Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaki01
tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszi koko52!
Kedves Kalandor! Nem is a PH. segítségét kérem (bár kértem, de az adatvédelemre hivatkozva le is pattintottak), hanem olyan magánszemélyekét, akik hasonlóan jártak. A neve és bankszámlája meg van, a rendőrség pedig majd kideríti, ha akarja. Ha nagyon akarnám, magánszemélyként tuttira megtalálnám, és ebben a következmények nélküli országban még el is számoltatnám. Az egyik kezét simán felajánlanám levágásra, csak a miheztartásképpen. ...és most finom voltam és nőies.
Egymás között gyakorlatilag olyan adatot osztunk meg, amilyet csak akarunk, hisz erre van kitalálva a privát üzenet. Egyébiránt pedig én leszarom az adatvédelmet, mert e mögé bújva mindig sikerül a tett(v)eseknek elkövetni a bűntényt. Ha meg az adatvédelemmel majdan valakinek baja lesz, majd akkor én viszem el a balhét, de nehogy má' a tett(v)es megússza csak egy ejnye-bejnyével!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Villanyszerelés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest