Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Temerti
üzenetére
Ez a megoldás jó arra, ha végig akarom nézni őket, de elmenteni kár, hogy nem tudja így.

@(#32589) LonGleY: az eredeti kérdésem mi volt? Annyit kérdeztem milyen programmal tudom elforgatni a képet? Az ajánlott programban van rotate funkció, józanésszel nyilván azt próbáltam használni, amit le is írtam korábban, hogy az ikonképet el is forgatta egyből, de amint újra megnyitottam, nem mentette el a dolgot, ami akkor azért volt, mert ez a program konvertálásra való. Mivel eddig nem használtam ilyet, nem is tudtam, mert ha tudom hogy működik, nem kérdezem. Ha nem akarsz segíteni benne, akkor inkább ne válaszolj, minthogy így fellengzősen játsszad itt az agyad..
Nem akarok itt flamet generálni, a kérdésemre kaptam megoldást, köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest