Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
sZIASZTOK
Tudtok olyan külső programot ( vagy lejátszót ) ami AI-al angol feliratot varázsol a hangsáv mellé? köszönöm.
-
nanofocus
tag
Sziasztok!
Teamviewer-en kívül van olyan értelmezhető program, aminek van android app-ja és wifin keresztül lehet rajta kontrollálni a PC-t? ( ki bekapcs stb stb )
-
nanofocus
tag
Sziasztok,
Tudom, és igen, elolvastam az összefoglalót. Win11 telepítés volt 1 hónapja, 1 terra nvme ssd-n vannak a dolgok, ebből logikalilag particionálva 250gb a winnek ( 10 éve nem tettem windowst gondoltam elég lesz ). Azt láttam hogy a shader cache játékokhoz megeszik jó pár gb-ot, meg a céges leveleim is, de a többit mi a jó isten? már csak 30 gb körül maradt. Nincs feltéve semmilyen sallang program és semmi olyan ami ezt indokolná. Hogyan tudom registry-ig kipucolni a rendszert mint régen win7-ben? előre is köszi.
-
nanofocus
tag
Sziasztok!
Frissen telepített windows 11-re keresek 1 ( vagy több ) programot.
Amire szükségem lenne: Az asztal jobb oldalán kiíratni adatokat a rendszerről:
- Lemezek telítettsége
- Netes adatfolyam
- CPU - GPU hőfokok
- 1-click beállítás arra hogy X óra múlva kapcsoljon ki a gépA rainmetert már próbáltam, de egyszerűen nem tudom bekonfigolni, és nem is találok olyat ami normális és letisztult csak ezek a csilli villik vannak. Ha esetleg tudtok olyat ami működhet, azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest