- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Na jó, de nálunk a másolgatás az alap. Az mindenképpen kell.
Amitől én félek, az a nyomon követés. Nem akarok én adatot lopni a cégtől
De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...
A netes része már jobban zavar. Mert amikor netről töltöm le az anyagot, az neccesebb...@ollie: biztos, hogy észreveszem. Még azt is, hogy mikor kapcsolják be a gépet, ha épp nem vagyok ott stb... Ennyire azért nem észlények azok a rendszergizdák

Kilőni már nem biztos, hogy ki tudom, de találkoztam már olyan progival, ahol be lehet állítani, hogy mik töltődjenek be induláskor. És akkor szó szerint csak azok fognak, ha pl a hangdrivert kihagyod, akkor nem lesz hang... De ez nem is érdekes. Mivel ha kilövöm akárhogyan is, akkor az már feltűnő.
Hja, és amúgy elvileg nincs joga hozzá, hogy a személyes adataimat kilesse. Se így se úgy. A gépén azt csinál amit akar, és meg is tilthatja a netezést, vagy akármi mást. De az emailjeimbe nem nézhet bele, még screenshot formájában se! Nem beszélve egyéb szem. adatról.Így ha ez nekik összejön, és lesz egy lebukás valakinél stb ergo igazolódik a használhatósága, akkor új meló után kell néznem nagyon gyorsan

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...