- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10197 üzenetére
Ezért akarom használni,mert valahol 600 fps . (pl menübe,de játék alatt is 150 fps.)
-
félisten
Hali!
A Vsync-nek amúgy meg csak akkor van értelme, ha az adott játék FPS-e nagyobb, mint a monitor frissítési frekije...(egy 60FPS-el futó játék esetében, olyan monitoron, ami az adott felbontást 85Hz-en "tudja", nos itt semmi értelme a VSync kikapcsolásának, csak ha ha a játék megy mondjuk pl 150FPS-el)
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dunc
nagyúr
válasz szakalistvan #10193 üzenetére
Atim van ,és baxik benne müködni azért kérdeztem! 9.9
-
félisten
Hali!
A Videokártyád drivere által feltelepített Panelben nem tudod?
(ez például itt az NVidia Control Panel) [link]Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ha a játékban nincs Wait for vertical refresh,akkor melyik progival tudom bekapcsolni ?
-
-
ttower
aktív tag
hello
keresnék olyan programot amivel real time lehet videót vágni. a felvételi eszközök egy usb-s kamera és egy tv tuner. létezik ilyen és ha igen hány kameráig bővíthető?
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
-
válasz szakalistvan #10183 üzenetére
EASEUS partition manager, van free változata is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
localhost
Közösségépítő
Erre gondolsz? [link]
Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény
300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(3) Aki jogtalan haszonszerzés végett
a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését akadályozza,
és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése
a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
szakalistvan
senior tag
Milyen program ami....... -vel össze tudok rakni 2 partíciót adatvesztés nélkül,ez a fő szempont Természetesen egy hdd-n vannak.
Thanks -
-
ArchElf
addikt
válasz andy83 #10179 üzenetére
Én is simán laptopoztam órán (mondjuk egyetemen, és ott volt public wifi is)
Asszem rossz helyre jár DefQon1. iskolába...AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
canniball
nagyúr
válasz Csakénvagyok #10172 üzenetére
"Menj a programozás fórumba..."
Nem is tudtam hogy ilyenünk is van, köszönöm a tippet!(#10173) cigam!
"Nem 1xubb, ha berakod a winyot egy NAS-ba?"
Sajna a NAS-om sem úgy működik ahogy szeretném. Meg ha már itt a gép abban több lehetőség rejlik."Fajlmegosztason kivul csinal meg vmit?"
Pl. FTP-zik.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
DefQon1.
csendes tag
Valami progi nincs amivel vissza tudnám fejteni, mondjuk számokra betűkre a hálózati kulcsot??
-
localhost
Közösségépítő
válasz DefQon1. #10174 üzenetére
Ha a tanár és rendszergazda egy icipicit is ért a munkájához, akkor az a hálózat előled ZÁRVA van. (Nyugodj bele, nem lehetsz HÁCKÉR!)
Ha nem annyira ügyesek, akkor lenne egy kiskapu, de addigra mire megtudnád a jelszót, talán be is fejezed a sulit.
Felejtős ügy![ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
DefQon1.
csendes tag
Sziasztok!!!
A segítségeteket akarom kérni!
Adott 1 laptop, amit suliban használok órákon, csak azt.....A suliban van wifi hálózat ami hálózati kulccsal van lezárva, és emiatt nem tudok közbe közbe netezni a néha elég unalmasnak mondható órákon, mert csak a tanári laptopokon van beírva...
Van valami egyszerű megoldás, amivel könnyedén megtudhatom a jelszót és tudom én is használni a wifit??
Köszi előre is!!
Már azért fontosnak mondható x)
-
-
atesz117
aktív tag
-
félisten
válasz andy83 #10169 üzenetére
Hali!
De remélem elolvastad a HSZ-om utáni beszélgetéseket is, mert nem az az eredmény fog születni, amit szeretnél, az általam javasolt megoldásokkal!
flash
Photo SlideShow Maker 2.9
MAGIX Slideshow Maker 1.0.1.3Az első nem mai gyerek, de annak idején korrekt bemutatókat lehetett vele készíteni és gyorsan, a másodikat nem ismerem, de a MAGIX névnben meg lehet bízni, nem tudom hogy EXE kiterjesztésű bemutatót tud-e készíteni, de mindenképp megérne egy próbát szerintem
(7 napig használható regisztrálás nélkül, ha regisztrálsz akkor meg ingyenes ha minden igaz...)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
andy83
aktív tag
-
localhost
Közösségépítő
válasz #25954560 #10166 üzenetére
Bocs tévedtem. - én azt olvastam eredetileg, hogy avit kell csinálni, most meg látom, hogy pont nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Sziasztok!
olyan program kellene amivel képekből bemutatót lehet csinálni Könnyen Gyorsan Látványosan
Power pointtal az a baj hogy nem lehet gyorsan megoldani,és ha 1024x768 nál nagyobb felbontású a kép akkor kilógnak belől részek,ezért csak méretezéssel-szidkozódással lehet olyan bemutatót csinálni hogy általam megadott sorrendben legyenek képek effektel.
videószerkesztő programok is nagy kalap fos.sony vegas és társai.elvesz pár órát az életetből mire megcsinálsz egy 100 képből álló bemutatót,nagyméretű avit csinál,és még a képek felbontásán is ront.
Szóval olyan progi kéne ami nem csinál avit belőle csak egy beálitott sorrendbe lejátsza a képeket tehát én rakom be hogy melyik legyen az első kép,második stb, és még effeketeket is lehet tenni.nem baj ha fizetős
Mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
Paulo81
aktív tag
válasz kételkedem #10147 üzenetére
Köszi!
-
félisten
válasz localhost #10162 üzenetére
Hali!
Éééééééés...megértettem...
Nos, akkor valóban VBA Macro szükségeltetik.( vagy Visual Studio + VSTO), de a lényeg, hogy egy speciális program kell, amiről nem tudok...(írni meg most nincs kedvem )Fire.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Fire/SOUL/CD #10160 üzenetére
Éééééés... nekifutok mégy egyszer, nem az eredetit kell megtartani, és a re:-t eldobálni, hanem minden levelet el kell dobálni, amire a RE: hivatkozik, de a RE:-ben benne van az előző...
Áhhh¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
canniball
nagyúr
-
félisten
válasz localhost #10156 üzenetére
Hali!
Az AddIN az nem, mert ha megnézed a képeket róla, akkor jól látszik, hogy az eredetit meghagyja és a RE előtagosakat(persze ami az erdeti címhez tartoznak) meg eldobálja...
Vagy lehet, hogy Én nézek valamit rosszul? (hiába, akkor a kor teszi.... )
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz canniball #10157 üzenetére
Ohhhh... ha megígéred, hogy ez az utolsó próbálkozás, akkor elárulom, hogy nem tudok megoldást rá!
-
canniball
nagyúr
válasz canniball #10066 üzenetére
A hétvégén mindenki kipihente magát és újult erővel, friss szellemmel vág neki az új hétnek, teszek még egy utolsó próbát, hátha.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
localhost
Közösségépítő
válasz Fire/SOUL/CD #10155 üzenetére
De ez a duplikátumokat dobálja ki, az eredeti feladat szerint pedig azokat a leveleket kéne kikukázni, aminek a folytatásában már (előzményként) benne van az eredeti.
...vagy én nem értem ?
-
félisten
válasz andy83 #10149 üzenetére
Hali!
Létezik ilyen Office AddIN, de fizetős...[link]
Illetve valóban van VBA Macro-ban is: [link]
Ezt még nem próbáltam, úgy hogy csak óvatosan, hátha az is eltűnik aminek nem kellene. Ha kipróbálod, akkor feltétlenűl készíts másolatot a PST-ről...Fire.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Az pedig mesterséges intelligenciának vagy pedig emberi intelligenciának való feladat, "kézi gyomláslásnak" hívják!
