- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Intruder2k5 #3683 üzenetére
Köszönöm, az életben nem jöttem volna rá.
Ez a része pipa, amúgy meg akkor modker.
-
kleinie
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3642 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Addig várok türelmesen.
-
nighttheduck
kezdő
válasz
Intruder2k5 #3542 üzenetére
Jelentettem, köszi. Gondolom sosem látom viszont már az említett összeget, szomorú hogy a pozitív értékelések nem jelentenek annyit, amennyit az én fejemben jelentenek -> sok pozitív értékelés = megbízható, de mégsem ezekszerint...
-
válasz
Intruder2k5 #3536 üzenetére
Másik hirdetése alól küldtem az üzenetet, de egyértelműen leírtam, hogy arra a procira, amit meg akartam venni.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3521 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3518 üzenetére
Koszonom. Ment a jelentés.
-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3516 üzenetére
Kozben latom hogy jelentheto. Eddig ok. Kell screenshot a privat beszelgetesekrol vagy a moderatorok latjak?
-
thomasa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2153 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy az eladók csak néha, a vevők mindíg kockázatnak vannak kitéve. Hol itt az egyenlőség?
Más: Az mennyire etikus, hogy épp egyeztetem az üzletet, ami a távolság miatt posta, erre benyögi az eladó, hogy bocs, van aki helyben megveszi, így nem kell vele bajlódnia?
-
Vincent_
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2136 üzenetére
A mi band-os fórumon is közzétett fényképek alapján teljesen alaptalan volt a feltételezés, hogy hamisítványt kapott a kolléga. Ezt ott többen is megerősítették.
Ez, valamint az ott publikált, erre vonatkozó üzenete úgy vélem alátámasztja a tévedését.
Magát a rágalmazást meg nem történtté persze nem lehet tenni, de az is valami, hogy azok legalább törlődtek a fórumról (enyhítő körülmény).
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest