-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan program kellene mint a network drive manager, csak ingyenes. Van valami ötletetek?
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz kételkedem #14172 üzenetére
Nézegettem a power user-nél a lehetőségeket, de eddig semmit nem találtam.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz kételkedem #14170 üzenetére
Valamiért nálam nem engedi külön-külön, csak a performance 3d-t és ahhoz igazítja a többit is. GTX280
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Olyan progi kellene nekem ami a vga ventilátor fordulatszámát nem a hőmérséklethez, hanem az órajelhez rendeli (2d, low 3d, performance 3d).
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Olyan progi kellene nekem amivel tudom a ventik fordulat számát szabályozni. Speedfan nem jó, mert nem támogatja a Rampage Formulat-t.i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Nekem egy olyan progi kellene ami wmv-ből avi-t képes csinálni és free!
Köszi!
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan registry pucoló kellene amelyik a megadott bejegyzést mindenhonnan kiszedi és nem egyesével kell vele szórakozni!
Köszönöm!
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Hi!
Még mindig keresek DX10 alatt működő refresh locker progit. várom a javaslatokat.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz jozefgucci1 #7767 üzenetére
Nincs mit!
Valaki igazán mondhatna már egy DX10-es refresh lock-ert!!!
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz jozefgucci1 #7763 üzenetére
VGA=Furmark, proci=Prime95! Egyébként ha tuningolsz is akkor valószínű kevés az NB feszed, de ezt ne itt beszéljük meg, írj privit ha gondolod.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyasmi programra lenne szükségem mint a refresh lock, csak azt is belehessen benne állítani, hogy melyik alkalmazás hány hz-en induljon el.
Ez azért kell nekem, mert vista x64 alatt a dx10-es játékok, mind 60hz-en indulnak és csakk abban az esetben lehet feljebb venni, ha a játék menüjében lehet. Amiben nem lehet az úgy marad, mert a refresh lock-ot figyelmen kívül hagyja.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Nem tud senki vista alá video memória monitorozó progit???
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Meg kérdezem még egyszer, hogy ne kelljen visszaolvasni video memória monitorozó kelne nekem a rivatuner-en kivül vista x64 alá.
Köszi.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan program kellene ami monitorozza, hogy mennyi video memoriát használnak a programok/játékok. Rivatunerben van ilyen funkció, de csak xp alatt működiik én pedig vista x64-et használok.
Köszi előre is segítséget.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz kételkedem #7549 üzenetére
igen erre gondoltam! Valakinek tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Üdv. Mindenkinek.
Ismeri valaki az O&O-nak a partícionáló progiját? Csak azt találtam 64 bit alá. Vélemények róla? Megbizható?
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Vista x64 alá van már valamilyen particiónáló progi??? Partition magic vagy valami?
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Tudtok nekem olyan progit mondani ami azt méri mennyi wattot zabál a gépem? Az everest a cpu-t méri, de az egész gépre vonatkozóan még nem találtam ilyet.
Köszi a segítséget.i9 / 4080 / 32"
Új hozzászólás Aktív témák
- The Thing Remastered teszt
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest