- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Üdv!
Mondjatok egy olyan free programot, amivel Win8 alól tudok partícionálni rendszermeghajtót.
Jött a céghez pár új gép és gyárilag telepített Win8 van rajta. Természetesen annyi eszük már nem volt, hogy a rendszernek külön meghajtót particionáljanak és külön egyet a munkára...
Úgyhogy most valahogy meg kéne oldanom, hogy a vinyón lévő szabad helyet külön partícióként létrehozni... -
Dany007
veterán
válasz Rodzser Mór #30693 üzenetére
Korrekt, kipróbáltam! Ez az amit kerestem, köszönöm!
-
Dany007
veterán
válasz Rodzser Mór #30693 üzenetére
Köszi! Kipróbálom otthon!
-
Dany007
veterán
Üdv!
Tudtok olyan programot ami képes real-time visszhangot adni a mikrofonnak? Tehát amit beszélek a mikrofonba, azt visszhangozva halljam...
-
Dany007
veterán
Androidra tudtok mondani olyan progit ami megmutatja milyen app tartja "ébren" a telefont, illetve azt is, hogy milyen app ébreszti fel néha magától?
Az elmúlt pár napban kezdtem észrevenni, de azt hittem csak benézek valamit, de úgy néz ki nem. Pedig semmilyen új app nem lett telepítve. -
Dany007
veterán
Próbáltam és gyakorlatilag semmi. Bár nálam settings fül nem jelenik meg.
A master hangerővel nem is lenne semmi gond. De pl master 50%-on a filmek rendben vannak. Normális programba épített hangvezérlővel lehet hangosítani / halkítani.
De pl ott van a youtube. Ami mindig full hangerővel indul. Ami master 50%-on piszkosul hangos! Jóformán nullára kell vennem a youtube hangerőt, hogy ne süketüljek meg.
A TV adásról meg nem is beszélve.Szóval hiába van a master fixre beállítva különböző hangforrásoknak különböző hangereje van. És már rohadtul unom az állandó állítgatást
Gondoltam arra is, hogy a Mastert lejjebb veszem. Hogy pl a winampot is feljebb tudjam hangosítani (most 20-30%-on is ordít) és, hogy a youtube se üsse ki a dobhártyámat.
Viszont akkor a filmek indulnának alapból iszonyú halkan. Ugye a lejátszóproginak is van külön hangerőcsúszkája. Ez most olyan 50-60%-on van. Ha lejjebb veszem a Mastert akkor nem fogom tudni kellően hangosra állítani a progiban. Akkor megint külön kell majd állítani a mastert filmezéshez. A TV-nél szintén ez a helyzet. A lejátszó alapon olyan 50%-on van. Ez kellemes, reklám esetében viszont már hangos.
Szóval nem egyszerű. : ) -
Dany007
veterán
Hi!
Olyan programot keresek ami képes normalizálni a windowsos output hangokat. Mégpedig úgy, hogy mondjuk beállítok egy értéket, és akkor azt akkor se lépi át, ha mondjuk a TV-n előjön a reklám ami ugye sokkal hangosabb, mint a normál. Vagy ha épp full hangerőn indul egy youtube videó vagy akármi. A lényeg, hogy betudjak állítani egy max kimeneti hangerőt amit képes legyen megtartani minden esetben.
Hátha van ilyen progi.
-
Dany007
veterán
Hello.
Olyan programot keresek, amivel kitudom rakni az asztalra - amolyan gedget formában - a filmeket. Szép kis borító, design-os felület stb...
Valami hasonló megoldás, mint itt az Xbmc-vel csináltak. Csak én nem akarok Xbmc-t használni ha nem muszáj.Én eddig csak sima katalogizáló progit találtam erre a célra, de az is külön progi, nem lehet kirakni desktopra...
-
Dany007
veterán
válasz ArchElf #10594 üzenetére
Na jó, de nálunk a másolgatás az alap. Az mindenképpen kell.
Amitől én félek, az a nyomon követés. Nem akarok én adatot lopni a cégtől De nem akarom, hogy tudják milyen fájlokat másolok fel, vagy töltök le, és hogy miket törlök. Ez a legfőbb gond. Bár bizonyítani így se tudnának semmit... Azt eleve nem tudhatja, hogy az adott fájlt az ügyfél hozta-e vagy nem... Stb...
A netes része már jobban zavar. Mert amikor netről töltöm le az anyagot, az neccesebb...@ollie: biztos, hogy észreveszem. Még azt is, hogy mikor kapcsolják be a gépet, ha épp nem vagyok ott stb... Ennyire azért nem észlények azok a rendszergizdák
Kilőni már nem biztos, hogy ki tudom, de találkoztam már olyan progival, ahol be lehet állítani, hogy mik töltődjenek be induláskor. És akkor szó szerint csak azok fognak, ha pl a hangdrivert kihagyod, akkor nem lesz hang... De ez nem is érdekes. Mivel ha kilövöm akárhogyan is, akkor az már feltűnő.
Hja, és amúgy elvileg nincs joga hozzá, hogy a személyes adataimat kilesse. Se így se úgy. A gépén azt csinál amit akar, és meg is tilthatja a netezést, vagy akármi mást. De az emailjeimbe nem nézhet bele, még screenshot formájában se! Nem beszélve egyéb szem. adatról.Így ha ez nekik összejön, és lesz egy lebukás valakinél stb ergo igazolódik a használhatósága, akkor új meló után kell néznem nagyon gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz ArchElf #10592 üzenetére
Na megnézem ezeket a progikat köszönöm!
Ha a task manager nem is mutatja ki, van pár progi amivel minden futó dll-t meg lehet nézni...
Bár mondom, nem célom, hogy kilőjem, mert az ugyan úgy feltűnő.
Ja, azt gondoltam, hogy a portable nem lesz megoldás... =/ Amúgy a netet sokszor kell használni munka céljára is...
Meg főleg azért lesz ez bevezetve, mert sok a fusi munka... Ergo a fájlokat is akarják látni... Na de kérdem én, mit tud abból megállapítani hogy töröltem 1-2 fájlt? Amúgy is nap szinten igen nagy a fájlmozgás. Hálózatról össze-vissza másolgatnak, törölgetünk stb... Így elég nehéz lenne megmondani, hogy melyik fusi meló, és melyik nem...
Elég kemény világ lesz ha ez beindul és esetleg lesz is belőle balhé :s
Azon kéne inkább elgondolkodnia a főnökségnek, hogy vajon miért fusizik mindenki a cégnél... Talán mert a havi 80 ezer fizetés nem túl versenyképes már 2010-ben... Szal ha ez működni fog és nem lesz kijátszható akkor neki kell állnom másik melót keresni...hja, szal akkor voltaképp kijátszhatatlan úgy, hogy ők ne vegyék észre hogy kijátszottam? És amúgy miket tudnak (még) figyelni ilyen programokkal?
Na elolvastam mit tud a sasszem! Hát elég durva. Teljes fájl életútkövetés. Nemsemmi.
De most komolyan, ki fogja ezt végignézni ilyen mennyiségű fálj áradatnál, mint ami nálunk van? Egy hét alatt mondjuk 4-5Gb vándorol a gépen, vagy több. Ez jelent mondjuk 50-60 fájlt. Teljes 'életúttal'. Ki fogja ezeket végigböngészni, és kikeresni a gyanúsakat? :sAmúgy nem írtam alá semmi ilyesmit
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Hello.
Remélem jó helyre teszem fel a kérdést. Nem biztos.Szal kiderült, hogy a főnökünk egy olyan progit akar rakatni a gépekre, amivel voltaképp minden mozdulatunkat képes figyelni. Állítólag azt is, hogy mikor mit törlünk a gépekről stb.
Szal melyik lehet ez a program? Ami így átfogóan képes figyelni, és lejegyezni mindent?
És vajon hogy lehetne kivédeni? Azt biztosan észreveszem ha már fut, sőt biztos vagyok benne, hogy 2 perc alatt ki is tudnám lőni, de akkor meg pont ez lenne feltűnő...
Esetleg portable Firefox? : ) Meg ilyenek... Mert akkor már netezni se lehet majd, illetve az is figyelve lesz.
Persze FF-ban most is be van állítva, hogy a szem. adatokat auton törölje kilépéskor. Mindenestől. De ha lesz egy progi ami minden mozdulatot figyel és feljegyez akkor az gondot okozhat...Asszem az Everest gyártójának a Lavasysnek van egy ilyen figyelőprogramja, de nem vagyok benne biztos, hogy azzal a törölt fájlokat is meg lehet-e nézni. Legalábbis azt, hogy mi lett kitörölve...
Hátha van valakinek valami ötlete
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest