- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcgoat
aktív tag
válasz
ballington #1396 üzenetére
Mivel nagyon drága a posta 1-2 kg sokat számít,
-
wfalcon
tag
válasz
ballington #1394 üzenetére
Gömbfeje válogatja. Vannak gömbfejek (ált. a drágábbak), amik a függőleges tengely körül is elforgathatók.
-
mcgoat
aktív tag
válasz
ballington #1394 üzenetére
De de a jó gömbfejjel lehet "panorámázni "
És ugye nem rezeg úgy a magnézium mint az alu és nem is sokkal drágább, pont azért mert könnyebb, -
mcgoat
aktív tag
válasz
ballington #1391 üzenetére
akkor nézd meg inkább a 1359 Hsz-t
-
mcgoat
aktív tag
válasz
ballington #1389 üzenetére
találtál?
-
ballington
addikt
állványt keresek olyan 15e körüli értékben, plafon a 20e.
főleg tájképekre használnám, éjszakai látképekre, esetleg kipróbálnám a makrót vele
A200 + max. 100-300-as teleobjektív
mivel ez lenne az első állványom, sok tapasztalatom nincs a fejekkel kapcsolatban meg amúgy semmivel. súly annyira nem számít, de mondjuk ne 5kg-os legyen
táska is jó lenne ha lenne hozzá -
wfalcon
tag
Frigetrus rövid rábeszélése meggyőzött, és megvettem a Giottos MT9361 állványt, és nem bántam meg.
Első benyomásaim: az állványt egy hatalmas kartondobozban kaptam, amiben a bélelt hordtáskába szépen becsomagolva találtam az állványt, a hordszíjat (a táskához és az állványhoz egyet-egyet) valamint a szerszámkészletet, kis táskában.
Az állvány súlya 2 kiló fölött van, de ezt a hordszíj kényelmessége csökkentheti - legalábbis az érzetét (persze ez a véleményem 20km túra után biztosan meg fog változni). Szállítási mérete jó 70cm, de a táska úgy van méretezve, hogy fejjel együtt kényelmesen elfér benne (az MH1300-as fejjel még mindig marad hely).
Az állvány 3 részes lábai elég vastag alucsövek (28-24-20 cm), teljesen kihúzva is stabil alátámasztást ad a gépnek. A legfelső lábtag szürke kalapácslakk és mindegyiken szivacsborítás van, a többi tag feketére eloxált. A "b" jelzésű állványok, azt hiszem, már teljesen feketék. A lábtagok rögzítése csavaros megoldású (az MTL típus karos-csatos). Ennek kialakítása szerintem rosszabb, mint az MM9750 monopodomé. Összecsukott állapotban a két csavart egyszerre meg lehet fogni és (gyári adat szerint) 1/8-ad fordulattal kioldható. Ez a valóságban kicsit nagyobb mozdulatot igényel, de nem vészes.
Magassága 143cm, amihez a fej és a gép magassága közel 20centit hozzátesz, így én (és a hozzám hasonló ~180 cm magas emberek) egyenes derékkal tudok a keresőbe nézni. Kihúzott középoszloppal 160cm fölé megy.
A fejrésznél egy-egy pöcök kihúzásával lehet a lábakat terpeszteni, 3 fokozatban. Ez, így vadonat új állapotban elég nehézkes, mert telekenték zsírral, ami - azon felül, hogy pár perc tapizás után még a nyakamra is került belőle -, cuppanósan ragad. Persze intenzív használat közben majd bekopik és a zsír mennyisége is csökken.
A középoszlop kivehető és fordítva is betehető, de az állvány fejrésze úgy van kialakítva, hogy akár vízszintesen, ill. lefelé döntve is állítható. Némi megszorításokkal, a középoszlopot a mellékelt kis kiegészítő közdarabra cserélve, a gépet közvetlenül az állványra helyezve 3D módban is használható, külön fej felszerelése nélkül. A fej rögzítésére szolgáló csavar megfordítható, így akár 1/4", akár 3/8" menetű fej, is feltekerhető. A talpban 3 db kis csavar meghúzásával a fej a talpon való elfordulása ellen biztosítható. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, hogy mindenütt kis csavarok vannak, de Giottosék mindent lebiztosítottak véletlen letekeredés ellen. A csavarok imbusz (Allen)-fejűek, és természetesen a megfelelő kulcsot a szerszámkészletben találjuk.
A kifordítható középoszlop, szemben a 92xx állványokkal, azt is lehetővé teszi, hogy a gyári 23cm-es minimum magasság alá is lehet menni, anélkül, hogy az állvány alá kéne feküdni. Persze a rászerelt fej miatt a talajszint nem érhető el, de az én MH1300-as fejemmel még kb. 10 cm-t tudok csökkenteni.
A lábvégek gumiborítást kaptak, amit egyszerűen lehúzva, alatta fémtüskék találhatók. A tüskék a szerszámkészletben adott kulccsal levehetők, így más, opcionális lábvég is feltehető.Mikor állványvásárlásra adtam a fejem, sok hasonló tudású állványt megnéztem, és mindegyiknél leginkább az ár volt ami elrettentett. Szóval, első benyomásaim alapján, én bátran merem ajánlani annak, aki egy stabil, nagy teherbírású, relatíve olcsó állványt keres, és hajlandó elvonatkoztatni a Manfrotto-sznobizmustól (ezzel persze nem a Manfrottot akarom becsmérelni, de egy hasonló képességű 055-ös állvány sokkal magasabb árfekvésű.).
Bocs a hosszú "cikk"ért.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
wfalcon #1384 üzenetére
Nos, majd meglátod, hogy mennyire lesz stabil, de szerintem mindenképpen jobb, hogy lehet ilyet is csinálni vele. Legfeljebb nem húzod ki teljesen, csak annyira mint amennyire a helyzet megköveteli. Az, hogy mennyire lesz így stabil, a felszerelés súlyától is függ.
Én mindenképpen úgy látom, hogy jól jöhet, tehát, ha tud ilyet, akkor inkább ezt kell választani, mint a simát.
Nos, azt hiszem nem mindegyik állványhoz jár táska. Például az általam kinézett 9351B-hez azt hiszem nem jár, de a sima 9351-hez igen. Nem tudom, hogy ez így van-e minden "B"-s illetve sima változatnál-e. -
wfalcon
tag
válasz
Frigetrus #1383 üzenetére
Köszi az infót. Hajlok a 9361 felé, mert a vízszintesen is berakható középoszlop talán több lehetőséget nyújtana. Ha vízszintesen berakom a középoszlopot és a végére a gépet, nem fog nagyon rezegni? Van-e haszna, hogy kb. 30cm-t oldalra kilógathatom a gépet? Tudom, hülye kérdés, mert néha jól jöhet, ha az állványlábakat már nem lehet közelebb vinni
Még valami: mi az igaz? A Giottos állványokhoz jelenleg adnak táskát, vagy sem? Mert több cégnél nem is említik, a Digitcamnél pedig akciós csomagként árulják. -
Frigetrus
aktív tag
válasz
wfalcon #1381 üzenetére
Szia wfalcon!
A kérdésednek arra a részére válaszolnék, amely arról szól, hogy van e jelentősége annak, hogy a középoszlop "3D"-s-e. Szerintem, mivel írtad, hogy makró fotó érdekel, ahoz én mindenképpen azt ajánlanám, mert jól tud jönni, egyszerűen kényelmesebb. Szerintem mindenképpen 9361-re essen a választásod.
Én a 9351b-t néztem ki magamnak, az is "3D"-s középoszlop lehetőséggel van ellátva, csak abban különbözik, hogy kisebb a teherbírása, és persze olcsóbb.
Egyébként ezzel a fajta középoszloppal meg lehet azt csinálni, hogy kihúzod, szétszereled, és az állványfej rögzítő platformot visszailleszted az állványra, és így egy beépített kis 3D fejet kapsz. Persze ennek sok jelentősége nincs, hogyha külön fejjel használod, de jól jöhet, ha nem akarsz több súlyt cipelni, és leszereled a külön fejet. -
spidersoft
senior tag
Mit jelent az olcsóbb? Fej+állvány max. 15-20k. Nem riadok vissza a jó állapotú (=nem lóg, festékhiba/karc/külső kopás nem zavar, full rozsdás azért ne legyen) használttól se, csak ritkán látni a neten. Gömbfej kéne mindenképp (a KS vagymi-0/1 jó választásnak tűnnek, a 3d fejek nem tetszettek, bár igaz eddig csak kétfélét volt alkalmam próbálni, egy gagyit (a 3ezres noname állványomon lakott), meg egy jobb fajtát (hama 72es állványét). Állvány 3lábú lenne jó, ami stabil. Súlya nem nagyon zavar, nem akarok vele tájfutni... igazából azt még nem tudom, hogy a középmerevítő nélküli miért jobb (drágább), gondolom sokkal instabilabb... Ez a képek alapján elég stabilnak/jó vételnek tűnt, csak elhappolták előlem, így nem is jártam nagyon utána, hogy megérné-e tényleg
-
wfalcon
tag
Sziasztok!
Állvány vásárlás előtt állok, a kiszemelt darab Giottos MT9261 (vagy 9361) típusú lenne, ezért az ilyen állványt használókat kérdezném tapasztalataikról.
Van-e jelentősége, hogy az állvány középoszlopa 3D (93xx), vagy hátrány-e a 2D (92xx)? A tervezett alkalmazás a szokásos - táj, makró, természet. Valamint mennyire megbízható az MTL karos lábrögzítése (van egy MM9750-es monopodom, csavaros rögzítéssel, és az megfelelően rögzíthető, még túrabotnak is elmegy).
Fejnek egy MH1300-621C menne rá. -
mcgoat
aktív tag
válasz
spidersoft #1379 üzenetére
Az mit jelent nálad ?
-
spidersoft
senior tag
válasz
ballington #1378 üzenetére
Este volt, amikor írtam a #1374 hsz-t, lehet ez az oka
Csak az ragadt meg bennem, hogy nem akarsz 1 kilós obit, nem akarsz olyan drágát (azt hittem olyan drágát, mint az egy kilós obi)... én értettem félre, bocs a kavarásért. Egyébként én is olcsóbb fajta fejet keresek.
-
ballington
addikt
válasz
spidersoft #1377 üzenetére
nemtom ennyire félreérthető amit írtam?
azt írtam, hogy nincsenek 1 kg-os obijaim tehát nincsenek nehéz obijaim, amiktől nehéz lenne az egész -
spidersoft
senior tag
válasz
ballington #1375 üzenetére
Sehogy, azon kívül, hogy írtad, hogy drága az objektív kilója, én meg írtam, hogy van olcsóbb is. Ezt a commentet most jól ki is offoltam, lévén nem állványos téma ^_^
-
mcgoat
aktív tag
válasz
ballington #1373 üzenetére
Nem a magasságodhoz kell az állványt venni
-
ballington
addikt
válasz
spidersoft #1374 üzenetére
khm...most ez hogy is jön ide?
-
spidersoft
senior tag
válasz
kiskornel #1372 üzenetére
Nos a tömegközéppontot jól elránthatja a harmonika kihuzat, ez tény
Viszont a teleobi + a váz együtt elég jól kiegyensúlyozott, nagyjából jó helyre sikerült tenni az obin az állványmenetet... így még az a bizonyos pici fej is, ha nagyjából egyenesen akarok fotózni használhatóan megtartja (bár nem 100% biztonságban, érezhető, hogy kezd határon lenni és gondolom nem is épp tisztességes vele szemben). A kis fej, amiről írkálok, valahogy ilyesformán néz ki. Amúgy ezt a 6/8/18/akárhány kilót nem tudom mi alapján adhatják meg, sztem leginkább olyan mérőszám lehet, mint a piaci magnón az 1000W PMPO
Ha nem, és igenis mérvadó, akkor bocsánat. Egyébként tuti nem lenne pénzem 18kg-os teherbírású cuccra, max. 15-20k állvány+gömbfejre. Nem keresek vele pénzt és nem is szeretnék, úgyhogy annyit költök rá, amennyit nem sajnálok és máshonnan nem hiányzik, semmivel se többet... vásárlás előtt jó lenne egy kisebbet letesztelni, majd kérdezősködök, hogy hátha van a környéken valakinek.
ballington: ez az obi (70..230mm f/4.5) 6.000 Ft volt. Ennyit sztem megért, ezúttal is köszönöm az ex-gazdájának
Hogy hány éves meg ilyenek, arról fogalmam sincs, csak hogy médin jaPPán
Kompromisszum: nincs AF. Annyira tiszta idő viszont még nem volt (mióta megvettem), hogy nagyon távoli (500m+) dolgokat fotózhattam volna vele, hogy megnézzem milyen éles képet készít a végtelenben... Közeli (pár méter) dolgokra így első blikkre annyit biztosan tud, mint a kitobi, de sztem azért jobb tőle... meg kell tartanom kitartani, vagy majd kell az a bizonyos stabil állvány, amit nem rángat be a tükör meg a legkisebb szélfuvallat
-
ballington
addikt
sziasztok!
állványt nézegetek neten, gondban vagyok a magassággal, nemtom milyen illik egy 174 cm magas emberhez.
kezdő fotós vagyok A200-al, nincsenek 1 kg-os obiajim sem...egyenlőre
nem akarok olyan drágát.
tudnátok adni tippeket max. 15e-ig? de ne csak 14.900 Ft-osokat linkeljetek -
kiskornel
addikt
válasz
spidersoft #1370 üzenetére
Te számoltál a forgatónyomatékokkal is? Ez elég nagy terhelés is tud lenni, annak ellenére, hogy mindössze 2kg. Én a 3-4kg-hoz vettem 18kg teherbírású Benro gömbfejet, és néha azért meg kell tépnem, hogy a nagytele nehogy lekoppanjon.
-
mcgoat
aktív tag
válasz
spidersoft #1370 üzenetére
én bruttó 12 e ért adom a Kb-0 át és 16 e ért a Kb -1 et , de ezek a KS re hajaznak
-
spidersoft
senior tag
KS-0: 7.200Ft (ha vámoltatják akkor olyan 9.500 max, de sztem nem fogják)
KS-1: 12.600Ft
(hazai oldalakon az első hely, ahol találtam KB0 ill. KB1 fejeket, ott 25.700 ill. 31.300 volt, a Benro KS fejei egyébként drágábbak, mint a KB-sek, viszont ez a noname nem tudom mennyire egyezik a Benroval, de gondolom 1:1-ben
)
Sony A200-hoz kellene, az meg nem egy nehéz gép, valami 60 deka, plusz cuccok, max. terhelés, amire számíthat a gömbfej sztem a váz + harmonika kihuzat + egy M42-es teleobi... kíváncsiságból ezeket feltettem mérlegre, pont két kiló. Amit írnak, hogy a rögzítő egy kicsit elállítja a gömbfejet, az nekem nemigen sokat számít, inkább az, hogy ha lerögzítem akkor onnan már ne kókadjon le. Ha elég lehet ez a kisebb, akkor inkább ennél maradnék, az 5k-t meg hozzácsapom az állványra szánt pénzmaghoz
Nem volt még a kezemben ilyen nagyobbfajta gömbfej, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire jöhet ki a különbség ilyen kis súlyú cuccnál... ha tíz kiló volna, az más helyzet lenne, de akkor valószínűleg nem is érdekelne 5k Ft különbség
-
mcgoat
aktív tag
válasz
spidersoft #1367 üzenetére
Fasza, nekem is van ilyenem, csak KB-0 a neve, de a KB-1( KS-1) sokkal jobb
Árban nem sok a különbség -
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft #1367 üzenetére
(bocs, hogy külön post, de lejárt valami szerkesztési idő)
Amit linkeltem az Benro koppintás, meg merném kockáztatni, hogy ugyanabban a gyárban csinálja ugyanaz a csapat ugyanazokkal a szerszámokkal ugyanabból az anyagból, csak épp másik matrica kerül rá. A távol-kelet már csak ilyen
-
spidersoft
senior tag
Üdv, (!nd*xről áthozva, ott biztos nem ismerik) ezért itt kérdezném: [ilyennel] találkozott már valaki, milyen minőség lehet, mennyire elég? Kb. 2kg cucc megtartására kellene (kölcsönben van nálam egy kicsi gömbfej, kb. 16-17mm a golyója (a fentinek 2x akkora), egy újabb fajta ilyen is megtartaná, csak szépen lassan kókad lefele, ahogy a súly húzza, túl erősen meghúzni meg nem akarom). Ha gömbfejben tudtok más alternatívát (ami esetleg stabilabb), akkor 10k-ig tudok elmenni árban kb... Előre is köszönöm a választ.
-
mcgoat
aktív tag
válasz
Frigetrus #1365 üzenetére
[Nézd meg ezt a linket, látni fogod, hogy amire 4 kg van megadva az vékony lábakon áll. ] Persze ezt a lenti hsz ből is látod, ahol a 16e Ft os állványt muattatm. De ha te 30e ft körül szeretnél állványt Akkor a T1228 sokkal jobb választás, de a T1328 mégjobb ami kb 35e ft bruttó
Ezek nem alu hanem Magnézium állványok -
Frigetrus
aktív tag
Nem akarok kötekedősnek tűnni, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen összehasonlítási alapod van az általam linkelt és a 7-ezres Hama állvány között. Miben tudhatja ugyan azt?
Azt szeretném megkérdezni, hogy láttad, használtad, illetve hallottál-e már az általam kinézett állványról, mert azt írtad, hogy mellé mernéd tenni a 6e párszáz forintos állványt az oldaladról, és ez azt sejteti, hogy igen.
Fejet pedig mindenképpen 3D-t szeretnék, gömbfej nem tetszik, egyébként van összehasonlítási alapom, a 3D jobban tetszik, de ez egyszerűen teljesen egyéni vélemény.
Olyan dolgokra lennék kíváncsi az állvánnyal kapcsolatban, hogy "jó mert..." vagy "rossz mert"... vagy "én azt hallottam..." Van aki már használt Giottos márkát? Vagy ki mit hallott erről a márkáról/állványról? Stabilitás, nyekergés, precizitás, kidolgozottság?
Köszönöm -
mcgoat
aktív tag
válasz
Frigetrus #1363 üzenetére
Ezt biza rosszul látod, aki ismer az tudja, hogy sosem az a célom, hogy eladjam a portékámat. Te kérdezted a véleményünket én elmondtam az enyémet. És elárulom neked, hogy ami az oldalamon van 6e párszáz forintért azt mellé merném tenni az általad linkelt állványnak. Igaz az nem is a 7e-s Hama kategória, de a 7e-s hama kategória kb azt tudhatja, mint az általad linkelt állvány. Elhiszem, hogy idegenkedsz a gömbfejtől, én is idegenkedtem tőle, de már megszoktam, ráadásul a jó gömbfej a 3D fejnél 1000x jobb
-
Frigetrus
aktív tag
Nos, szerintem azért az a 4-5 kg-os teherbírás sem rossz, főleg, hogy nekem a gépem egyik objektívvel sincs meg 1kg. Szóval ez nem gond. Az ára pedig nekem még megfelel, nem nagyon láttam nagyobb teherbírásút ennyiért, bár némelyikhez oda van írva, hogy 4kg mint némelyik 7ezres Hamához, de azt nem hiszem el. Láttam hasonló árú Manfrotto állványt fejel amely 1kg-os terhelést bír, ugyan ilyen áron Cullman állvány fejjel 3.5 kg-t bír és hasonlók.
Igaz, hogy amit te javasolsz, az olcsób csak valahogy sejtettem, hogy te a saját portékádat preferálod, persze ezzel nem akarok semmi rosszat mondani.Gömbfejet nem szeretnék, de most ebbe ne menjünk bele, szóval alapból cserés lenne. Egyébként nem hangzik rosszul.
Van valakinek még valami véleménye az általam kinézett állványhoz, és fejhez?
Köszönöm -
eastsider
nagyúr
aztamindenit!
nagyon vonzó! lehet be kéne vállalnom egyet. elég sokat hosszú expozok
esetleg hasonlók vannak? ár/érték arány fontos lenne
egy sima hama állványom van (gamma 72)
a legfőbb gondom az állványfejjel van, mert ha pl leteszem vízszintesre, akkor sincs teljesen egyenesen... szóval mindig a lábakkal kell játszanom... -
mcgoat
aktív tag
válasz
Frigetrus #1358 üzenetére
semmi
, azonkívül, hogy 4kg a teherbírása és ahhoz viszonyítva nagyon drága
És ezt " Fontos, hogy stabil és precíz legyen " írtad
remélem érted. De ha ilyesmi állvány megfelel, 16e ft ért adok és még gömbfej is van rajtaItt a leírása
Kamera állvány külön is állítható lábakkal. A tervezés lehetővé teszi az állvány csillapításának alkalmazkodását a kamera súlyához. Két középső oszlopa különösen alacsony szögbeállású felvételt is lehetővé tesz. A lábak könnyen összecsúsztathatóak, de ugyan akkor stabilan rögzíthetőek,és ezzel biztonságos kamera állást tesznek lehetővé.
Specifikáció:
• Maximális magasság: 1515 mm
• Minimális magasság: 280 mm
• Összecsukott hossz: 560 mm
• Lábak átmérõje: 23 mm/19.8 mm/ 16.8mm/ 13.8mm
• Független láb állítási szög: 22°
• Terhelhetõség: 4-5kg
• Lábtagok száma: 4
• Lábazat anyaga: Alumínium
• Lábak külön, külön állítása: igen
• Központi csõtag: 2
• Karmos lábvégzõdés: igen
• Fej típusa: Gömb fej
• Súly: 850 g
• Szintezõ -
Frigetrus
aktív tag
Hy!
Kinek mi a vélemény erről a fejről: [link]
és erről az állványról: [link] ??
Nos, mindenféle hobbi célokra használnám, legtöbbször tájkép és természet fotózás. A gépem nem egy nagy darab, Nikon D40+18-55 vagy+55-200
Megérik az árukat? Fontos, hogy stabil és precíz legyen. Eleget tesznek ennek?
Köszönöm -
máyköl
veterán
Nem értek egyáltalán az állványokhoz, csak ma egy fotós boltba nézegettem őket. Ugye van a hagyományos fej, ahol egy csavar van a fejen, amit bele kell csavarni az gépben az állvány helyére. (sajnos ez egy kicsit hosszadalmas munka, néha hirtelen kell az állvány). És a kicsit "komolyabb" állványokon nem ilyen fej van, hanem ilyen. A kérdésem: Az utóbbi állványfejre, hogy kell rögzíteni a gépet?
Előre is köszi!
Máyköl
-
máyköl
veterán
Velbon cx 444 állványról tapasztalatok?
-
mcgoat
aktív tag
-
tavi
csendes tag
Sziasztok!
Kb harom honapja vettem egy Sony HDR-X520 - as videokamerat.
Ehhe szeretnek most venni egy allvanyt/tripodot. Milyet tudnatok ajanlani ehhez a tipushoz?
Elore is koszi! -
sowi
őstag
sziasztok, soligor vt950-es allvanyrol van valakinek tapasztalata? az ara is erdekelne, mert be akarnak szamittatni egyet es fogalmam sincs mennyit erhet
-
kovecses
aktív tag
Olympus E-620as géphez szeretnék állványt. Telézek és macrozok, sokat fotoznék este...
Nagyon tetszenek a monopodok, jelenleg egy gyenge hama tripodom van.Mit ajánlanátok?
kovecses@gmail.com
-
tomej
aktív tag
Köszi a válaszokat. Akkor hozatok egy szettet. A-258 állvány + KB1 gömbfej együtt 26000 Ft.
-
tomej
aktív tag
Üdv. Benro állványról mi a véleményetek?
-
Suszi66
csendes tag
Üdv.!
Keresek Giottos VT809 állványhoz használható 6E01 gyári számozású gyorscseretalpat. Külföldi beszerzésben sajnos járatlan vagyok...
Segítséget köszönöm! -
zso79
őstag
Cullmann Nanomax 260-nal van valakinek tapasztalata? Hobbi célokra kellene 500D-hez. Érvek/ellenérvek, alternatívák érdekelnének. Előre is kösz!
-
válasz
philoxenia #1304 üzenetére
Egy 560-as lett végül.
-
-
válasz
philoxenia #1301 üzenetére
És a CX-444-es az összetörős kategória lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest