- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Domonkos #44098 üzenetére
feleség/barátnő/apuanyu stb stb...
(hozzáteszem, hogy nem nekem ez a gondom, hanem egy barátomnak, én is mondtam már neki a külön acccountot csak -mivel nem folytam bele és nem is érdekelt hogy miért akarja titkosítani a viberét- ő nem akarja külön accountot felvenni a gépére. -
GreenIT
tag
válasz
Domonkos #44090 üzenetére
Ha az a kerdes, hogy lehet-e ezt keyloggerkent hasznalni, akkor igen.
Koszonom, ez volt a lenyeg.
A felelem pedig abbol van, hogyha ezt meg lehet csinalni, akkor a program nemcsak azt a gepet, hanem a halozat minden gepet tudja monitorozni.
Amugy te meg szoktad nezni minden reggel (vagy minden alakalommal miutan visszaulsz a gepedhez), hogy valaki nem toldotta meg a billentyuzeted usb csatijat egy hardveres keyloggerrel?
Nem, mert laptopot hasznalok pont ilyenek miatt, de par napja rajottem, hogy valaki valahogy bejar ra weben at, mikozben a tuzfal szerint semmilyen esemeny nem volt, igy ujratelepites volt eddig, es most mar valami megbizhato, valoszinuleg hw-es vedelemre is szuksegem lesz.
Eddig nem hittem, hogy barki szamara erdekes lenne a laptopom, ezek szerint van, aki szeret kutakodni rajta - inkabb az zavar, hogy nem tudom, hogy miert teszi, alig van adat rajta, minden egyebet kulso tarolokon tartok.Ugy tunik, valahogy azokhoz is hozza tudtak ferni, ha csak rovid idore is.:-(
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged