- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kiskornel
addikt
válasz
forceberg #3634 üzenetére
Miért az állvány. Az állvány nem tehet róla, hogy milyen fejet tett rá a tulaj. Mellesleg, ha lendülne felém az az állvány, hát én örülnék neki. Nem itáliánó, meg hát minek, már van kettő másik, de azért duzzogva elfogadnám.
Volt egy tervem, hogy veszek slidert, aztán a két állványt kihasználva éjszakai csillagjárós videós mindenféle jó dolgokat csinálok.(#3633) eastsider: Gumi a biztonság miatt kell. Gumi nélkül nem szabad meghúzni.
-
MC Pite
veterán
válasz
forceberg #3596 üzenetére
Ezt is néztem, de ahogy a kolléga fentebb helyesen megjegyezte, minden cucc annyit ér amennyit használjuk - és a 999-es nem lóg ki a táskám (Caden K1) alól!
45 centi körül már majdnem vettem ilyen 4 szekcióst, mire rśleltem a mostanira. A 2,8/135 dslr-es terhelést ad neki, bitang nehéz, korrektnek tűnik vele.
Kár hogy itthon nem forgalmazzák...Szerk: találtam hibát is benne: a talpat mikor felrakom, predesztinálja hogy melyik vízszintezőt fogom használni, az állót vagy a fekvőt. Szerencsére amúgy is van a keresőben vízszintezőm, meg már eszerint rakom a talpat.
-
freelanced
addikt
válasz
forceberg #3524 üzenetére
Hello!
Köszi mindenkinek! Gorilla pad utánzat van, magasabbra lenne szükség a táj fotózására, egyéb dolgokra. Viszont ha lehet itthonról venném, csak végső esetben külföldről. Itthon melyik modelleket érdemes az alsó kategóriából? Csak mert volt pár fajta hasonló árban...
-
Balinov
titán
válasz
forceberg #3274 üzenetére
koszi, Forceberg, valszeg jo darabig a 18-105VR marad az egyetlen obim, ahoz jo lenne? Nincs meg veletlen a link, amit Te vettel?
Nekem is pont nyaralashoz, hosszuhetvegekhez kellene. Induro jo, ha itt a szigeten maszkalunk, de ha repulunk, akkor minden deka szamit..arra terveznem ezt.
-
Real_Necro
veterán
válasz
forceberg #3258 üzenetére
Gömbfejem van, azt nem tudom rárakni? Egyébként hol/melyik típust érdemes választani? Ha van egy linnked jó lenne.
Szerk:
Most látom van műanyag 3kg teherbírással meg alumínium 5kg-al. Előbbi 13k, utóbbi 34k... No akkor marad a hátizsák állványnak, vagy viszem a kis nanomax-ot, összecsukva nagylátóval még az is elbírja a gépet. -
Andrew31
senior tag
válasz
forceberg #3255 üzenetére
De a Gorilla az nem kitekerős (kurblis) -forgós valami, amiket meg konkrétan a Mediaban láttam, Hama és társai, lötyögtek mindenfelé, ha meg volt húzva is, egyszerűen volt holtjátékuk. (és mindez ~15k-ért, ami azért már túlzás...)
És ahogy kiskornel is írja, pl. nekem 400k-s gépem van, jó lenne, ha egy tré álvány miatt semmisülne meg? Ha táskát vettem 30-ért, nem hiszem, hogy egy állványon kellene fillérezni. Persze csak módjával, 50 fölé nem akarok menni.
Voltam a hétvégén Debrecenben, nagyon vissza akartam menni az Ofotértbe(?), mert volt egy Giottos állvány, nem a korábban tárgyalt típus 8de már ez is 37000 volt...) és volt egy Manfrotto fej, összeraktam,ráraktam a gépet és hát úgy nem voltam nagyon elégedetlen...
Csak a fej is 28 volt, vagy mennyi, ez már így túlmegy a50-en, de nem volt rossz, ha legközelebb még ott lesz (esélyes), akkor lehet beújítom - kár, hogy ott valószínűleg nem lehet alkudni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
forceberg #3255 üzenetére
Gondolkozom én is valami gorillapodon, mert állvány sok helyet foglalna bőröndben, azon kívül meg csak a cullmann nanomax van, de az nem valami stabil. Igaz, tavaly azt vittem olaszba, bár busszal.
Mennyit bír egy ilyen gorillapod és hol/milyet érdemes mondjuk péntekig beszerezni? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest