Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TurboK0

tag

válasz sb #66421 üzenetére

Nem a játék a cél, hanem az hogy

1. megtaláljam hogy mit lehet kihozni a hardverből, mi a legtöbb amire képes.
    Ha dVGA-m lenne, azon is eljátszom ugyanezt. De már CD lejátszót is újrakondiztam, hogy jobban lássa a karcos lemezt.

2. Lehető legalacsonyabb fogyasztáson menjen, normális teljesítmény megtartásával. Feleslegesen ne zabáljon áramot.

Az hogy beállítom hogy minél többet tudjon játékban is, az nem azt jelenti hogy elvárom tőle hogy ultrán vigye a Crysist, csak annyit hogy ne utólag döbbenjek rá hogy a teljes teljesítmény x %-a le volt kapcsolva mert nem zongoráztam végig a beállításokon.

Játszani meg csak régi dolgokkal játszok, amit az iGPU bőven elvisz. Egy dGPU teljesen feleslegesen eszi az áramot (idle-ban 5-40W, főleg mivel multi-monitor módban kell mennie és azt egyes kártyák mocskosul rosszul kezelik). Volt egy RX480 kártyám tartaléknak, de azt is eladtam mert dobozban állva gyűjtötte a port. EGY darab modern játék van amivel játszottam elmúlt években illetve most is mert kijött a dlc (Robocop Rogue City), az most a 8600G-ve kb olyan szépen fut mint a RX480-al.

A pcie foglalat meg kell a 10G hálókártyának ezért a dGPU-t nem is tudnék hová tenni.

Új hozzászólás Aktív témák