-
kételkedem
addikt
Azokat szerintem kénytelen leszel kézzel kigyomlálni. Én nem ismerek olyan szoftvert, ami végig olvassa az e-maileket, majd tartalom szerint eldönti, hogy ez a levél kell vagy sem.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
andy83
aktív tag
válasz kételkedem #10147 üzenetére
Erről a duplikáció mentesítő szoftverről jutott eszembe, hogy van-e esetleg olyan program, amit az Outlook 2007-re lehetne rászabadítani, és kigyomlálná az olyan e-maileket, amelyekben mondjuk egymás után volt jó pár levélváltás, és ugye a válaszoknál többnyire a korábbi levelek is látszanak, vagyis így felesleges a sok korábbi levél.
Na ezt elég körülményesen írtam le, remélem azért érthető mire gondolok...facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, ami a következőket tudja:
- Megkeresi a háttértárolókon lévő dupla, vagy esetleg többszörös file-okat, azaz a teljesen egyforma tartalmúakat. (Elég nagy kavarodás és átláthatatlanság van most, vinyók kerültek be-ki, többszörös letöltések máshová is voltak, el szeretném kerülni a redundanciát, rendet akarok tenni! )
- Valamint nekem az lenne a legalkalmasabb, hogy dátum alapján mondjuk a legrégebbi file-okat letörli egy gombnyomásra. De bizonyítottan és kipróbáltan jól működik, nem szeretnék aztán úgy járni, hogy semmi sem marad!
Szóval ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, szívesen fogadom és köszönöm!
-
canniball
nagyúr
"...miért kell a feladathoz 2 gép."
1. Hogy ne zörögjön az arcomba HDD (sajnos a nagyobb SSD-k mérete és ára sem megfelelő számomra).
2. 3 PC-ről és egy laptopról lenne szó (plusz a szerverről)."...miért nem tudod egyidőben bekapcsolni a két gépet manuálisan."
Nem egy helyen vannak (illetve lesznek); és ha sikerül belőni a dolgot pl. a TV-adás rögzítése is a szerverre fog történni, időzített felvétel esetén pedig nem lesz manuális bekapcsolás."Illetve a Wake On Lan nem jó?"
Dehogynem, írtam is hogy az keltené a gépet; de a kérdés nem is a bekapcsolásra vonatkozott.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Oly
őstag
válasz canniball #10141 üzenetére
Lehet, hogy én értelmezem rosszul a dolgot, de a szervernek az a dolga, hogy 0-24-ig kiszolgálja a klienseket.
A te esetedben lehet, hogy nem folyamatosan kell, de akkor nem értem, hogy miért kell a feladathoz 2 gép. Ha meg mégis kell, akkor miért nem tudod egyidőben bekapcsolni a két gépet manuálisan.
Illetve a Wake On Lan nem jó?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
canniball
nagyúr
válasz Csakénvagyok #10140 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy akkor is menne ha pl. napokig nem vagyunk itthon...így nem is lenne olyan kevés az az "üresjárat". Ezért keresek olyan megoldást, ami a kliensekhez köti a szerver működését.
[ Szerkesztve ]
-
simon7012
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #10133 üzenetére
Köszi a segítséget nekem is a próbaváltozat volt fenn.Csak sajnos mindig lejár ezért kérdeztem...
A Kaspersky rendesen beleépül outlookba ezért szerettem!G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
simon7012
aktív tag
válasz Psychonaut #10132 üzenetére
De lehet,hogy jó; nem tudod a Kaspersky beleépűl Thunderbird-be?
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
canniball
nagyúr
válasz Csakénvagyok #10134 üzenetére
Légy szíves fejtsd ki kicsit bővebben, mert nem vágom mire gondolsz...
-
félisten
válasz simon7012 #10131 üzenetére
Hali!
Hát külön még nem töltöttem le(meg az Office egészét sem szoktam letölteni, dobozos eredeti), de az biztos, hogy az Office csomag tagjai, külön-külön is megvehetőek, persze lényegesen drágább egyenként, mint egyben...[link]
Lehet, hogy van olyan lehetőség, ahol letöltéssel is megvásárolható, de ennek nem néztem utána...
Próbaváltozat viszont letölthető: [link]Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz simon7012 #10131 üzenetére
Thunderbird nem jó?
-
simon7012
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #10130 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
outlook csak az office-ben van?
Ezt külön nemlehet letölteni?G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok olyan programot keresek amivel a worldban készült dokumentumokat el lehet olvasni.Az open office túl nagy.Csak olvasni szeretnék...
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
PazsitZ
addikt
-
Froclee
őstag
Hali
Egy fájlcserélő progit keresek, ami pont úgy működik, mint az MSN beépített cserélgetője. Tehát én meg az ismerősöm felrakjuk a progit és egymásnak küldözgethetünk cuccokat. Tudtok ilyet?
-
canniball
nagyúr
válasz Csakénvagyok #10123 üzenetére
Hogy lövöm össze a szerver BIOS-át azzal, hogy be vannak-e kapcsolva a kliensek?
-
PazsitZ
addikt
-
Gh0sT
addikt
Milyen programmal tudnám megnézni, hogy egy másik programom milyen címre kapcsolódik és onnan mennyi adatot tölt le?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Krystal_s
addikt
válasz andy83 #10108 üzenetére
szia én a Screengrab-ot használom...csak egy ff kiegészítő...
-
andy83
aktív tag
-
localhost
Közösségépítő
Igen, de sokkal előbbre vagyunk annál, mint hogy én is kerekperec kijelentettem anno, hogy áááááááh, olyant nem lehet!
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
válasz localhost #10111 üzenetére
A 8-as is tudja ezeket, de ahogy a képeden is látszik:
"Csak a dokumentumjogosultságok engedélyezése esetén használható."SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
localhost
Közösségépítő
Adobe Reader 9.1.3 is tudja, amit szeretnél (BELE a pédéefbe!)
(#10107) ollie Én is ezen vitatkoztam az asszonnyal, az nem lehet, hogy az olvasó csak úgy beéleír a pédéefbe! Azt mondta: pedig de! És neki lett igaza!
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
PDF szerkesztés ingyen – PDF XChange Viewer
Én pedig olyan programot keresek, amivel egy táblázatot, vagy akár csak egy szöveges file-t több gépről tudunk szerkeszteni.
Egyszerű asztalon lévő ikonra kattintás után már szerkeszthető legyen.
Google Documents túl bonyolult a főnökömnek...
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan progit, amivel egy honlapról lehetne olyan screenshot-ot csinálni, ami nem csak azt a részét menti el a honlapnak, ami a képernyőn megjelenik az adott felbontásnál, hanem az egész honlap képét elmenti pl jpg-be, amihez mondjuk alapból görgetnünk kéne a böngészőben lefelé?
Előre is köszi!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
sekli
addikt
Helo,
olyan programot keresek, amivel pdf-ben ki tudok jelolni szovegreszeket, es azt valahogy meg is jegyzi, tehat mint a szovegkiemelo filctoll a papiron. Letezik ilyen? -
Lenry
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #10104 üzenetére
első ránézésre tökéletesnek tűnik, köszönöm
egyébként én is W7 x64 RTM-en próbáltam most ki, és semm baja a videó betöltéssel
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
Hali!
Ez egy remek program, mindent tud(és sokkal többet), mint amit írtál, ráadásul ingyenes. Sajnos nálam ha videót is betöltök hozzá akkor lefagy, de valószínű, hogy ez a W7 x64 RTM miatt lehet. Mindenképp tegyél vele egy próbát.
Aegisub 2.1.7
Egy képet azért készítettem róla(videó nélkül, csak hangsáv): [link]Fire.
[ Szerkesztve ]
-
atesz117
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Külpolitika
- Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest