- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz ArchElf #10594 üzenetére
Na jó, de nálunk a másolgatás az alap. Az mindenképpen kell.
Amitől én félek, az a nyomon követés. Nem akarok én adatot lopni a cégtől De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...
A netes része már jobban zavar. Mert amikor netről töltöm le az anyagot, az neccesebb...@ollie: biztos, hogy észreveszem. Még azt is, hogy mikor kapcsolják be a gépet, ha épp nem vagyok ott stb... Ennyire azért nem észlények azok a rendszergizdák
Kilőni már nem biztos, hogy ki tudom, de találkoztam már olyan progival, ahol be lehet állítani, hogy mik töltődjenek be induláskor. És akkor szó szerint csak azok fognak, ha pl a hangdrivert kihagyod, akkor nem lesz hang... De ez nem is érdekes. Mivel ha kilövöm akárhogyan is, akkor az már feltűnő.
Hja, és amúgy elvileg nincs joga hozzá, hogy a személyes adataimat kilesse. Se így se úgy. A gépén azt csinál amit akar, és meg is tilthatja a netezést, vagy akármi mást. De az emailjeimbe nem nézhet bele, még screenshot formájában se! Nem beszélve egyéb szem. adatról.Így ha ez nekik összejön, és lesz egy lebukás valakinél stb ergo igazolódik a használhatósága, akkor új meló után kell néznem nagyon gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
Ez nem egészen igaz. A munkáltató a dolgozókról személyes adatokat kizárólag a személy egyértelmű beleegyezésével (és meghatározott céllal) gyűjthet (ilyenek pl az email és web forgalom, személyes adatokat tartalmazó dokumentumok), még akkor is, ha a személyes célú használatot szabályzatban kizárja.
A vonatkozó szabályozás az 1992. LXIII sz. törvény.AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
bnss
veterán
Találkozott valaki olyan CAD jellegű programmal, amely segítségével elkészíthetek pl. adott létesítmény egyvonalas villamos hálózati tervét? Az AutoCAD jó lenne erre a célra, viszont nincs ilyen horribilis összegem szoftverre. A SourceForge.net-en keresgéltem, egyelőre nem találtam meg az "igazit". Megköszönnék néhány tippet.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
-
ArchElf
addikt
válasz Dany007 #10593 üzenetére
Az életútnál az a durva, ha kialakítanak elektronikus zónákat is. Úgy ha ott csinálod a dokumentumot (pl a géped a bizalmas zóna tagja), akkor azt nem nagyon tudod semmilyen módon kijuttatni a zónából (hacsak nincs explicit/ad-hoc engedélyezve). Az alábbi tevékenységeket lehet pl. korlátozni zónásítással:
- zónából kimásolás (I/O) (network, eltávolítható eszközök, megnyitás böngészőből, csatolás levélhez, Web - form file post)
- Copy/Paste zónán kívüli alkalmazásba, helyre
- drag/drop
- printscreen
Ezen felül ha a loggolás be van kapcsolva, akár az egész fájlt is logolják (pl ad-hoc engedélyezés alapján), van képernyő mentés (sőt realtime képernyő mentés/követés is). Rendelkezik eltávolítható eszköz (USB/Serial/Firewire/CD) kontrollal is.Amúgy jól konfigurált rendszernél nem is keletkezik sok megnézendő esemény log (legfeljebb sok "visszautasított művelet" log ).
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Dany007
veterán
válasz ArchElf #10592 üzenetére
Na megnézem ezeket a progikat köszönöm!
Ha a task manager nem is mutatja ki, van pár progi amivel minden futó dll-t meg lehet nézni...
Bár mondom, nem célom, hogy kilőjem, mert az ugyan úgy feltűnő.
Ja, azt gondoltam, hogy a portable nem lesz megoldás... =/ Amúgy a netet sokszor kell használni munka céljára is...
Meg főleg azért lesz ez bevezetve, mert sok a fusi munka... Ergo a fájlokat is akarják látni... Na de kérdem én, mit tud abból megállapítani hogy töröltem 1-2 fájlt? Amúgy is nap szinten igen nagy a fájlmozgás. Hálózatról össze-vissza másolgatnak, törölgetünk stb... Így elég nehéz lenne megmondani, hogy melyik fusi meló, és melyik nem...
Elég kemény világ lesz ha ez beindul és esetleg lesz is belőle balhé :s
Azon kéne inkább elgondolkodnia a főnökségnek, hogy vajon miért fusizik mindenki a cégnél... Talán mert a havi 80 ezer fizetés nem túl versenyképes már 2010-ben... Szal ha ez működni fog és nem lesz kijátszható akkor neki kell állnom másik melót keresni...hja, szal akkor voltaképp kijátszhatatlan úgy, hogy ők ne vegyék észre hogy kijátszottam? És amúgy miket tudnak (még) figyelni ilyen programokkal?
Na elolvastam mit tud a sasszem! Hát elég durva. Teljes fájl életútkövetés. Nemsemmi.
De most komolyan, ki fogja ezt végignézni ilyen mennyiségű fálj áradatnál, mint ami nálunk van? Egy hét alatt mondjuk 4-5Gb vándorol a gépen, vagy több. Ez jelent mondjuk 50-60 fájlt. Teljes 'életúttal'. Ki fogja ezeket végigböngészni, és kikeresni a gyanúsakat? :sAmúgy nem írtam alá semmi ilyesmit
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
válasz Dany007 #10591 üzenetére
EagleEyeOS pl. De mondjuk már én is csináltam ilyet... Ha szervíz szinten fut (esetleg egy kicsit megbolondítva), akkor legfeljebb PSKILL-el tudod kilőni rendszergazdai jogokkal. Megoldható akár úgy is, hogy pl a futó processzek között se látszódjon: DLL hooking és/vagy IO filter driverek segítségével.
De mondjuk ha processz szinten látod is, de egy IO filter driver is van hozzá, akkor lehet, hogy ha kilövöd a processzt, akkor lehal az egész gép.Ha figyeli a program, hogy mit csinálsz (pl futó processzek ellenőrzése, ablak fejlécek mentése, stb), akkor nem tudsz kibújni előle egy portable firefox-al sem (pont ez a lényeg). Ja, és ha aláírtad, hogy a céges infrastruktúrát nem használod magáncélra, akkor ne tessék arra használni.
AE
-
Dany007
veterán
Hello.
Remélem jó helyre teszem fel a kérdést. Nem biztos.Szal kiderült, hogy a főnökünk egy olyan progit akar rakatni a gépekre, amivel voltaképp minden mozdulatunkat képes figyelni. Állítólag azt is, hogy mikor mit törlünk a gépekről stb.
Szal melyik lehet ez a program? Ami így átfogóan képes figyelni, és lejegyezni mindent?
És vajon hogy lehetne kivédeni? Azt biztosan észreveszem ha már fut, sőt biztos vagyok benne, hogy 2 perc alatt ki is tudnám lőni, de akkor meg pont ez lenne feltűnő...
Esetleg portable Firefox? : ) Meg ilyenek... Mert akkor már netezni se lehet majd, illetve az is figyelve lesz.
Persze FF-ban most is be van állítva, hogy a szem. adatokat auton törölje kilépéskor. Mindenestől. De ha lesz egy progi ami minden mozdulatot figyel és feljegyez akkor az gondot okozhat...Asszem az Everest gyártójának a Lavasysnek van egy ilyen figyelőprogramja, de nem vagyok benne biztos, hogy azzal a törölt fájlokat is meg lehet-e nézni. Legalábbis azt, hogy mi lett kitörölve...
Hátha van valakinek valami ötlete
-
-
válasz andy83 #10588 üzenetére
Ja, hát azt nem hinném, hogy ki lehet nyerni valahogy, mivel akkor nem lenne biztonságos a rendszer. De egyébként nem is értem, hogy miért van ilyen programra szükség. Ugye nem azt akarod mondani, hogy nem vagy tisztában az account eléréseiddel?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
ArchElf
addikt
válasz Armahun #10583 üzenetére
Nem egy mai darab, de én ezt használom:
http://www.tomzavodny.cz/program/subtool/index_en.php
SUB/SRT konverzióra, időzítésre, szerkesztésre épp elég.AE
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Milyen programmal lehetne kimenteni az IE8-ban elmentett kódokat, hogy egy esetleges újratelepítésnél ne vesszenek el, hanem betölthessem azokat az IE8-ba?
Előre is köszi!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
Armahun
addikt
Sziasztok:
Kellene nekem valami egyszerű ingyenes alkalmazás amivel .sub- ból . srt-t tudnék kreálni.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
mibog
tag
sziasztok ismét, kérdeznék én is:
milyen ingyenes programmal lehet lapozhatóvá tenni egy pdf fájlt?
Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
GEPESZ66
veterán
Tudtok-e olyan jelszókezelő programot (esetleg honosított), mint ami a NIS-ben van:megjegyzi a belépési adatokat, s következő alkalommal kitölti ezeket.
-
félisten
válasz GEPESZ66 #10575 üzenetére
Hali!
Az itt található progit próbáld ki, mint látni fogod itt MSN videók leszedéséhez javasoltam, de működik Youtube és még sok-sok más videóval is. [link]
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
GEPESZ66
veterán
A Youtube-ról próbáltam letölteni Ashampoo Clipfinder segítségével video-t, de a beillesztett URL-t eldobja, nem tölti le.Korábban tudtam letölteni.Melyik programot használjátok ilyen video-k letöltésére?
-
ktg3
őstag
mivel lehet img fájlt mountolni?
ami ingyenes is?köszi
-
törölt tag
válasz Psychonaut #10566 üzenetére
Tag & Rename
-
Gabás
addikt
válasz Psychonaut #10566 üzenetére
a WMP pont ezt csinálja
-
Psychonaut
veterán
Olyan programot keresek ami képes felhasználói bavatkozás nélkül megcímkézni sok MP3-mat egyszerre. Olyan 400-ról lenne szó. Album cím, album előadó, év, stílus, számcím, borító kellene.
Szeretném, ha egyformán lennének megcímkézve a zenéim, és nem akarok egyesével szórakozni vele.
SZERK: WMP-t ne mondjátok ha lehet, valami célprogit keresek, ami egy központi adatbázisból szedi az adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kételkedem #10560 üzenetére
Köszi!
A DU Meter még ilyen, csak sajnos nem ingyenes és nincs magyar nyelvi változata.
-
sfdrakex
nagyúr
Bocs, jogos, azt nem néztem mibe ment csak az uj windows live movie makerbe láttam tud csinálni HDket is ésazt nem néztem meg hoyg mégm indig csak wmvbe ment, elnézést. Viszont ez jónak tünik épp most fogom kipróbálni én is: FormatFactory V2.15 [link]
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pigatt
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
i9 / 4080 / 32"
-
-
kételkedem
addikt
Adatforgalmat mérni nem probléma:
NetMeter v1.13
NetWorx Free v5.05
NetLimiter v2.10
BitMeter 2 3.5.8
figyelmeztet bizonyos limit elérése után a megfelelő ciklusra megadva no ez probléma, ilyenre nem emlékszem.[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Nekem egy olyan progi kellene ami wmv-ből avi-t képes csinálni és free!
Köszi!
i9 / 4080 / 32"
-
senior tag
Olyan programot keresek, ami:
- méri az internet adatforgalmat
- figyelmeztet bizonyos limit elérése után a megfelelő ciklusra megadva
- lehetőleg magyarKöszi.
-
Sickboy25
addikt
válasz sfdrakex #10548 üzenetére
szöveget szeretnék lementeni egy oldalról, de képként,de nem tudom lefotózni a printscreennel, mert nagyobb a szöveg, mint a laptop kijelzője és ha lekicsinyítem akkor meg elhomályosodik!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
nah ezzel nem sikerült, de azért köszi
azért homályosodott el, mert egy komplett plakátot akartam ki "vágni", és laptopon le kellett kicsinyítenem a képet print screen és beilleszt wordbe, de ugye amit sejtettem is amikor széthúztam a képet sajna elhomályosodott! Mert nem képként van fenn a honlapon, hanem szövegként, de én meg plakátként akartam kiivágni! Honlapon elfordítani képet esetleg a honlapról "kivágni" valamit nem lehetne programmal?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
d@minator
addikt
sfdrakex, cannibal: köszi mindkettőtöknek
-
Chandler
senior tag
Hello
Tudnátok mondani egy partíció menedzselő programot windows 7-re? Norton partition magic-et néztem, de asszem az nem futna windows 7 alatt.
-
válasz Sickboy25 #10542 üzenetére
Te túl sok helyszinelőket néztél
1 próbát pedig megér a gimp-el való bűvészkedésFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
tudtok olyan progit, amivel egyszerűen és gyorsan tudnék egy viszonylag homályos képen élesíteni?
-
Májsztró
addikt
Okés , köszi mindent ! Megpróbálkozom vele. Ha nem megy , írok
-
válasz sfdrakex #10538 üzenetére
Persze,de az mpegstreamclip ujrakódolás nélkül, vagyis elmarad az avi-ba rippelés, és mpeg2-be való tömörítés procedúrája, ami nemcsak minőségromlással jár, de roppant időigényes is.
Ha végkép nem meg, akkor virtualdubmond-al megeteted a vob-ot, megvágod, és elmented amiben jólesikFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
sfdrakex
nagyúr
válasz d@minator #10533 üzenetére
Az nem jó ha kezdőlapod a Ph, vagy könyvjelzőket nem használsz? Egyébként a legegyszerübb szerintem ugy hoyg csinálsz még egy ikont a böngésződnek és abba a kezdőlap a ph.
Esetleg ez lehet jo neked most találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
Sziasztok!
Olyat hogy kell csinálni, hogy pl. az asztalról egy parancsikonról elindítani a prohardvert? Egyáltalán lehet? -
válasz Májsztró #10522 üzenetére
mpegstreamclip a barátod
Megtudod vele vágni a DVD tartalmát, és csak a neked szükséges részt menti el mpeg2-ben úgy hogy nem kódolja ujra a videót/hangot. Az így kimentett videót kiírhatod bármelyik dvd készítő progival.
Érdemes elolvasni a "Requirements"-et, mert kicsit kényes a csillagok állására.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Black-core #10528 üzenetére
wmvare 3 támogatja a Windows Aero-t (beleértve az Flip 3D és Aero Peek-et is) valamint van benne DirectX 9.0EX és OpenGL 1.4 támogatás.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Black-core #10528 üzenetére
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel tudnám akár milyen más op.-rendszer alá emulálni az xp-t, és van 3d-s támogatása.Köszi -
sfdrakex
nagyúr
válasz gooool #10525 üzenetére
ha konvertálni akarod DVD-vé akkor convert X to dvd. Ha aviként akarod nézni, akor az asztali lejátszod leirásában nézzd meg milyen tipusú feliratokat kezel, a feliratok neve legyen azonos a film nevével, sokszor az is kell. Ha át kell alakitani feliratot mert nem jó a kiterjesztése a lejátszodhoz akkor pedig subtitleworkshop.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy milyen progival lehet úgy beletenni egy avi tömörítésű filmbe a feliratot,hogy egy DVD-lejátszó is lejátssza utána?
A Media Player hibátlanul viszi a filmet,nem is csúszik a felirat,de a DVD-lejátszó nem kezeli vmi miatt a feliratot.
Ötlet?Kösz a segítséget!
Üdv, Balázs
-
BullZeye
veterán
Tökéletes, köszönönöm és örök hálám
már csak ilyen kéne:
"Másik, van Kép-a-Képben funkció Windowsban? Vagy hát nem is kép a képben, de kicsinyítva mindenek felett mutathat egy ablakot jobb alsó sarokba? (nem lekicsinyíteni akarom az ablakot, csak egy realtime képet kapni róla, mert háttérben fut). Tudom, hogy ez sem lehetetlen, mert Windows 7-ben ez alapból benne van, ha a tálcán az alkalmazás fölé viszem az egeret, de nekem ez mindig kéne, hogy ott legyen."
(#10503) monstre
Nem használtam Vistát na jó 55 percig kbEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Olyan progi kellene nekem , amivel DVD-ből tudok kivágni film-részleteket. Nem jogvédett lemezről akarok válogatni
-
-
andy83
aktív tag
Ismertek olyan program-eltávolítót, ami segít leszedni azt amit akarok?
Konkrétan a PS CS3-at szeretném leszedni, de vmivel összeakadt, és nem akarja se a Windows program-eltávolítója, se a CCleaner leszedni. Csökkentett módban sem... Elindul az Adobe gyári eltávolítója, de azt írja ki, amikor el kéne távolítani, hogy nem sikerül...
Van vmi ötletetek, hogy mi lehet?
Előre is köszi!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
Killing
addikt
ollie, cigam:
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Egy olyan konvertáló kéne nekem, mint a JetAudio, csak ingyenesben. Tud valaki ilyet?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! Volt egy CD-m tele hasznos programokkal ami autobootolt cd-ről főként diagnosztikai progik voltak benne. Olyan mint Az Ultimate BooT CB (UBCD) de más volt a neve valaki tipp ?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Érdekelne egy olyan progi ami az *.exe fájlt "kicsomagolja" ,pl gondolok olyanra hogy egy nyomtató exe-t ha elindítod akkor feltesz minden fasságot ami nem is kéne ilyen-olyan progikat magának de ha kicsomagolnám az exét akkor eszközkezelőben kitudnám tallózni neki a *.inf fájlt és csak azt tenné fel magának mit használ....
Elsődlegesen ingyenes kéne de ha nincs olyan akkor valamilyen.
Válaszotokat előre is köszönöm.
ÜdvooVeszek eredeti tonereket,patronokat
-
S*Tom*
aktív tag
Sziasztok! Keresek olyan programot ami segítene a német nyelv tanulásában. A legjobban valamilyen alap szintű képes és hangos program érdekelne például mint a Rosetta Stone German. Az op rendszer amin futna win7 x64.
-
válasz BullZeye #10501 üzenetére
Itt van egy ilyen kis program, nem tudom, hogy működik-e.
Kipróbáltam, működik. Kicsomagolás után a bin\release\ könyvtárban találsz egy exe-t, azt kell elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Üdv,
Feladatkezelőben, az Alkalmazások (első) fülön kiírja milyen program fut (ugyanaz a név, ami tálcán van). Ezeket átlehet valahogy nevezni? Nem vírus, és nem is ártó szándékkal kell, nekem az is jó, ha átírja pl XYZ-ről XYZ(2)-re. Tudom, hogy nem lehetetlen, mert láttam már ilyen programot, csak nem emléxem a nevére, googlebe meg napok óta nem találom meg.Másik, van Kép-a-Képben funkció Windowsban? Vagy hát nem is kép a képben, de kicsinyítva mindenek felett mutathat egy ablakot jobb alsó sarokba? (nem lekicsinyíteni akarom az ablakot, csak egy realtime képet kapni róla, mert háttérben fut). Tudom, hogy ez sem lehetetlen, mert Windows 7-ben ez alapból benne van, ha a tálcán az alkalmazás fölé viszem az egeret, de nekem ez mindig kéne, hogy ott legyen.
Mind2 munkámhoz szükséges. Mivel sürgős lenne, és napok óta nem reagáltak itt, postolom máshova is, remélem nem probléma.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest