-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz bobalazs #51932 üzenetére
Ezt tudja a [Teamviewer] appja is.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
bacus
őstag
válasz bobalazs #51808 üzenetére
Ez a portable verzió, ez mégis mennyire oldja meg a "Véletlenül rákattintok valami file-ra amihez hozzá van társítva, akkor elindul a program, megkérdezi hogy le akarom e tölteni a frissebb verziót, nem, biztos hogy nem?..." ezt? Mert ha beregisztráltad a kiterjesztéshez a portable programot, az is meg fog nyílni, a jobbak pedig megnézik van e frissebb verzió és megkérdezi, hogy le akarod e tölteni.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
janos1988
addikt
válasz bobalazs #51697 üzenetére
Köszi. De létezik olyan daraboló ami mondjuk, ha beállítom, hogy 1 órás darabokra szedje szét megcsinálja magától? Nagy mp3 fájlokról van szó. 24+ vagy akár 48-96 órás egybefüggő mp3mak.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ro_bert17
őstag
válasz bobalazs #51658 üzenetére
Igen, ezt az oldalt ismerem, a régi jó adobe, dropbox...
De itt most inkább az email cím lecserélésről van szó. Hírlevelek, regisztrációs emailek alapján manuálisan megyek végig. De folyamatosan jut eszembe új, és új. Pl. családtagoknak biztonsági címként megadva, stb.
Aztán eleve sok oldal kiindulási pontnak kezeli, csak külön kérés után módosít. Van aki nem is válaszol....
Szóval ezen ügyintézés meggyorsítására gondolkodtam. De gondolom marad a manuális, körülményes szöszmötölés.
A többire esetleg valakinek ötlete, javaslata? -
-
-
Krystal_s
addikt
válasz bobalazs #51314 üzenetére
Nem. Maradnék az eredeti kérdésemnél.
Továbbra is
olyan kis egyszerű programot keresek, ami a Win eszköztáron megjelenítené a rendszer lapozófájl méretét, mint ahogy pl a CoreTemp mutatja a hőfokot, cpu, ram használatot.Nehéz elhinni, hogy nincs, de eddig én sem találtam, ami a C:\pagefile.sys méretét mutatná a tálcán.
-
-
válasz bobalazs #50463 üzenetére
Most két rendszerpartícióról beszélünk? És az egyikből akarod "piszkálni" a másikat? Én nem tenném. De hogy érdemi tippet is adjak: Az nem lehet, hogy a gyorsindítás miatt piszkos állapotban van a fájlrendszer, és ezért csak olvashatónak van felcsatolva a "másik Windows" partíciója?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
junior11
veterán
válasz bobalazs #47228 üzenetére
Mindig lesznek felfedezetlen vagy új sérülékenységek. Nekem is telepítve van a KeePassXC, de a kényelem miatt a Bitwarden-t gyakrabban használom, valamint még mindig van kb 25 jelszó a Chrome és Firefox fiókokban is. A fontosabbak pedig a fejemben
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz bobalazs #47226 üzenetére
Attól még lehetnek benne hibák, egy biztonsági ellenőrzés nem ártana (a Bitwarden is az, a vizsgálata során mégis találtak sérülékenységeket). Valamint, ha jól tudom, de tévedhetek, a KeePassból is csak az első kiadás volt ellenőrizve?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Met
nagyúr
-
pc360
addikt
válasz bobalazs #43443 üzenetére
Videoszerkesztő: VSDC Free Video Editor
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Predator2
addikt
válasz bobalazs #34943 üzenetére
Jobban szeretem ahol minden "egyben" van. Műfajokra/országokra bontva stb...
Csak eddig nem találtam a RarmaRádióhoz hasonlót.
THX[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ArchElf
addikt
válasz bobalazs #14416 üzenetére
Google autoclick
Játékokban amúgy ezek általában nem működnek - figyelnek rá a játékkészítők, hogy sima library hívásokkal ne lehessen autoclik-elni.
Amit lehetne csinálni, az az, hogy a DLL-hijack-el meg kellene piszkálni a keyboard/mouse dll-eket, és behazudtatni vele, hogy "kézzel" kattintottál... Erre viszont nem találtam eddig programot (a fejlettebb bot programok között kellene körbenézni, ja jétkra szeretnél) - viszont ilyeneket nem fogsz google-ön találni.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest