- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
A következőre szeretnék megoldást: adott program ugyan fusson a háttérben, de ne tudjam megnyitni a programot. Nyilván nem skypera használnám (de ez lesz a példa).
Tehát fut a skype a háttérben, látom a tálcán, ugyanakkor akárhogy klikelgetek rá nem tudom onnan kirakni a képernyőre (mert mondjuk mindenáron a tálcán tartja a program).
Alternatívának az is jó, ha a tálcán sem látni a futó alkalmazást...
-
Studiossrác
aktív tag
Sajnos lejárt a Camtasia Studio próbaverzióm. Havonta kétszer használnám összesen a programot, erre a célra drága a Camtasia! Nincsen valami ingyenes megoldás?
Jó lenne ha a rögzített kép nem aviban, hanem mp4-ben lenne. Használtam a keresőt, de amit eddig itt ajánlottatok, az mind aviban rögzített! Esetleg én néztem be, és van olyan ingyenes program ami képes mp4-ben menteni? Vagy konvertáljam át külön programmal az avit mp4-be? Mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged