Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Na jó, de nálunk a másolgatás az alap. Az mindenképpen kell.
Amitől én félek, az a nyomon követés. Nem akarok én adatot lopni a cégtől
De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...
A netes része már jobban zavar. Mert amikor netről töltöm le az anyagot, az neccesebb...@ollie: biztos, hogy észreveszem. Még azt is, hogy mikor kapcsolják be a gépet, ha épp nem vagyok ott stb... Ennyire azért nem észlények azok a rendszergizdák

Kilőni már nem biztos, hogy ki tudom, de találkoztam már olyan progival, ahol be lehet állítani, hogy mik töltődjenek be induláskor. És akkor szó szerint csak azok fognak, ha pl a hangdrivert kihagyod, akkor nem lesz hang... De ez nem is érdekes. Mivel ha kilövöm akárhogyan is, akkor az már feltűnő.
Hja, és amúgy elvileg nincs joga hozzá, hogy a személyes adataimat kilesse. Se így se úgy. A gépén azt csinál amit akar, és meg is tilthatja a netezést, vagy akármi mást. De az emailjeimbe nem nézhet bele, még screenshot formájában se! Nem beszélve egyéb szem. adatról.Így ha ez nekik összejön, és lesz egy lebukás valakinél stb ergo igazolódik a használhatósága, akkor új meló után kell néznem nagyon gyorsan

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...