egy idő után visszautalja a pénzt. Hívtam, sms-t küldtem neki, e-mailt küldtem neki, regisztráltam jófogásra hogy ott is tudjak írni neki. Jeleztem mind a két banknak a csalást.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest