Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz gordonfreemN #51700 üzenetére

nem én mondom hogy ára van a passzív működésnek/hangnak, ez tény
    silent is gold ( :
    nem véletlen hangosabb a seasonic és nem véletlen ad emellett több gart, ugyanez igaza corsair-re, nem véletlen halkabb de kevesebb garral
    a gold corsair is halkabb mint a seasonic, ha kevesebb terhelésig is tud passzívan menni, és ennek ára van
    ez sfx méret, minden alkatrész nagyobb hőterhelésnek van kitéve mint az atx verziókban, kondik csak egy dolog
    az egy külön történet, hogy a 105 fokos japán kondi egy gyűjtőfogalom max, ott is vannak minőségi eltérések, ahogy az fdb venti sem jelent semmit, egy jobb golyós akár jobb mint egy belépő fdb
    tedd mellé, hogy a seasonic 120x120x65, a corsairek 120x100x65, tényleg nagyon pici - ezek gondolom nem tűntek fel elsőre, még jobban át tud melegedni, ventije is csak 90-es, a seasonicban 120-as van -
    corsaireknél még a kábel érdekes, nagyon rövidek, láttam neweggen ebben sokan beleszaladtak, emelett nagyon merevek is, hiába "design kábelek", de funkcionalitásban azért lehetne sokkal jobb is
    tesztoldalakkal vigyázni kell
    mostani lapomnál egyik szerint megrángatott 3900x mellett 6x fok a vrm, másiknál már elég volt ehhez 3700x is, mivel nálam a 3100 eléri az 50-et, így valahogy szkeptikus vagyok 3900x mellett 6x-ben, pláne ott kiemelték hogy bármilyen légáram nélkül...aha persze, van az a pénz hogy ezt mondják ( : és mindkettő nagy oldal
    ki kell ezeket próbálni, sajnos egyre kevesebbszer esik egybe a nagyobb tesztoldalak eredménye is a valósággal

Új hozzászólás Aktív témák