Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Másik topikban (látva a kínlódást) kénytelen voltam "felszólalni"
bemásolom ide is:
Fórumokon gyakran ajánlják az ISO buherátor programokat ilyen célra, épp itt a Prohardveren is van egy másik topik stb. sok helyen láttam. Egyszerűbbnek tűnik, aztán szívnak vele. Én alapból másképp közelítem meg a kérdést.
Láthattad, az IsoBuster szépen mutatja a bootimage-et. Simán jobbklikkel ki lehet menteni (akár egy kész CD/DVD lemezről is, tehát nem csak ISO fájlból).
Utána indítok egy íróprogramot, bootolható lemezt választva megadom a bootimage fájlt, ahogy illik, ennyi. Esetleg meg kell adni bizonyos szektorszámokat, de az íróprogramok manapság már default adják a szükséges beállítást. Emuláció típusa az image-fájl méretének megfelelő floppy, vagy pl. XP boot-CD esetében "No Emulation".
Szóval, szerintem ez az az eset, amikor az utólagos barkácsolás helyett sokkal célravezetőbb egy új indítható lemezt összerakni. Csak azt talán sokan komplikáltabbnak hiszik, pedig valójában egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zyxel NAS326
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FC25 PS5 játékszoftver
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest