Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Persze!!! Amúgy is érdekel engem is...

szponzor:
Várjuk a beszámolód!
Kellene egy olyan topic, ahol csak és kizárólag HTPC építésről/ tesztelésről szóló beszámolókat lehetne olvasni képekkel fűszerezve... Az én példámból is látszik, hogy puding próbája az evés.. Szerintem hasznos lenne!! 
Még 1x nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!
Jók vagytok srácok... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Windows 11
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kellene egy olyan topic, ahol csak és kizárólag HTPC építésről/ tesztelésről szóló beszámolókat lehetne olvasni képekkel fűszerezve... Az én példámból is látszik, hogy puding próbája az evés.. Szerintem hasznos lenne!!