- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én a dgpu-t is AI célra írtam. Én max arra vennék ha úgy alakul, hogy kellene.
A Strix Halo 16c cpu + 4070(M) szintre jön. Ez alapból drága cucc és akkor ehhez ad még hozzá, hogy egységes, rohadt gyors 128GB RAM lesz/lehet mellette. Ennek főleg itt lesz előnye egy fenti diszkrét konfighoz képest, nem játékokban. Arra tippeltem korábban, hogy workstation jellegű lesz és azóta erre már utaltak is. Ez még egy adag felár.Szóval teljesen egyetértek, játékra ez overkill és tutira túlárazott is lesz.
És ha lesz rá ws-ként kereslet akkor nem is a gamingre fognak koncentrálni szvsz, ami van azt betolják ws notiba, a maradék vmi ws minipc-be... és majd talán jó sokára jut el DIY/ ár/értéket kereső halandókhoz. Még a gaming notikat is előbb fogja megjárni. Aztán egyszer a végén majd talán jön vmi értelmezhető desktop változat... a kisebb modellekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest