- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kovaripeti #8297 üzenetére
És azt nem láttad, amit én írtam neked??
-
ponix
aktív tag
-
ponix
aktív tag
válasz
kovaripeti #8297 üzenetére
SiSoftware-től Sandra Standard! Minden szart megmutat ami a gépeden van!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Milyen program lenne a legjobb a következő feladatra: 4,4 GB-nál nagyobb MKV-ból szeretnék lecsípni egy számomra felesleges audio hangsávot, hogy ráférjen egy DVD5-re. Fontos, hogy nem tömörítse újra az állományt.
Az "AVI-Mux_GUI"-t próbáltam, de a kapott filet- a Media Player Home Cinema nem tudta benyitni, csak a KM Player.
Köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kovaripeti #8287 üzenetére
-
ponix
aktív tag
Hát töltsél le drivereket az alaplap, illetve a különböző hardverek gyártójának az oldaláról, aztán írd ki cd-re! nem látom ennek semmi akadályát! Bár én nem használok vista-t, de ez alap probléma volt eleinte, hogy nem voltak hozzá driverek, de ahogy tudom, a legtöbb hardver gyártó ezt a hiányosságot pótolta már!
-
mrtg-nek van windows portja, de a networx is jó lehet ilyesmire.
-
Gabás
addikt
válasz
kovaripeti #8287 üzenetére
az eszközkezelő
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Melyik program az, amelyiket ha elindítom, kiírja, hogy a gépen milyen hardwerek vannak? ( hangkártya, videókártya....stb) Egyszer valaki itt mondta meg, csak elkevertem, és most nem találok rá. Köszönöm.
-
Gabás
addikt
válasz
[HUN]Zolee #8283 üzenetére
bejelölöd az Include subdirt, belépsz a főmappába, és Add all
-
Kácsa
aktív tag
Bocs ,hogy későn válaszolok nem voltam gépközelben.
Vistát használó laptophoz szeretnék egy csak a drivereket tartalmazó CD-t csinálni(chipset,videó, hang ,stb).Xp -vel kaptam a gépet,adtak hozzá egy driver lemezt,hasonlót szeretnék csak Vistához.Ehhez keressek progit.Nem szeretném a Vista telepitőjébe integrálni a drivereket. -
emre33
addikt
Sziasztok!
windows xp alá lenne szükégem hálókártya forgalom monitorozásra.
Vagyi milyen sebeségű volt az áltagos forgalom.
Pl: mrtg vagy munin linuxra
Csak nekem windows alá kellene..köszi
-
Gabás
addikt
válasz
[HUN]Zolee #8280 üzenetére
irfanview
-
[HUN]Zolee
őstag
Milyen programmal lehet egy mappa struktúrában lévő képeket tömöríteni/méretezni, hogy ne kelljen mappánként megcsinálni?
-
Nem valószínű hogy találsz ilyent.
A beépített antenna iránykarakterisztikája alapján alkalmatlan az irány behatárolására, ehez külső antenna kell (aminek a nyeresége nagy, és a nyílásszöge kicsi). A távolságot a térerő alapján becsülni lehet csak, mivel sok függ attól is, hogy az épületen belül hol helyezkedik el, ill. mekkora teljesítménnyel ad, esetleg külső antenna esetén merre sugároz az ap. Viszont 3szögeléssel már bemérhető a helyzete. -
Narxis
nagyúr
Sziasztok!
Milyen program ami megmutatja, hogy azok a wlan hálózatok amiket a laptopom befog, merre vagy/és milyen messze vannak? Létezik ilyen? Vista x64-re kellene.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
cousin333 #8001 üzenetére
Van egyáltalán tunerkártyád?
Pl. Leadtek kártyákhoz (mondjuk a minőségi PVR3000 Deluxe-hoz) a Winfast PVR2 program tökéletesen használható rögzítésre, utána lehet módosítgatni VirtualDubMod-dal. -
Sk8erPeter
nagyúr
Az nem HDD, hanem csak HD Sentinel (Hard Disk Sentinel).
(#8273) ponix: igen, úgy is lehet, végül is mindegy. Csak kiegészítés volt, mert önmagában a chkdsk paranccsal csak ellenőriz, nem tesz kísérletet a javításra. (parancssorba beírva a chkdsk /? parancsot meg lehet nézni az összes lehetséges paramétert)
A Windows saját töredezettségmentesítőjénél biztonságosabb a Diskeeper (a saját defragnál lehet adatvesztést elszenvedni, ha véletlenül kikapcsol közben a gép - pl. áramszünet miatt; a Diskeeper nem egyből move-ol). -
sbazsi
veterán
válasz
Csakénvagyok #8270 üzenetére
Épp ezért mondtam a hddsentinelt.
-
ponix
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #8272 üzenetére
ja vagy sajátgép/ jobb gomb a rendszer meghajtón/ tulajdonságok/ eszközök fül/hiba ellenőrzés, mindkét opcióhoz pipa gép újraindítás ! Ja és ha már itt vagyunk, akkor egy töredezettségmentesítés sem árt utána!
-
tothm
őstag
válasz
Winner_hun #8268 üzenetére
A hibákat kijavítja. Lehet, hogy hülyeség, nekem is csak mondták.
-
tothm
őstag
Sziasztok! Tud valaki olyan progit ami helyre rakja a vinyót? A hdd disk generator az is ilyen? Kérem segítsetek!
-
ponix
aktív tag
Rakd újra a rendszert! Szerintem! Partíciót is töröld és úgy full elölről! Mire megtalálod a hibát, 5 ször újra telepíted, hacsak nem hardver hiba! Vinyó, RAM, proci túlmelegedés, ilyesmi! Egy ilyen rendszer vizsgáló program a SiSoftware-től a Sandra Standard! Sok minden mutat és ingyenes!
-
Kal-El
senior tag
Alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H
Processzor: AMD Phenom 8450 X3 AM2+
Memória: 2* Kingmax 2GB DDR2 800MHz
Winchester: MAXTOR 320GB 7200rpm 8MB SATA2 Ez nem új, de még nem raktam rá rendszert, csak most.
Táp: Chieftec 450W
Hogy érted mi minden, az összes programot soroljam fel?ponix:: telepítés kezdetétől fogva ilyen
-
kételkedem
addikt
A speedfan nem támogatja az alaplapját.
-
Gabás
addikt
válasz
GumisPeter #8259 üzenetére
speedfant nem próbáltad?
-
ponix
aktív tag
Az új telepítéstől kezdve ilyen, vagy egy idő után lett ilyen? vírusirtód van-e, tűzfal van-e? Ha egy idő után állt elő ez a helyzet, akkor próbálj meg egy rendszer-visszaállítást csinálni a probléma időpontja elötti napok valamelyikére: start/minden program/kellékek/rendszereszközök/rendszer-visszaállítás! Ha ez nem oldja meg a dolgot akkor valószínűleg egy újra telepítés fogja megoldani!
-
GumisPeter
senior tag
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket kérném.
Adott egy Intel DX48BT2 lap, egy egyedi házikóban, amiben jelenleg 40-70'C közötti kánikula uralkodik.
Van beépitve 2 db Zalman venti a hátsó oldalon, ámde ez 5V-on kevés, 12v-on már jó, ellenben nagyon hangos.
Olyan megoldás kellene, ami szoftveresen állithatóvá tenné a 2 db alaplapi fun csatira illesztett ventit.
Potméteres megoldás nem jöhet szóba.
Ebben kérném segítségeteket.
Op rendszer jelenleg Xp, de a versenyre Vista lenne, így inkább arra kellene a progi.
Köszönettel várom segítségeteket.
Üdv -
Kal-El
senior tag
Hello!
Lenne egy súlyos problémám:
Most vettem új gépet és nagyon lassú, minden program behúzza, nehezen tölti be a windowst, nehezen másol, a torrenteket is nehezen tölti be (90 MB 1 óra), egy dvd-t is alig akar megírni (40 perc egy DVD), fájlokat is borzasztó lassan rakja össze (4GB-ot 1,5 óra alatt).
Nem igazán tudom kideríteni mi lehet a probléma.
Nincs egy program ami átnézi a rendszert és egy teljesítmény tesztet csinál rajta, egybe+alkatrészenként külön?
Ezután pedig valami összehasonlítás kéne, hogy a normális teljesítménytől mennyire tér el ha eltér.
Vagy egy olyan program ami megkeresi a rendszert lassító tényezőket pl.: operációs rendszer, program vagy akármi. -
joe2005
senior tag
-
kételkedem
addikt
-
csövi
tag
helló,
olyan programot keresek amivel szabályozhatjuk 1 programfájl hány%-ot használjon maximum a cpuból.
létezik ilyen? -
-
syler
aktív tag
Joe 2005 köszi
Másik, kéne nekem valami vistás particionáló. Probáltam de nem enged új particiót csinálni, azt írja, hogy nem lehet mert ezen a partición van a vista. Szóval olyan kéne amivel a 240 gb-ból amin a vista van, le tudnék választani 150 gb-ot. Megoldható ez valamelyik progival?
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nem tud valaki ingyenes ripper progit ami cda-ból konvertál? Nem igazán találok a google-vel
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok olyan Mac OSX programot, amivel a környék országainak is a TV adásait (Horvát, szerb, szlovén) és rádió adásait lehet neten keresztül nézni? (és a magyarokat is ...)
-
Prego
senior tag
Lenne egy meglehetősen összetett kérdésem:
Egyik ismerősöm barátja meglehetősen felvilágosult arról hogy a leányzó mikről beszélget interneten (MSN, E-mail, stb). Mivel én jártasabb vagyok informatika területén, és rólunk is kiderült hogy mikről dumáltunk, egyből beugrottak dolgok (rossz az aki rosszra gondol )
Azt szeretném kérdezni milyen megfigyelési lehetőségeket ismertek?
A kérdéses gépen Vista fut, kerestük a LogMeInre jellemző áttetsző ikont de nem találtuk (egyik leállítás közben észlelt valamit, de valszek csak az egyik Vista kütyü volt). Rákerestünk a C meghajtón és a processeknél a logmein.exe-re, illetve az általam ismert LinkSys Linuxos router is kizárva, msi rg60se routert használnak.
Esetleg aki tud bármiben segíteni, megköszönném. -
Froclee
őstag
válasz
Eskimoka #8234 üzenetére
Ha a CCleaner nem lenne elég.
TweakNow RegCleaner Standard - ez a registryt tisztítjaComodo System Cleaner - ez a rendszert mint a CCleaner
jv16 Power Tools - ez többek szerint a legjobb ilyen jellegű progi, de pénzes.
30 napig ingyenes -
Eskimoka
tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó programot, amivel meg tudom a gépet szabadítani a fölösleges ideiglenes file-októl, anélkül, hogy valami fontosat is letörölnék...
Köszi! -
Foglalt név
addikt
Mellőzzük a személyeskedést!
-
Antigabo
tag
válasz
Csakénvagyok #8217 üzenetére
Okesz !
- amúgy ezernyi prg van pont ehhez. Ha tényleg kell linkelek egy párat.
De az a helyzet hogy nekem nem volt jelszavam !!! -és mégis kérte ! -
Kácsa
aktív tag
Egy olyan programot keressek amivel egy driver cd-t tudnék létrehozni,ki lehessen választani a feltelepülö programokat,drivereket.Természetesen önkibontó legyen .
Köszönöm.
-
rdi
veterán
válasz
Sk8erPeter #8222 üzenetére
bocs az offért, de a Hirenssel nekem az aproblémám, hogy az istennek sem ismeri fel a hálózatomat!
Elméletileg megy a hálókari, de 0.0.0.0 ip címet jeélez
Hátha tudsz nekem segíteni, hogy mit tegyek bele a boot cd-be, hogy be tudjam állítani a hálózatot? -
Anubis_9
addikt
válasz
Köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Na, feltöltöttem: [link eltávolítva, attól, hogy van újabb, a régiek is fizetősek maradtak.]
[ Módosította: ngabor2 ]
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Van két vinyó a gépemben, egy 120-as és egy 500-as. Az utóbbin van a rendszer (XP). Van rajta jó pár hibás szektor és mivel garis még, vissza akarom vinni. Mivel ez egy céges cég, a legkisebb időkieséssel szeretném azt elérni, hogy a jelenlegi XP-met egy "clone"-ozással áttegyem a 120-as vinyóra, úgy hogy az tökéletesen működőképes legyen és a már ott lévő cuccok se tűnjenek el.
Milyen progi lenne nekem való?
Köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #8217 üzenetére
Erre vonatkozóan ez volt az egyik srác válasza: [link] (Azt nem tudom, valóban megoldja-e az ilyen jellegű problémát, én is kíváncsi lennék rá!)
-
sbazsi
veterán
-
bodom87
tag
Helló!
jobbfajta Angol-Magyar mondatfordító programot keresek!
illetve
Nyelvoktató programot! -
rdi
veterán
Üdv, a napokban olvastam valahol egy magyar fejlesztésű bemutató szerkesztő progiról, ami jó alternatívája lenne a PP-nak. Csak most nem találom az írást. Nem tudja valaki hol lehet?
-
Antigabo
tag
Addig jutottunk hogy biztos hogy NINCS JELSZÓ egyik fiókon se.
Mégis kéri a kis rendszerablak és nem tud belépni de a felhasználók között vált !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Honda topik
- Androidos fejegységek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vicces képek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest