- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marxmobile
csendes újonc
Sziasztok!
Múlthéten hirdettem egy Redmi Note 14 telefont.
Jelentkezett a hirdetésre atis 1995 nevű felhasználó,hogy megvenné a készüléket,illetve látja,hogy egy asztali pc-t is hirdetek,azt is megvenné. Természetesen mindkét hirdetett cucc hibátlanul működött nálam,semmi gond nem volt aktív használat során.
Hamar fel is adtam a csomagot,majd később utalta is a kialkudott összeget a kolega.
Amint a csomag megérkezett hozzá (okt.6) illetve átvette,telefonon hívott,hogy a telefon dobozából kihagytam a töltőfejet,holott a hirdetésben világosan le volt írva,hogy mik a tartozékok és töltőfej nem szerepelt köztük. Rendben, erről a témáról le is tett,rendben voltunk,erre adtam is egy pozitívat neki idő közben. De hogy van egy nagyobb probléma,hogy a videokártya feltételezhetőleg hibás a gépben,mert csíkoz/pixeles a kép és próbált 2 másik videokártyát,illetve 3 másik HDMI kábelt, egyértelműen kiszűrte,hogy a kártyával van a gond. Kaptam egy képet,amin valóban látható csíkozódás,de azt nem bizonyította,hogy a kép azzal a kártyával készült,amit tőlem vásárolt.
Érdekesen hangzik,hogy vram hibás lett egy kártya 2 nap alatt a csomagautomatában állva,vagy a futárnál..de természetesen azonnal jóhiszeműen jártam el, saját magamtól felajánlottam,hogy átlag piaci áron (25000ft-ért) visszavásárolom a kártyát,majd rálicitált ,hogy legyen 26.000ft. (egy ezresen szarakodik..) Belementem. Azonnal átutaltam neki az összeget,illetve írtam az adatokat,hogy hová küldje vissza a kártyát, és az ígéret az volt,hogy vagy aznap,vagy másnap küldi.
Okt.10 van,a feladást azóta is várom,de se pénz,se vga. Az oldalt a felhasználó sűrűn látogatja,de nem igazán kommunikatív,vagy ha ritkán válszol,csak halogatja a feladást.
Mivel konkrétan ebből a típusú videokártyából a korábbi ügyleteit visszanézve 2-3db-ot vásárolt,az is felmerült bennem,hogy vissza akar küldeni egy ugyanilyen kártyát,csak másik, valóban hibás darabot. Azonban szerencsére találtam egy fotót,amin beazonosítható az általam küldött kártya sorozatszáma,illetve egy kis festékkopás a nyáklapon. Ha mégis a saját kártyámat kapom vissza,azonnal alapos tesztnek vetem alá. Viszont attól tartok,az a kártya már nem is fog visszajönni,valamint a pénz sem. Egy közel 140 pozitívos felhasználóról van szó,bár a helyesírása ad okot némi kételkedésre. Nagyon nehézkes a kommunikáció (bezzeg azt meg tudta írni,hogy minél hamarabb zárjam az értékelést! De természetesen kivárok amíg visszajön a kártya és ellenőriztem) és valami trükközés van a dologban,biztos vagyok benne,és ezentúl számomra semmit nem jelent az értékeléses rendszer sajnos. Egyelőre nem használtam a "jelentem" gombot,amennyiben ma este 20:00ig nem történik semmi, írok egy vélgeges időpontot,ameddig rendezheti a dolgot következmények nélkül. És mégegyszer hangsúlyozom: TUDOM,hogy ami a gépben volt videokártya,a feladás pillanatában még hibátlanul működött. Mindenképpen jelzek,ha van fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest