Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Végül visszavetted? Mert az értékelésben azt írja: "Saját költségen javíttatom, tanultam belőle."
Bár személyesen vette meg és jogilag nem tud mit csinálni de a negatív értékeléshez viszont van joga ha ő személy szerint nem volt elégedett.
Az már egy másik kérdés, hogy a "kellemetlen zúgó hang" 1000 dolog miatt lehet. Nekem egy hasonló nyomtatóm van és van alapjáraton ilyen kis idegesítő kis cicergő, enyhén sípoló hangja.(és ha csinálok rajta valamilyen műveletet akkor elhalkul vagy megszűnik)
Szóval ez egy érdekes eset
Ha logikusan nézzük akkor feléd billene az igazság mérlege, mert személyesen ott volt fél órán keresztül és próbálgatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi