Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Na jó, de nálunk a másolgatás az alap. Az mindenképpen kell.
Amitől én félek, az a nyomon követés. Nem akarok én adatot lopni a cégtől
De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...
A netes része már jobban zavar. Mert amikor netről töltöm le az anyagot, az neccesebb...@ollie: biztos, hogy észreveszem. Még azt is, hogy mikor kapcsolják be a gépet, ha épp nem vagyok ott stb... Ennyire azért nem észlények azok a rendszergizdák

Kilőni már nem biztos, hogy ki tudom, de találkoztam már olyan progival, ahol be lehet állítani, hogy mik töltődjenek be induláskor. És akkor szó szerint csak azok fognak, ha pl a hangdrivert kihagyod, akkor nem lesz hang... De ez nem is érdekes. Mivel ha kilövöm akárhogyan is, akkor az már feltűnő.
Hja, és amúgy elvileg nincs joga hozzá, hogy a személyes adataimat kilesse. Se így se úgy. A gépén azt csinál amit akar, és meg is tilthatja a netezést, vagy akármi mást. De az emailjeimbe nem nézhet bele, még screenshot formájában se! Nem beszélve egyéb szem. adatról.Így ha ez nekik összejön, és lesz egy lebukás valakinél stb ergo igazolódik a használhatósága, akkor új meló után kell néznem nagyon gyorsan

Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...