- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Albert.Tamas #3810 üzenetére
Felejsd el... mindenki értékelhet mert "joga" van rá...ha igaza van ha nem
-
válasz
Albert.Tamas #3810 üzenetére
Végül visszavetted? Mert az értékelésben azt írja: "Saját költségen javíttatom, tanultam belőle."
Bár személyesen vette meg és jogilag nem tud mit csinálni de a negatív értékeléshez viszont van joga ha ő személy szerint nem volt elégedett.
Az már egy másik kérdés, hogy a "kellemetlen zúgó hang" 1000 dolog miatt lehet. Nekem egy hasonló nyomtatóm van és van alapjáraton ilyen kis idegesítő kis cicergő, enyhén sípoló hangja.(és ha csinálok rajta valamilyen műveletet akkor elhalkul vagy megszűnik)
Szóval ez egy érdekes eset
Ha logikusan nézzük akkor feléd billene az igazság mérlege, mert személyesen ott volt fél órán keresztül és próbálgatta. -
Albert.Tamas
tag
válasz
Albert.Tamas #3809 üzenetére
Sajnos megtette a negativ ertekelest , ezt hol tudom jelenteni?
-
válasz
Albert.Tamas #3807 üzenetére
Ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, ha megvette a terméket, joga van értékelni. De ha megtörtént az értékelés és úgy gondolod, hogy probléma van vele, akkor jelentsd azt a jelentési rendszerben.
-
válasz
Albert.Tamas #3804 üzenetére
Üdv!
Mivel személyes átvétel történt, melynek során megtekintette, kipróbálta és megfelelőnek találta, onnantól nem tartozol felelősséggel érte. Az is lehet, hogy valami hálózati vagy földelési probléma van nála, ezért zúg a táp. Az elállás fogalma a kiskereskedelemben létezik, de magánszemélyek közti használt termékek adásvétele során nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest