- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
-
spammer
veterán
Igen, azzal lehet, de olyan gépre is kellene majd, ahol nem MS Office van (hanem Kingsoft Office, abban nincs ilyen opció). Bár végül is megoldható, hogy át lesz küldve egy MS Office-os gépre és ott exportálva, csak hát az...
Na mindegy, ha esetleg tud valaki normális konvertert, jöhet, ha nem, akkor mindegy, megoldom a fenti módszerrel.
-
qwertly
addikt
Köszi de én is olvastam csak más oldalon fent van,nem warez oldalon a program is meg a key de mégsem fogadja el.De hagyom ahogy látom bőségesen van ilyen konvertáló programok és mivel itt kb 200 oldalról lenne szó szóba sem jöhet valami online formátum hanem egy komolyabb program kell.
-
AtHoS
nagyúr
Ez lenne az "Egymást váltó GIF-et sikerült már összehoznom" eset.
kb. 150 pixel magasságban kellene elhelyezni egymás mellett több képet, természetesen arányosan csökkentve a képek méretét.
Ezeket a képeket egymás mellé fűzve 940 pixel látható szélességben kellene folyamatosan beúsztatni jobbról balra irányban. Mintha egy henger felületére lenne ragasztva a "képcsík" és ezt a hengert folyamatosan forgatjuk.
Szerk.
Legalábbis ez lenne a cél. Az egymást váltó GIF sem rossz, de hátha.... -
daruu
tag
A hang beállításoknál az már kilőve rég.
PC, mutimédiás billentyűzet de ott sincs beragadva semmi, sőt már ki is húztam a gépből és úgy is csinálta. De most már én is valami hardverre gyanakszom egér, multimédiás füles csinálhat ilyet? Most kb kihúzogatok mindent egyenként mert már ötletem sincs mit állítsak windowsba.
Azért ötleteket még várok -
AtHoS
nagyúr
Csak azért, mert a Chrome nem a bezáráskori tartalommal fogja megnyitni az oldalakat, hanem a megnyitáskor szépen újratölti azokat a megnyitáskor elérhető tartalommal. Innentől pont nem az fog történni, mint ami az elképzelésben elhangzott:
"megnyitott weboldalak pillanatnyi állapotát le lehet menteni valahogy, hogy a gép újraindítása után visszanyíljanaka?"Alapesetben az Opera sem dobja vissza a bezáráskori tartalmat, ezért kell "mókolni" kicsit a beállításokban
Szerk.
Persze statikus oldalak esetén alapértelmezetten is megfelelő bármelyik böngésző az utolsó munkamenet megnyitással -
Mercutio_
félisten
Ha erre a hsz-re gondolsz láttam, de nekem az jött le, hogy azok inkább a cpu-t és/vagy ram-ot terhelnek, de ha valamelyik ezzel párhuzamosan az apu grafikus részét is izzasztja, akkor ok, csak melyik?
LonGleY: Kösz, megnézem
-
mckolly
csendes tag
Szia!
Az Aero-s progit próbáltam, az tetszett meg első olvasatra, nekiláttam mindkét gépen felnyomni,
simán felment, sokat nem kérdezősködött, most is éppen azt a 10GB-t szinkronizálja.Azt nem lehet rá mondani, hogy mint a villám hasít és kihasználja a full sávszélességet,
de úgy tűnik nem túl nagy igényű progi, remélem nem lesz vele gond.Köszönöm szépen a segítséget, gyors volt és hasznos.
-
sj
csendes tag
Tudom a készítő cég nevét, súgó nincs a programban.
Akik már régebb óta ezzel foglalkoznak sem tudnak tananyagszerű leírásról,
ők a gyakorlatban sajátították el a kezelését.
Én most kezdtem el ismerkedni a programmal, de
és ezért lenne nagyon nagy segítség egy olyan leírás, amely lépésről-lépésre bemutatja.
Úgy, hogy nagyon hálás lennék, ha valaki tudna ebben segíteniIntegrált Információs Rendszer
Munkaerő-piaci Programok Modul
elnevezésű program tananyagszerű használati útmutatóját keresem -
-
Krystal_s
addikt
Boxieban a kitömörítés, telepített program futtatás működik, de azt nem tudtam, hogy külön programtelepítést is lehet benne futtatni.
Amikor elindítok pl egy setup-ot, akkor azonnal rákérdez, hogy a telepítendő fájlok helyreállítását engedélyezem-e, ami ügye ilyenkor a C:-re menne, de akkor azok végleg ott is maradnak, viszont ha nem engedélyezed, akkor nem is telepíti fel.
Na ennek próbálok most utánaolvasni, mert erről nem tudtam. -
dezs520
senior tag
Igen,sajna a dorgem nagyon megrekett a kezdetlegesség szintjén,viszont ha valaki hasonlót keres...
Webcamxp a neve,komoly kezelőfelület,felismer különféle kamerákat(IP,Web,CCV,stb)komoly maszkolási lehetőség,riasztás(mozgás) esetén hozzárendelhetünk programot,képet csinál,email,sms,video,szerverre töltés stb,max 16 vonalat kezel. -
CoolBoy323
nagyúr
meleg...
beadandókat kell leadni, és nem bízok a tanárokban... no meg ha nem másolható a szöveg, nem is tudják plágium-ellenőrzőn lefuttatni
köszi a tippet, de valami egyszerűbbre gondoltam, mint pl amit az open office tud... kár, h az office nem tudja... pedig az lenne a legkényelmesebb
szerk: tudja az office is, csak az adobe PRO kell hozzá!! királyság
legközelebb így fogok eljárni, bár 9% plágiumot találtak az egyik beadandómban, ami semmi
és az is le van hivatkozva, szóval 0, és király vagyok
-
Orcsi
aktív tag
Hát igen én is hasonlókat kerestem de nem a fórumon belül hanem a fórumok között és hát ott felhozott egy két id3 módosítással foglalkozó topicot de azok 2005-ös topicok voltak és ahogy láttam nem sok aktivitással ...
Mindig tanul az ember .... de igazából nem tudtam hogy ez a topic minden progival foglalkozik.
Üdv,
-
Orcsi
aktív tag
-
-
ettől féltem.
a mostani frontend is homemade, de még a cég valamelyik előző rendszergazdája maszekolta össze, de nem sikerült túl használhatóra (3 külön keresés eredményének kézi összehasonlítása kell, mire kiderítem, hogy pl egy adott program egy adott kóddal kinek a gépére lett telepítve)
a baj, hogy én nem értek a programozáshoz, más meg nem fog ezzel foglalkozni, mert másnak nem kell ezzel dolgoznia.
ott tartok, hogy az adatbázis-fájlt egy notepadban megnyitva előbb találok meg dolgokat, mint a webfelületen keresztül.
-
mexel
veterán
-
AtHoS
nagyúr
A chrome egész ablakát teszi teljes képernyőre (gyakorlatilag eltünteti a füleket), de abban elég kicsi maga a youtube ablaka, mivel azt nem méretezi. Viszont mivel nem látható a géptől a TV, így vakon eléggé problémás is kezelni, mert azt írja címsorba kell kattintani és utána nyomni az F11-et. A másik kieg viszont automatikusan méretezi a youtube videó ablakát és szerencsére a második kijelzőre is automatán méretez, miután MMT-vel átkerül a chrome oda.
Mondjuk XP alatt néztem, mert ahol használni akarják, ott xp van. Sajnos elég gyengusz a gép, de amire használják így is megfelel, tehát nem lesz fejlesztve. Még memória tekintetében sem (1 GB)
-
AtHoS
nagyúr
Helló!
Köszi a javaslatot. Amit linkeltél chrome plugint nem jött be, mert ahol működnie kellene, ott nem látható a géptől a másodlagos kijelző és alt+tab-ra azonnal kilépett a chrome teljes képernyőből.
A linkelt plugin telepítésekor bedobott több hasonlót és azok közül találtam egy window-expander-for-youtube nevűt.
Ezzel sikerült megoldani a problémát, de önmagában ez sem elegendő, ugyanis ez is "csak" az aktuális kijelzőn teszi majdnem teljes képernyőssé a videót (címsor megmarad a böngésző tetején)
Viszont a MultiMonitor Tool (továbbiakban MMT) programmal átdobva a chrome-ot a másodlagos kijelzőre, azon is szépen hozzáigazítja a videót a másodlagos kijelző méretéhez. Így pedig már szépen lehet nézni a videót. Kicsit azért elrontja az összképet a böngésző világos címsora, de jobb híján egyelőre megteszi.
A videó végén a MMT progival vissza lehet pakolni az elsődleges kijelzőre a chrome ablakot, így a monitorról szépen lehet kezelni.Összességében egy vezeték nélküli billentyű+egér lenne a kulcs, így lehetne a TV elől is vezérelni a gépet. MMT-ban meg lehet cserélni az elsődleges és másodlagos kijelzőt (asztal, tálca, stb szépen cserélődik), így a TV elől úgy lehetne irányítani a PC-t, mintha a monitor előtt ülne az ember. Persze nem tudom, hogy az olvashatóság milyen lenne a CRT TV-n. Na majd a helyszínen ez is kiderül.
Bocs a hosszadalmasabb írásért, de hátha jól jön az infó másnak is, aki hasonló cipőben jár.
-
V.Stryker
nagyúr
Meglesem köszi.
Innen a képeket mivel lehetne menteni?
-
brd
nagyúr
Köszi', de az első csak Workstation kártyákon működik (hiányolja az ilyet induláskor a program). A másodikhoz pedig kellene EDID a monitor felől, ami nincs. Az MSI Afterburner egyáltalán nem tud ilyesmit, az ATT pedig lefagyasztja az egész gépet, amikor elindul.
Az egyetlen program, amivel jutottam valamire, az ez, de ez sajnos csak egész Hz-eket tud, tehát a 47,96Hz sajnos nem beállítható vele (sem a pont, sem a vessző nem értelmezett karakter a beállításnál).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest