Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
Sziasztok.
Sima, egyszerű hálózati alkalmazás kell, ami üzenetet küld hálózaton. A célgépen az üzenet csak leokézható legyen.a net send ugyebár nem jó.
Ja Win7ről küldeném xp-s gépre. Ha mindkettőre kell programot felrakni az se baj.
Kössz. -
gabor85
őstag
Hali. BSP kiterjesztésű fájlokat mivel tudom megnyitni? Quake motorral készült Jedi Academy map-jai ebben vannak mentve, de bármi amire gugliztam, és letöltöttem nem akarta megnyitni...
Régebben haver többször is adott egy programot amivel tudtam nézegetni ezeket a fájlokat, ráadásul rengeteg formátumot ismert még ezen kívül...tenkjú
-
gabor85
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor meg kell írnom újra a DVD-t

Azért köszi

-
gabor85
őstag
Hali. Különböző formátumú videók ellenőrzéséhez milyen programot ajánlotok? Van pár valószínűleg hibás fájl, ehhez kéne valami olyan megoldás ami a tömörítés "helyességét" ellenőrzi.
Kösz
-
gabor85
őstag
Üdv. Melyik az a program amelyik a szükséges folyamatokon, programokon kívül, bezár szinte mindent, hogy egy játék jobban fusson? Azt hiszem kezdetekben egy progamcsomag része volt, de önállósították. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest