Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Update nalam volt az ember hivatkoztam amit irtal nekem , azt mondta nekem negativ ertekelest fog adni erre nem kaphatok negativ ertekelest.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elindult hozzam , allitolag beszelgetesunk utan most meg nem veszi fel elakarom mondani ezt amit irtal de nem tudom
ertekelt is megnyomta elvitel utan. Biztosan negativ ertekelest akar adni 
-
DigitXT
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, az életben nem jöttem volna rá.
Ez a része pipa, amúgy meg akkor modker. -
kleinie
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a válaszod! Addig várok türelmesen.
-
nighttheduck
kezdő
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelentettem, köszi. Gondolom sosem látom viszont már az említett összeget, szomorú hogy a pozitív értékelések nem jelentenek annyit, amennyit az én fejemben jelentenek -> sok pozitív értékelés = megbízható, de mégsem ezekszerint...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Másik hirdetése alól küldtem az üzenetet, de egyértelműen leírtam, hogy arra a procira, amit meg akartam venni.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, sikerült!

-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Koszonom. Ment a jelentés.
-
Temuera76
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kozben latom hogy jelentheto. Eddig ok. Kell screenshot a privat beszelgetesekrol vagy a moderatorok latjak?
-
thomasa
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy az eladók csak néha, a vevők mindíg kockázatnak vannak kitéve. Hol itt az egyenlőség?
Más: Az mennyire etikus, hogy épp egyeztetem az üzletet, ami a távolság miatt posta, erre benyögi az eladó, hogy bocs, van aki helyben megveszi, így nem kell vele bajlódnia?
-
Vincent_
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A mi band-os fórumon is közzétett fényképek alapján teljesen alaptalan volt a feltételezés, hogy hamisítványt kapott a kolléga. Ezt ott többen is megerősítették.
Ez, valamint az ott publikált, erre vonatkozó üzenete úgy vélem alátámasztja a tévedését.
Magát a rágalmazást meg nem történtté persze nem lehet tenni, de az is valami, hogy azok legalább törlődtek a fórumról (enyhítő körülmény).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ertekelt is megnyomta elvitel utan. Biztosan negativ ertekelest akar adni
Ez a része pipa, amúgy meg akkor modker.