Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• suste

veterán

válasz suste #69196 üzenetére

Na mégegy kis adalék a variátor sztorihoz.
    Gondoltam meglesem, hogy egyáltalán van-e esély arra, hogy a szíj kifusson rendesen a gyári rendszeren. Hát nincs :Y :W
    De vajon miért butitják le szándékosan??? A 125cm3 miatt?

Új szíj, új tárcsa, teljesen összezárt állapot, a szíjat a (majdnem a ) legkülső pozícióba húztam:

Új szíj, új tárcsa, teljesen összezárt állapot, a szíjat addig toltam be, amíg nem éri el a tárcsát:

Új szíj, gyári használt tárcsa megesztergálva, hogy a hullámvasút megszünjön, és kicsit lecsípve a tárcsa belső feléből, hogy közelebb tudjanak kerülni egymáshoz, teljesen összezárt állapot, a szíjat addig toltam be, amíg nem éri el a tárcsát:

Ezt a módosított tárcsát csak szükségből csináltattam, hogy tudjam óvatosan használni, amíg megjön az új.
    Akkor ki sem próbáltam hogy meddig pörög, csak óvatosba (max60) közlekedtem.
    De most már ez lesz a következő teszt :)
    Ha jól láttam a nyomokat és jól méregettem, akkor majdnem 4cm-es átmérőig nincsen nyom a tárcsán, így eddig le lehetne szedni (és persze a variátordob is ugyan ilyen). Ami azt jelnti, hogy simán lehet nyerni 1-1mm -t (de lehet hogy többet is).

sityupityu?

Új hozzászólás Aktív témák