Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• duo

addikt

válasz Chaser #51701 üzenetére

én eladtam az ss sgx 450-emet. megbolondultam a hangjától. most platinum sf450 van. és csend. mondjuk terhelve sincs nagyon.

• gordonfreemN

addikt

válasz Chaser #51701 üzenetére

20mm, aminek lehet létjogosultsága egy kis gép esetén hely szempontjából, hűtés tekiintetében ezt nem emelném ki. Talán a kisebb ventit ki lehetne, de 92-es venti -6 dB egy 120-ashoz képest? :( ;]
    Légáramban úgy kell gondolkodni, hogy a passzívhoz képest ha egy légy fingik egyet az alkatrészekre/bordákra már az több nagyságrendi javulás, utána már csak kisebb lépések lesznek. Szerintem mindegy, hogy 30 vagy 60CFM, de mind1.
    Az alkatrészek tekintetében pedig ha elfogadjuk ha nem, a kondenzátorok a gyenge pont (pm-ben beszélhetünk róla ha érdekel) a többi csak rizsa vagy gyártási hiba. Most, hogy japán-e a kondi vagy sem, azt én nem emeltem ki, nem is emelném továbbra sem. Ha az elna silmic mond neked valamit, akkor még erről is tudnék mesélni, terveztem/építettem egy USB-s DAC-ot és nagyon ráfáztam :)
    De attól még amit ráírnak, azt tudnia kell.

A kábelek tényleg FOS, a szó legszorosabb értelmében, de túlélhető. Egyébként az a gond vele, hogy ezek mint a szalagkábel, egymáshoz vannak öntve az egyes erek és emiatt merev. Ha szétszedné a user, akkor nyerne rugalmasságot, csak akkor meg szanaszét fognak állni az egyes erek->csúnya lesz a kábel. De ezt a pontos én is lehúzom.

Ne érts félre, én is majdnem seasonic-ot vettem mert olvastam tőled, de a tápajánlós topikban corsairre voksoltak. Szerintem kicsi a különbség.
    Amivel vigyázni kell ezeknél a modulárisoknál, hogy nem szabad túl erősen megnyomkodni az aljzatoknál ahogy becsatlakozol. :R

Új hozzászólás Aktív témák