- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
#53667584 #47442 üzenetére
Aki csak 3 hónapot képes kihúzni egy Win 10-zel...
A csak szócska kimaradt. Így talán érthetőbb, amit írni akartam. Szóval az gáz, ha valaki csak annyira képes, ahhoz nagyon gyalázni kell a rendszert. Nem is értem, az hogyan lehetséges. A 3 év sokkal reálisabb, és akkor is inkább csak a jóérzés miatt rakom újra nulláról, nem azért, mert muszáj. Ilyenkor összekötöm nagyobb HW-cserékkel is a reinstallt. A Win 10 a 7-nél is jobban bírja a hosszútávú nyúzást, nem érezhető az a kevés lassulás sem, mint a Win 7-en (nagyszámú app-teszt mellett).
-
Kempetlen
tag
válasz
#53667584 #47368 üzenetére
A foobar2000-t nézegettem, de nem tudom, hogyan lehet abban mappanézetet előhozni.
- hozzáadod a beállítások > Media Library részen a zene mappád
- felületen bekapcsolod az Album List nézetet (view > layout > quick setup)
- az Album List bal alsó sarkában kiválasztod, hogyby folder structure
De az említett Resonic Player eleve olyan, amilyet szeretnél, a lehető legegyszerűbb mappaböngészővel bal alul, jobb oldalt a számok kiválasztásával, felül meg a seeker-sávval.
-
AtHoS
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
pc360
addikt
válasz
#53667584 #44598 üzenetére
Csak a poén kedvéért: ez is Chromium alapú. Úgy nézem, valami Simplenote származék. Így hát ez se egy ultragyors valami, cserébe encryptelt és... működik. Vagyis működne, ha Androidon be tudna lépni az asztalin generált belépővel. Ezért mondom, hogy a Keep ehhez képest (ha a titkosítást nem vesszük alapul) nem rosszabb megoldás.
-
pc360
addikt
válasz
#53667584 #44469 üzenetére
Kipróbálgatom, screenshotolok, kikerül a Neszére, a régi verziót törlöm, és akkor beleírom az összefoglalóba is. Jól jönnek az ilyen tanácsok, meg a felülvizsgálat.
A Bitwarden-ről mi a véleményetek? Az pont egy ilyen beragadt dolog, mert nem tudtam eldönteni, hogy szükség lehet-e rá, vagy inkább töröljem a francba. Szimpatikus amúgy, de nem nagyon láttam eddig róla visszajelzéseket.
Cryptomator: meglesem. Már az is itt figyelt a kipróbálandó progik közt linkként. Sokminden félre van rakva, csak aztán pár hónapig nincs kedvem tesztelgetni az újdonságokat.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
#53667584 #41964 üzenetére
Köszi. Feltelepült a program, de a win10 azt mondja, hogy digitálisan aláírt illesztőprogramra van szükség. Ezért elindítottam úgy, hogy ne kelljen aláírva legyen, erre továbbra is követeli az aláírt illesztőprogramot. Ettől függetlenül megpróbáltam csatolni a programmal, és fel is csatolja, bár érdekes módon ext3nak látja, viszont ha rákattintok, hogy böngésszem, azt írja, hogy lemez formázása, gondolom a driverhiány okoz bajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged