- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Temerti #32588 üzenetére
Ez a megoldás jó arra, ha végig akarom nézni őket, de elmenteni kár, hogy nem tudja így.
@(#32589) LonGleY: az eredeti kérdésem mi volt? Annyit kérdeztem milyen programmal tudom elforgatni a képet? Az ajánlott programban van rotate funkció, józanésszel nyilván azt próbáltam használni, amit le is írtam korábban, hogy az ikonképet el is forgatta egyből, de amint újra megnyitottam, nem mentette el a dolgot, ami akkor azért volt, mert ez a program konvertálásra való. Mivel eddig nem használtam ilyet, nem is tudtam, mert ha tudom hogy működik, nem kérdezem. Ha nem akarsz segíteni benne, akkor inkább ne válaszolj, minthogy így fellengzősen játsszad itt az agyad..
Nem akarok itt flamet generálni, a kérdésemre kaptam megoldást, köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Óra topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest