- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz DrojDtroll #38830 üzenetére
Már megtaláltam rá a megoldást. Köszönöm! Esetleg egy olyan program vagy tűzfal beállítás érdekelne ahol a programokat egy általam megadott portra tudnám terelni.
-
Black-core
aktív tag
válasz DrojDtroll #38821 üzenetére
A net speed monitort és a networks-ot próbáltam de az a böngészők lapjait nem tudja kezelni.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Tudtok olyan programot mondani ami különböző oldalak illetve internethez csatlakozó programokat monitoroz ip cím, port stb szerint? Köszönöm!
(Mondjuk megnyitom a windows áruházat, és annak szeretném látni a különböző hálózati tulajdonságait, vagy mondjuk egy oldalnak a böngészőben youtube stb..)
[ Szerkesztve ]
-
Black-core
aktív tag
Na tehát a lényeg az lenne,hogy csináltam egy játékhoz egy modot.Azt akarnám vhogy megoldani hogy ne keljen minden file-t egyesével mindig másolgatni,fölül írni hanem csak mondjuk kibontom és mindegyik file-t a helyére (más más könyvtárba) másolna be. Winrar-ban nem találtam ilyet. Segítsetek pls! Köszi
-
Black-core
aktív tag
válasz Black-core #11277 üzenetére
Valaki a telepítő progira?
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Vmi olyasmi programot keresek amivel könnyedén egy telepítő exe-t tudnék csinálni.Meg adnám,hogy melyik fájlokat hova másolja és\vagy felül írja.Tudnátok segíteni? Köszi!
Ja és win7 64bitre lenne és ha lehetséges akkor szabad vagy használható demo és magyar ha nem túl sok a kérésem de az se baj ha angol. Még egyszer köszi.[ Szerkesztve ]
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok: Olyan programot keresek,amivel tudnám az internet ki menő forgalmát szabályozni, lassítani,vagy ami még szupibb lenne teljesen le tíltani. Kérlek segítsetek!! Köszi!
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel tudnám akár milyen más op.-rendszer alá emulálni az xp-t, és van 3d-s támogatása.Köszi -
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Én egy olyan progit keresek (ha egyáltalán létezik) amivel a játékok felbontását lehet állítani.Tudnátok nekem mondani plz?? köszi
-
Black-core
aktív tag
Ilyen letöltés kezelőkkel nem lehetne megoldani?
-
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!Nekem egy olyan progira lenne szükségem hogy,blokkolni tudjam vele az alkalmazások netre való kapcsolódását.Tudnátok egy ilyet mondani?Köszönöm cépen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...