Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom ilyesmiben, 20 éve bizniszelek a hardveraprón, de még sosem fordult velem ilyen elő. Segítsetek légyszi, mi az ésszerű lépés ilyenkor!?
Vettem itt a hardveraprón 55 ezerért egy "2 hetet használt, teljes mértékben újszerű" billentyűt.
Ehhez képest egy
- gyári doboz
- tartozékai
- kábele
nélküli eszközt kaptam, ami ráadásul sérült is. A jobb oldala csúnyán le van verve és az alja is karcos.
Itt még, amikor ezek miatt jeleztem Neki a nemtetszésem, azt írta, hogy természetesen visszavásárolja a billentyűt”, de mivel azt ígérte, hogy megkeresi és elküldi nekem a kábelét, nem éltem a lehetőséggel azonnal.Nem ment simán, de megkaptam a kábelt. Akkor derült ki számomra, hogy hibás is az eszköz, az egyik gombja időnként jelet küld, mintha megnyomnák.
Erre már csak olyan jellegű választ kaptam, hogy ha „rábasz az asztalra, neki is ugrál a karakter a játékban"…
Azóta egy nagy számítógép szervízben dolgozó ismerősömmel megnézettem a billentyűt. Szerinte egyértelműen gyári hibás az a kapcsoló, ami időnként magától küldi a jelet.
Vagyis nekem ebből az jön le, hogy használta az eszközt, neki is szórakozott, odaverte az asztalhoz, majd meghirdette és eladta nekem újszerűnek.
Azon gondolkozom, hogy feljelentsem-e. Gyanús nekem, hogy még 18 sincs a srác. Neki sem, magamnak sem akarok fölösleges kellemetlenséget és a rendőrség idejét sem rabolnám ilyen hülyeséggel, de valamit tennem kell!Szerintetek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest