- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azt javaslom, hogy töltsd le ezt a JoyStick Test Scriptet az AutoHotkey oldaláról, majd futtasd, hogy megtudd, melyik JoyStick-gombok elérhetőek és remappelhetőek.
A "send akármi" helyett amúgy értelmesebb, ha megjelenítesz egy dialógusablakot:Joy1::
MsgBox, Blablabla
Returnés ezt megpróbálhatod a többire is, persze a "Blablabla" üzenetnél legyen beszédesebb szöveg. De a tesztelőscript remélhetőleg úgyis megmondja, mi az ábra.
A tálcán látsszon az AutoHotkey-script ikonja, amikor próbálkozol.(#34726) MineFox54:
Ez esetben ez itt nagyon OFF topic, szóval folytassuk a JavaScript topicban.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Kernel
nagyúr
Nekem működik, joystick nélkül.
Például azt szeretném, hogy az x és y billentyű lenyomására legyen egy Ctrl+A parancs:
x::
If GetKeyState("y")
{
Send ^a
return
}
else
{
; Your code for just Joy2
return
}---------------
Összehasonlításként a linkelt példa:
------------------------------
Joy2::
If GetKeyState("Joy1")
{
; Your code for Joy1 + Joy2
return
}
else
{
; Your code for just Joy2
return
}
----------------------------Helpben megtalálod a Send részletezését.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, de ennél kicsit konkrétabb infóra van szükség ahhoz, hogy meg tudjuk oldani. Melyik Joystick-gomb(ok) lenyomására szeretnéd melyik billentyűkombót kiváltani. (Mondjuk ahhoz meg kéne tudnod, melyikhez rendelődik hozzá a Joy1, Joy2, ..., Joyn gomb, de tulajdonképpen az már kikísérletezhető.)
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Trükközéssel megoldható:
http://www.autohotkey.com/board/topic/55842-combine-two-joystick-buttons-updated/?p=350870Egész pontosan mit szeretnél elérni? Szerintem tudunk segíteni megírni a scriptet.
Biztos van egyéb, jóval felhasználóbarátabb célszoftver is a remappelésre, csak én például nem ismerek ilyeneket, főleg nem olyat, amivel még a joystick-lenyomások is globálisan átvariálhatóak.
Sk8erPeter
-
Kernel
nagyúr
+ jel nem használható, joy-kombinációt nem fogad el, hacsak nincs valami külön módja, de itt nem látható:
https://www.autohotkey.com/docs/misc/Remap.htm
Előbb véletlenül rosszul írtam (pedig ott volt a példa a saját fájlomban is, szem előtt), de ilyenkor kisbetűt kell írni, hiszen a billentyűzet kisbetűjét használjuk:
^!b (ctrl+alt+b)
^a (ctrl+a) stb.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
Pedig ez egyszerű, van egy Helpfile, abban látható a Hotkeys és a Key List szekció például.
Joystick gombjai Joy1-től Joy32-ig terjedhetnek, de van ott egy test script is.
Joy1 és Joy2 átirányítása Ctrl+Alt+B, illetve Ctrl+Alt+C parancsra:
Joy1::^!B
Joy2::^!CJegyzettömb, mentés *.ahk kiterjesztéssel és máris futtatható, vagy önálló *.exe program is kreálható belőle
-
Sk8erPeter
nagyúr
AutoHotkey-vel megoldható, hogy egy (vagy több) billentyű lenyomására kiválts akármilyen másik billentyűlenyomást.
Sk8erPeter
-
Horka1
tag
Virtual Dub Mod viszi az mpeg-t is Itt találsz alkalmas verziót, sok féle van belőle
Itt pedig egy vagon leírás a használatához, érdemes regelni.[ Szerkesztve ]
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
Horka1
tag
Tulajdonképpen bármilyen videószerkesztő program alkalmas a fényerő és a kontraszt beállítására.
A legközismertebbek közül jó a Sony Vegas, Virtual Dub, ez ingyenes is, és profi.Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
localhost
Közösségépítő
Itthon fut, de kipróbálni nem tudom, mert ugyanolyan krix-krax-karakteresek a menük és a párbeszédablakok is, mint a weboldal, amiről letöltöttem, azt sem tudom mi mire való
Aztán meg itthon nem xDSL van.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
pityulee™
tag
sztem erre a FastStone Image Viewer a legjobb, lexebb, legingyenesebb... van belőle külön portable verzió
-
Brutforsz
senior tag
Az IrfanView FAQ-jából idézek:
Q: Is there a portable IrfanView version (for USB sticks, CDs etc.)?
A: Yes, EVERY IrfanView version is portable. You can:
1. Copy your existing/installed IrfanView folder to USB stick (recommended), or
2. Use the normal installer and install IrfanView to an USB stick folder, or
3. Use the ZIP version and unzip to an USB stick folder.[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Jadro
veterán
Magyarítható, sok plugin van hozzá és jól hasznáható. Lehet vele nézegetni, konvertálni, átszabni. Mindenképpen ajánlom!
És nem mellékesen, teljesen FREE!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest