- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Határtalan erő - szabadjára engedve
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
válasz
gabor128 #3336 üzenetére
Üdv!
Olyan hang editáló progit keresek, amiben az 5.1 minden csatornáját lehet külön szerkeszteni.
ssolitude ajánlotta az audicaty progit. Megnéztem, jó kis progi, de nem tudja azt ami nekem kell. ssolitude bizonyára félreértette, amikor a Cool2000 progihoz hasonlót kerestem, mert ott 4 csatorna van, melyek külön editálhatók és az egész összemixelhető.
Audicaty:
Lehet benne nagyon sok csatornát létrehozni, de azt már nem lehet beállítani, hogy az 5.1-nek melyik csatornáján szóljon az adott hangfájl. Ebben a programban bal, jobb, vagy sztereót lehet összesen, meg a sztereo hangfájl két csatornáját lehet össze illetve szétszedni.
Nekem, mint említettem, olyan kell amiben több csatornára létre tudok hozni ill. beimportálni hangfájlokat (wav, mp3) és meg tudom mondani, hogy az 5.1 6db csatorája közül melyiken szólaltassa meg az adott csatornát. A végén ezt valahogy összemixelni és lejátszáskor az általam létrehozott fájlból különböző hangszórók szólalnának meg.Egyébként az audicaty jó program, nagyon sok effekttel, ingyenes és magyar nyelvű.
-
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő