- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marxmobile
csendes újonc
Sziasztok!
Múlthéten hirdettem egy Redmi Note 14 telefont.
Jelentkezett a hirdetésre atis 1995 nevű felhasználó,hogy megvenné a készüléket,illetve látja,hogy egy asztali pc-t is hirdetek,azt is megvenné. Természetesen mindkét hirdetett cucc hibátlanul működött nálam,semmi gond nem volt aktív használat során.
Hamar fel is adtam a csomagot,majd később utalta is a kialkudott összeget a kolega.
Amint a csomag megérkezett hozzá (okt.6) illetve átvette,telefonon hívott,hogy a telefon dobozából kihagytam a töltőfejet,holott a hirdetésben világosan le volt írva,hogy mik a tartozékok és töltőfej nem szerepelt köztük. Rendben, erről a témáról le is tett,rendben voltunk,erre adtam is egy pozitívat neki idő közben. De hogy van egy nagyobb probléma,hogy a videokártya feltételezhetőleg hibás a gépben,mert csíkoz/pixeles a kép és próbált 2 másik videokártyát,illetve 3 másik HDMI kábelt, egyértelműen kiszűrte,hogy a kártyával van a gond. Kaptam egy képet,amin valóban látható csíkozódás,de azt nem bizonyította,hogy a kép azzal a kártyával készült,amit tőlem vásárolt.
Érdekesen hangzik,hogy vram hibás lett egy kártya 2 nap alatt a csomagautomatában állva,vagy a futárnál..de természetesen azonnal jóhiszeműen jártam el, saját magamtól felajánlottam,hogy átlag piaci áron (25000ft-ért) visszavásárolom a kártyát,majd rálicitált ,hogy legyen 26.000ft. (egy ezresen szarakodik..) Belementem. Azonnal átutaltam neki az összeget,illetve írtam az adatokat,hogy hová küldje vissza a kártyát, és az ígéret az volt,hogy vagy aznap,vagy másnap küldi.
Okt.10 van,a feladást azóta is várom,de se pénz,se vga. Az oldalt a felhasználó sűrűn látogatja,de nem igazán kommunikatív,vagy ha ritkán válszol,csak halogatja a feladást.
Mivel konkrétan ebből a típusú videokártyából a korábbi ügyleteit visszanézve 2-3db-ot vásárolt,az is felmerült bennem,hogy vissza akar küldeni egy ugyanilyen kártyát,csak másik, valóban hibás darabot. Azonban szerencsére találtam egy fotót,amin beazonosítható az általam küldött kártya sorozatszáma,illetve egy kis festékkopás a nyáklapon. Ha mégis a saját kártyámat kapom vissza,azonnal alapos tesztnek vetem alá. Viszont attól tartok,az a kártya már nem is fog visszajönni,valamint a pénz sem. Egy közel 140 pozitívos felhasználóról van szó,bár a helyesírása ad okot némi kételkedésre. Nagyon nehézkes a kommunikáció (bezzeg azt meg tudta írni,hogy minél hamarabb zárjam az értékelést! De természetesen kivárok amíg visszajön a kártya és ellenőriztem) és valami trükközés van a dologban,biztos vagyok benne,és ezentúl számomra semmit nem jelent az értékeléses rendszer sajnos. Egyelőre nem használtam a "jelentem" gombot,amennyiben ma este 20:00ig nem történik semmi, írok egy vélgeges időpontot,ameddig rendezheti a dolgot következmények nélkül. És mégegyszer hangsúlyozom: TUDOM,hogy ami a gépben volt videokártya,a feladás pillanatában még hibátlanul működött. Mindenképpen jelzek,ha van fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest