Hirdetés
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
TurboK0 #66425 üzenetére
Azt nem neked írtam.
Én is így járok el általában. Végül valami ésszerű beállítás lesz általában az igénynek megfelelően, de leginkább vmi optimumhoz belőve (tehát UV sweet spot környékén, még nem nagyon visszavéve és nem is túllőve +5-10%-ért).A PCIe power saver móddal fura, hogy így jártál. Valami hw-s gond volt akkor nálad, valamelyik eszköz (vagy lap) mégsem volt annyira kompatibilis a dologgal. Nekem is B550+5600G futott előtte, nekem semmi hasonló gondom nem volt pedig dvga nem lévén teleraktam és is mindent PCIe SSD-kkel amit találtam a fiókban, 3db biztosan volt benne. Egy időben +1 PCIe LAN kártya is.
Köszi a képet, a QuickCPU-t is, ezt nem ismertem de durván jónak néz ki.
Nálam ezek sokat jelentettek, amúgy az L1/L2 is mérhető volt fali fogyasztásmérőn, egyszerűen nem hagyta békén a folyamatos írogatásokkal, swappel az SSD-ket sem pár progi, hiába volt "idle". A cpu meg szintén kapta az ívet.Nekem az volt a fő gond amúgy, hogy a konzervatív beállításokkal brutál lassú volt a gép, olyankor nagyon lassú volt a reakcióidő. De valami félelmetesen... a normál mód meg idle otthagyva vitt el +20W-ot legalább. Ezért kellett vmi olyan ami váltani is tud a két mód(világ) között. Így a félig szerverként futó kis gépen is tök hasznos volt, light load alatt is kevesebbet eszik mint normál sémával papíron idle-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest