- iOS alkalmazások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Temerti
üzenetére
Ez a megoldás jó arra, ha végig akarom nézni őket, de elmenteni kár, hogy nem tudja így.

@(#32589) LonGleY: az eredeti kérdésem mi volt? Annyit kérdeztem milyen programmal tudom elforgatni a képet? Az ajánlott programban van rotate funkció, józanésszel nyilván azt próbáltam használni, amit le is írtam korábban, hogy az ikonképet el is forgatta egyből, de amint újra megnyitottam, nem mentette el a dolgot, ami akkor azért volt, mert ez a program konvertálásra való. Mivel eddig nem használtam ilyet, nem is tudtam, mert ha tudom hogy működik, nem kérdezem. Ha nem akarsz segíteni benne, akkor inkább ne válaszolj, minthogy így fellengzősen játsszad itt az agyad..
Nem akarok itt flamet generálni, a kérdésemre kaptam megoldást, köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest