- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Elegem lett a Chieftec BT-02B által nyújtott szűkös lehetőségekből, és megrendeltem helyette egy fekete Raijintek Metis Classicot. A be quiet SFX Power 2 300W-os tápot sem költöztetem át, marad a házban, és majd megy le anyósomhoz a régi Trinitys konfigommal, ha megjelenik a Raven Ridge, addig meg behajintom a szekrénybe. Így vettem még egy FSP 350W-os tápot is, az talán halkabb lesz, mint az SFX.
Ezektől várom a csendesedést:
1. 12cm-es ventijű ATX táp a 8 centis SFX helyett
2. 12cm-es házventi a 8 centis helyett
3. Remélhetőleg nem cicergő táp (meglátjuk)
4. A Metis gyári 12 centis házventijét kapásból lecserélem egy Coolink SWiF2 120P-re, ami a procin volt korábban, csak lecseréltem egy Enermax Twister Pressure-re.Ezt a konfigot költöztetem:
* AMD A10-7850K APU (95W)
* Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI alaplap
* 2x4GB DDR3-2133 RAM
* WD Red 2TB
* Intel 520 SSD 240GB
* Scythe Big Shuriken 2 rev.b hűtő az Enermax Twister Pressure-relMajd referálok, ha megjött a cucc, és összedobtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest