- iPhone topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Letöltésvezérlő progi windowsra, amiben letöltésenként lehet állítani a sebességet? Fleshgetben pl csak globálisan lehet korlátozni Olyasmi kellene nekem, csak éppen minden egyes letöltéshez be lehessen állítani, mennyi sávszélt kap.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Melyik program az, amivel tesztelni lehet a video memóriát: read write szinten. Néha ki-kifagy a gép, úgy hogy bekockásodik játékok alatt, de nem túlmelegedés miatt. Arra kellene, hogy kizárjam a vga memória hibáját.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
amivel játékokból vezérelhető billentyűkombinációval a zenelejátszó program (foobar2000) a játékból való kilépés nélkül?
-
wiggen123
senior tag
válasz wiggen123 #12179 üzenetére
Hülye kérdés volt. A foobar alapból támogatja a global hotkey funkciót, csak erről én nem tudtam, míg jobban meg nem néztem. Nem véletlenül használom ezt, jó kis program ez
cellpeti Easy CD Cover Printer ezt próbáld ki, ha mást nem találsz.
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
PDF dokumentumokat tud megjeleníteni két lapot egymás mellett egész képernyős módban, mintha könyvet olvasnék.
Foxit Reader, Adobe Reader kilőve, "szerény" informatikai képességeim latba vetve, ezek nem tudják eztSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
válasz wiggen123 #13397 üzenetére
Mindhárom válaszoló téved!
Ha átváltok teljes képernyőre visszavált egylapos üzemmódba mind a két pdf néző!
Az lenne a lényeg, hogy ne legyen tálca és menüsor fent...Milyen program, ami PDF dokumentumokat tud megjeleníteni két lapot egymás mellett egész képernyős módban, mintha könyvet olvasnék.
Foxit Reader, Adobe Reader kilőve, "szerény" informatikai képességeim latba vetve, ezek nem tudják eztSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Kis bütykölés kellett és tényleg tudja... de soha életembe nem gondoltam volna, hogy ilyen hülye opció lehet benne, hogy "Fill page with one page at a time"... ki kellett venni egy pipát és kész
Edit->Preferences->Full Screen
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Fájlokat kellene fizikailag átmozgatni a meghajtó elejére. Melyik program tudja ezt?
-
wiggen123
senior tag
Scannelt pdf dokumentumból, milyen ingyenes lehetőség van szerkeszthető word dokumentumot konvertálni?
-
wiggen123
senior tag
Milyen programra lenne szükségem?
1) alkalom adtán biztonsági mentést tud készíteni külső hdd-re, hálózatra stb
2) könnyen kezelhető
3) tud magyarul
4) tud titkosítottan tömöríteni
5) el lehet menteni az előzőleg végrehajtott feladatot
6) valójában egy zip, vagy akármi tömörítőhöz kell egy frontend, amihez hozzá lehet adogatni a könyvtárakat, fájlokat, jelszót beállítani és futtatni.Amit találtam: Cobian Backup, DE ez túl komplex azoknak, akiknek oda akarom adni használni.
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
...automatikusan megkeresi és letölti a feliratokat egy mappastruktúrában található állományokhoz, akár egy egész sorozathoz epizódonként. Letölti, kicsomagolja ha kell, átnevezi a megfelelő névre.
Van ilyen?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
egy egyszerű uml szerkesztő, ami ismeri az ékezetes betűket. Violet UML nem ismeri sajnos rendesen, TinyUML csak class diagramot ismer, ez a kettő kilőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest