-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Intruder2k5 #3683 üzenetére
Köszönöm, az életben nem jöttem volna rá.
Ez a része pipa, amúgy meg akkor modker.
-
kleinie
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3642 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Addig várok türelmesen.
-
nighttheduck
kezdő
válasz
Intruder2k5 #3542 üzenetére
Jelentettem, köszi. Gondolom sosem látom viszont már az említett összeget, szomorú hogy a pozitív értékelések nem jelentenek annyit, amennyit az én fejemben jelentenek -> sok pozitív értékelés = megbízható, de mégsem ezekszerint...
-
Buszos
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3536 üzenetére
Másik hirdetése alól küldtem az üzenetet, de egyértelműen leírtam, hogy arra a procira, amit meg akartam venni.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3521 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3518 üzenetére
Koszonom. Ment a jelentés.
-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3516 üzenetére
Kozben latom hogy jelentheto. Eddig ok. Kell screenshot a privat beszelgetesekrol vagy a moderatorok latjak?
-
thomasa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2153 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy az eladók csak néha, a vevők mindíg kockázatnak vannak kitéve. Hol itt az egyenlőség?
Más: Az mennyire etikus, hogy épp egyeztetem az üzletet, ami a távolság miatt posta, erre benyögi az eladó, hogy bocs, van aki helyben megveszi, így nem kell vele bajlódnia?
-
Vincent_
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2136 üzenetére
A mi band-os fórumon is közzétett fényképek alapján teljesen alaptalan volt a feltételezés, hogy hamisítványt kapott a kolléga. Ezt ott többen is megerősítették.
Ez, valamint az ott publikált, erre vonatkozó üzenete úgy vélem alátámasztja a tévedését.
Magát a rágalmazást meg nem történtté persze nem lehet tenni, de az is valami, hogy azok legalább törlődtek a fórumról (enyhítő körülmény).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest