Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Kifejezetten online játékra,melyiket ajánlanátok a 2 közül?
-Sennheiser PC 145
-Logitech Gaming Headset G330 -
sirdond
őstag
Sziasztok!
Szigorúan 15k alatt milyen fejhallgatót tudtok ajánlani játékra?
Fő szempont a kényelem,ne legyen az,hogy 1 óra után el kezd fájni a fülem
Előre is köszi -
devast
addikt
Igen pontosan az történt. Operáció + mesterséges hallócsont. De sajnos közel nem olyan "jó" mint az igazi, és a beavatkozás ~20 éve történt, azóta kicsit megnőttem, és a technológia is fejlődött. Nyáron talán lesz időm újra megműttetni magam, addig marad ez. Jó oldala, hogy így ha a bal oldalomon fekszem, el tudok aludni simán ha a szobatársaim horkolnak akkor is, mert semmit nem hallok belőle
-
devast
addikt
Na megjött HD600-am. Ahogy éreztem mikor először felraktam, nem igazán éreztem egyből mi van. Kicsit megzavarodtam, nem értettem, azt vártam, hogy egyből elvarázsol . Ahogy egyre több időt töltöttem vele, megvilágosodtam azt hiszem. Sokkal jobban reprodukálja a részleteket mint az 555-öm. És a notim fejhallgató kimenetéről katasztrófálisan szól
Erősítőről valami hihetetlen... Most ahogy visszaraktam a fejemre az 555-öt... gyorsan le is vettem. Nem kérdés melyik marad
Hétvégén átugrok egyik fórumos kollégához, kiváncsi vagyok mi lesz a véleménye, én csak fél füllel hallok jól
-
ElVisZ
tag
Na úton van a "tuningolt" K400-am...
Kíváncsi vagyok hogy hogy szól, csak sajnos nincs összehasonlítási alapon hasonló kategóriás fülessel, így elég nehéz lesz...
-
Ptech
addikt
válasz
rootkiller #7084 üzenetére
Épp most néztem, a Red Towernél 5k a 202.
-
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Mostanság szeretnék venni egy fülest!
Max. keret 3-4k
Legfőképpen játékra és néha filmnézésre lenne használva!
Philips-eket néztem ki: SHP2000 és SHP2500
kettő közül melyik a "jobb" vagy azt vegyem amelyik jobban tetszik?Üdv Gyuri
-
devast
addikt
válasz
maszekember #7080 üzenetére
HD600, majd meglátjuk...
-
maszekember
aktív tag
fudejo
Megadta magát a Porta
A kontakt hibát javítják HAMA-ék?
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Már évek óta nyüstölök egy Sennheiser HD 555-öt és most megadta magát az ovális párna, ami rá van ragasztva, hogy kényelmesebb legyen. Kiszakadt a külső borítás és látszik a benne levő szivacs. Gondolom, lehet valahogy cserélni, de nekem nem akar lejönni. Nem tudtok egy szervizt, ahol tennének nekem rá újat?
-
MasOyama
őstag
Hát hihetetlen. Az ember vesz valami drága jó cuccot amitől el van ragadtatva, nem kell neki másik, meg van elégedve. Aztán elromlik, és vesz helyette valami mást, és kiderül, hogy ami eddig csoda volt számára az max. közép kategória...
Ez valami hihetetlen füles, nagyon jó. Sokkal jobb, mint az előző fülesem, pedig azt is nagyon szerettem. Ez sokkal szebben szól, és még csak alaplapi hangkártyával hajtom, nemsokára veszek egy xonart hozzá. (Philips SBC-HP1000 fülesem volt.)
-
kingabo
őstag
-
c41r0^
őstag
ma megvettem a Sennheiser HD 555-öt (MM, 24K), a HD 500-hoz képest is hallok különbséget, nagyon eltalálták ezt a fejest az árkategóriájához képest, azt hittem, hogy kevesebb basszusa lesz elektronikus zenében, mint az 500-asnak, és kis, alig hallható különbség lesz a két füles között, de sokkal tisztábban ad le mindent az 555 nagyobb hangerőnél is, valóban kisebb a torzulás és a magasai is jelentősen jobbak
persze a Xonar D1 is számít "valamelyest", finoman meg kell EQ-zni és maga a tökély zenére ez a kombó
szerk.: ja és úgy veszem észre, hogy a HD 555-ös a nagyobb impedancia ellenére hangosabban szól azonos hangkártyabeállítás mellett, mint a HD 500
-
Daneeka
senior tag
Nem kapcsolódik szorosan a topikhoz de anno ilyesmi kérdéseke is itt kaptam válaszokat.
Szóval Windows 7 meg kernel/bit stb. streaming hogyan áll?
Illetve ha csak zenehallgatásra használom a külső hangkarim akkor érdemes driverjét feltenni?
Mert bedugtam gépbe és így is átmegy rajta a zene csak semmilyen funkciója nem elérhető, még saját hangerő állítója sem de igazából nem zavar. Csak nem tudom, hogy nem lenne-e jobb hangja driverral?
-
bigskull
tag
Nos az Urban Dictionary eképp fogalmaz;
"used to describe a song to get all da bitches in the club movin. a song that makes you jump at a party."
Én úgy mondanám hogy hip-hop / rap / rnb hangvételű zene aminek alapját túlzott, de mindenképp erős basszussal egészítik ki.
-
celf
őstag
DT770 pro 80 ohm nem egy rossz fules, de kell neki a jo forras, plusz egy amp, hiaba "csak" 80 ohm. tehat nem igazan tartanam egy jo vetelnek egymagaban. de nem csak ezert nem jo vetel. alapvetoen nem uti meg a "megszokott" beyer minoseget sajnos. sokmindenent kisporoltak belole. ez akkor latszik amikor osszevetem mas azonos aru, vagy regebbi kiadasu beyer fulesek belsejevel (head-fin akad par ilyen kep) amikor szetszedtem az enyem egyik felet, mert teljesen magatol nagyon lighty hasznalat mellett elkezdett a bal membranban rezegni valami, akkor lattam, hogy kicsit ki van sporolva az anyag. mas olcsobb alkatreszek, stb... amugy eza hiba.... nagy basszusnal nagyon zavaro, olyan mintha egy mehecske lenne a bal driverben.
de ha megnezed a head-fin sem ajanljak az uj kiadasu DT770 pro 80-at. csak a regi 2005 vagy 2006 elottieket, mar nem emleksem pontosan.
bigskull: miaz a clubbanger?
gabber ?
cseze: ne finnyaskodj
az a fekte AT jo lesz. DJ fuelsektol sem kell annyira tartani. vannak jok.
rootkiller: amit mondtal az jo kb sztem, devast arra utalt, hogy vannak olyan fulesek is amik a nagy teljesitmenyukhoz kepest extreme modon alacsony ellenallassal birnak, na azokkal szokott meggyulni az erositoknek a baja.
-
devast
addikt
válasz
rootkiller #7063 üzenetére
K701 egy rossz példa volt, pedig úgy emlékszem legutóbb mikor néztem mintha 91db/mW lett volna...
Minél nagyobb az impedancia annál több feszültség kell azonos hangerőhöz. Minél kisebb az érzékenység, annál több áram kell azonos hangerőhöz. Nyilván, a határok nem úgy működnek, hogy egyszer csak nem fog szólni. A hangerő egy dolog, attól még, hogy valami hangos lehet, hogy torzít mint az atom, mivel nem kap elég áramot.Ajánlani meg nem fogok semmit
Én már rájöttem, hogy a mélyhangok mennyiségének a minőségéhez nem sok köze van, és nem szeretem a tipikus populáris cuccokat, ahol a mély elnyom minden mást. De ha annyira szeretnéd: Shure 440/840 vagy beyer dt770 pro 80ohm.
-
bigskull
tag
válasz
rootkiller #7063 üzenetére
Be kell vallanom amit ketten írtatok feladta a leckét rendesen.
Ami biztos hogy a fejest csak a szgéphez használnám amiben egy Creative Audigy SE (SB0570) lenne, nem egy csúcs kategória tudom de bízom az átlagosnál jobb minőségében.
Ehhez vadászok egy fejhallgatót, szóba jött pár kollégámtól hogy 5.1es fejhallgatót vegyek (razer barracuda) ám pont a teszteket olvasva elmarad az általam várt mély hang, illetve véleményem szerint az játékosnak való, én inkább zavartalanul akarok zenét hallgatni, esetenként filmet nézni.
Ha EZT Javasoljátok akkor meghajlok előttetek, a célom a segítségkéréssel az volt hogy a pénzemet úgy költsem el hogy elégedett lehessek!
Ha esetleg eszetekbe jut még 25 alatti fejhallgató aminek a mélye kifejezetten jó, (Elektronikus zenéhez; hip-hop, dnb, clubbanger, illetve rock) akkor azon termékek nevét is szívesen fogadnám!
-
rootkiller
őstag
Pl egy kérdés felmerült: a K701 62 ohm impedanciája és 105db/mW érzékenysége miért kicsi?
Az egészet le tudnád fordítani nem tudományosra, amit leírtál? Amit én írtam az impedanciáról, az nagyjából helyt álló? Nekem úgy jött le a dolog, hogy egy 32ohmos cucc hangosabban szól azonos eszközön azonos hangerőn, mint egy 60ohmos. -
devast
addikt
válasz
rootkiller #7059 üzenetére
Minél nagyobb az impedancia annál nagyobb "voltage swing" kell neki, ergo annál nagyobb feszültség kilengés. Pl, egy hordozhatóról amibe van 2db 1,5V-os elem, max 1,5V Vpp-t lehet kihozni(szinusz jel maximuma és minimuma közötti távolság). 300 ohm-osoknak általánosítva 10-12V Vpp kell. A db/mW érték az érzékenység. Általában 1V Vpp-re szokták megadni. Minél kisebb, annál kisebb az érzékenysége, vagyis annál halkabb. Az alacsony impedanciájú, és alacsony érzékenységű cuccokat (pl akg k701) igen nehéz normálisan kihajtani, mivel nagy az áramfelvételük. Röviden ha kicsi az érzékenység, ajánlott valami olyan cuccra kötni, aminek tranzisztoros végfokozata van, esetleg class A, mivel a sima opamp-os erősítők nincsenek arra felkészítve, hogy akkora áramot leadjanak. Az elmélet ez, matematikai formulák is vannak, de az engem nem érdekelt annyira, úgyhogy nem ástam bele magam.
-
rootkiller
őstag
válasz
bigskull #7058 üzenetére
Az impedancia értéket úgy kell felfogni, hogy ugye minél nagyobb, annál nagyobb a cucc ellenállása, kvázi annál jobb eszköz kell ahhoz, hogy kihajtsad. Pl. ott van a Sennheiser HD 800 fejhallgató a maga 300 ohmos impedanciájával, amit ha egy iPodba beledugsz, akkor marha halk lesz, mivel az egy High-end cucc, igényli hogy high-end cuccal legyen hajtva. Egyébként az én M40fs-emet a maga 60ohmos impedanciájával az iPod Nano 2nd gen. számomra kellő hangerőn ki tudja hajtani.
A db mellé érzékenységet szoktak írni, ennek nem tudom a lényei részét, de szerintem nem túl érdekes, 100db közvetlenül a füledbe elég fájdalmas tud lenni.
A hz az a frekvencia, de ez se túl lényeges, hogy most 5, 10, vagy 20hz az alja, és 20000, 25000, vagy 30000hz a teteje, ugyanis elmondom neked, hogy a legdurvább 800ezer forintos Neumann csöves stúdió mikrofon se tud a 20-20000hz frekvencia tartományon belül érzékelni, és az ember ennél szűkebb tartományban hall csak, a magasakat nem tudja érzékelni, csak a mélyeket a testén érzi. Szóval igazából ezzel az adattal versenyezni eléggé parasztvakítás, lényeg hogy tudja a cucc a 20-20000hz-t. És természetesen minél magasabb a hang, annál magasabb a frekvenciája.
Véleményem szerint egy fejhallgatónál technikailag olyanok fontosak, pl. hogy van színezve (lineáris-mélykiemelős-stb), milyen a mechanikája (M40fs/D40fs-re pl vigyázni kell, egy DJ füles viszont ilyen szempontból sokkal strapabíróbb), fix vagy cserélhető-e a kábel.
-
bigskull
tag
válasz
rootkiller #7057 üzenetére
nem mondom megnyerő de ha a fejemen lesz nm sokat nézem
Olvasgatom a fülesek értékeit, és az egyiknél az inpedencia 66 Ohm a másiknál meg 20 ohm. Mi a különbség kettő közt?
A db az a hangnyomás mértéke? minél nagyobb annál erősebb? (fel szabad ilyen egyszerűen fogni?)
A hz pedig ha jól emlékszem a hangtartomány? tehát az alacsony a mély míg a magas tartomány a magas hangokért felelős?Rövid fizika órát tartanál nekem hogy felfoghassam a lényegi részét? És ha a fogalmaim rosszak akkor felhomályosítanál?
köszönöm előre is
-
bigskull
tag
válasz
rootkiller #7053 üzenetére
Értem, köszönöm a választ utána nézek!
Erről vélemény?
-
rootkiller
őstag
Nem, azok nem túl szimpatikusak nekem, szóval Senn fejhallgatóm tuti nem lesz nekem mostanában, így nem is foglalkoztam velük. Az M40fs-t szívből tudom ajánlani, csak neked nem tetszik, pedig sztem kifejezetten szép cucc. A Stanton designjébe is belekötöttél, pedig azzal sincs semmi gond. Nekem is inkább a Technics RP-DH1200 lenne az esetem ahelyett, de az 45ezer. Többet nem igazán tudok segíteni.
-
CséZé
őstag
válasz
rootkiller #7052 üzenetére
ez meg nem sokban különbözik az enyémtől, ahogy elnézem az adatait, ráadásul fülre simuló
a Sennheiserről semmit nem tudsz mondani? -
rootkiller
őstag
válasz
bigskull #7046 üzenetére
Ugyan nincs benn a 25k alatt, de hibahatáron van 26300ért az Audio-Technica ATH-D40fs, ami az én fülesemnek a mély kiemelős verziója. Ezt pl. Hoffer Péter barátom (Moby Dick, Hobo, Rúzsa Magdi, Hungarica, NoTV, stb.), és meg van vele elégedve. Egyetleg szépséghibája a 6.35mm jack, de ha ki tudod cserélni, vagy olyan eszközzel használod amin ilyen aljzat van, akkor no problem. A hangerőre tuti nem lesz panasz, 1600mW teljesítményre képes, szóval van benne bőven tartalék.
-
rootkiller
őstag
Húú nehéz lesz találni neked. Ezt a fülest pedig Tiesto használja. szal nem genius színt.
AKG K121 Studio, talán ez tetszik majd neked. Nem drága, hangzásra hasonló lehet mint az M40fs, viszont nem sok helyen kapható. -
CséZé
őstag
válasz
rootkiller #7050 üzenetére
igen úgy ahogy mondod
viszont a DJ füleseket egyáltalán nem komálom, ez amit linkeltél meg úgy néz ki mint egy gagyi genius -
rootkiller
őstag
Mármint hogy nekiadod tesódnak a másikat, te meg veszel egyet? A Stanton DJ Pro 2000 füles még mindig nem pálya? Főleg hogy hallgatsz elektronikus zenét, és a több basszus a rockzenénél is jó, már ha valaki szereti. Amúgy valószínű én veszek egy ilyen az AT mellé mikulásra, ha bejönnek a számításaim.
-
CséZé
őstag
válasz
rootkiller #7048 üzenetére
rock, meg elektronikus
miért akarom lecserélni?
- jobb hangminőség reményében
- tesóm ne hallgassa hangosan a zenéit, amit én utálok -
CséZé
őstag
válasz
rootkiller #7045 üzenetére
esetleg AT ES-7 vagy Sennheiser HD 448?
-
bigskull
tag
Sziasztok!
Sokáig halogattam hogy a fülemnek kellemes fejhallgatót vegyek! 2 éve fülhallgatóban már vettem egy Sennheiser CX400at és el voltam ájulva hangerő brutális, mély kristálytiszta és kitűnő (számomra
).
Most a fülhallgatómat próbálom örökre nyugdíjazni és valami jobbat venni.
Szeretnék a 25k határ alatt mozogni ami tudtommal, sok jelentkezőt kilőhet de sajnos nincs rá több, szeretném hogy ha felteszem ne haljak más zajt (kollégium, illetve panel végett ez is fontos) továbbá szeretném ha a hangerőre se kellene panaszkodnom, és nem utolsó sorban szeretnék végre egy olyan Mély hangzással rendelkező fejest ami egyszerre gyomroz és veri a fejem, ha úgy tartja elvetemülő kedvem.
Remélem ti tapasztaltabbak tudtok nekem segíteni alternatívával!
Köszönöm előre is a fáradozást!
-
CséZé
őstag
válasz
rootkiller #7042 üzenetére
ez pont nem jön be
jó tudom nem látom ha a fejemen van, de akkora nagy darab vminek tűnik
más márkából alternatíva?
esetleg az új Sennheiserek? -
devast
addikt
válasz
rootkiller #7042 üzenetére
ATH-M50 $140-ert. Eredetinek néz ki.
-
CséZé
őstag
válasz
rootkiller #7040 üzenetére
30k fölé nem mennék jó szívvel, DJ kategória kilőve, inkább hi-fi irány érdekel.
Az is jó ha fület körbeölelő párnája van és nem fülön ülő. Szóbajöhet AKG, Sennheiser, és AT is. -
rootkiller
őstag
Ez egyrészt függ attól, hogy mennyit szánsz rá. Bejön neked ez a félig nyitott kialakítás? Ha márkánál maradsz, akkor K 141 MkII (36.5k) vagy K 240 MkII (44k), ha zártat szeretnél akkor K 171 MkII (40k) vagy K 271 MkII (51.5k). Más márkából is van sokféle jó, nekem pl. Audio Technica ATH-M40fs (26.5k) van, amit én nagyon szeretek, mert kényelmes, szépen, tisztán szól, csak mechanikailag kicsit bizonytalan, sok használattól képes kikopni, és akkor lehet félni attól, hogy törik. Továbbá fix 6.35mm jack van rajta (mondjuk én azt már lecseréltem). Próbáltam már az M50et, az nagyon zsír, tetszik a mechanikája, továbbá csavaros 3.5-6.35 átalakítós, és választhatod egyenes vagy spirál kábellel. Az egyetlen dolog, ami annál nem tetszik, hogy nem cserélhető a kábelezés, ami egyébként a felsorolt AKG-k mindegyikénél megtalálható. Ha esetleg DJ fülest szeretnél, akkor meggondolandó a Technics RP-DH1200 (45k) és a Denon DN-HP1000 (42k). Az utóbbi egyébként teljesen ugyanaz, mint az Audio Technica ATH-PRO700, csak a logo más, viszont lényegesen olcsóbb. A DJ fülesek közül én még a Stanton DJ Pro 2000-t gondolnám meg, ami viszonylag eléggé olcsó (17k), de nem sokkal maradhat el a fent említettektől, és továbbá Tiesto is ilyet használ, ami nekem elég. Egyébként én is pályázom egy ilyenre az M40 mellé.
Összességében előszőr azt lődd be, hogy mennyit szánsz rá, továbbá DJ vagy stúdió fülest szeretnél inkább, valamint azt, hogy félig nyitottat, vagy zártat szeretnél-e. Utána konkrétabban tudunk segíteni.
-
CséZé
őstag
Hi!
AKG K 99-et mire érdemes upgradelni?
-
c41r0^
őstag
igen, felment az ára, én is HD555-öt vettem volna első blikkre, de aztán az ára miatt "alább" kellett adnom, így jött az alább látható két típus a képbe, de majd megnézem az MM-ben a HD555-öt
valamelyik AKG lehet esetleg konkurencia rá nézve, hasonló áron?
szerk.: ja, az 55 vs. 32 Ohm-mal mi a helyzet?
-
c41r0^
őstag
sziasztok!
a Sennheiser HD 500 már kiszolgálta magát, kb. 6 évig használtam, és le szeretném váltani
milyen fejest ajánlotok ebben az audiofil belépő kategóriában (bár én Sennheiser párti vagyok, nem ragaszkodom hozzá), ha a maximum ár 25K lenne?
nagyjábóli elvárások: viszonylag könnyű és kényelmes legyen, legyen jó basszusa, belépő szintű audiofil zenehallgatásra is alkalmas legyen, és végül, de nem utolsó sorban az is előny, ha strapabíró
én a HD 485-tel (~18K) és a HD 515 G4ME-el (~20K) szemezek és az elsődleges szempont az, hogy a HD 500 méltó utódját megtaláljam
a két fülest összevetve sajnos egyik párnázata sem műbőr/bőr, "csak" szivacsos (nem tudom, ez mennyire málik szét és mennyi idő után, de gondolom cserélhető), mindkettő vezetéke cserélhető, a HD 485 könnyebb, de HD 515 G4ME-nek jobb frekvencia adatai vannak, ugyanakkor 50 Ohm impedanicával rendelkezik, szemben a mostani HD 500-ammal és a HD 485-tel, melyek 32 Ohmosak, ez akkor azt is jelenti, hogy a hangkártyához (ASUS Xonar D1) közvetlen csatlakoztatva azonos hangerőn halkabb az 50 Ohmos fejes?
köszi
-
pala89
csendes tag
Sziasztok!
Meghalt a fülesem, és ki szeretném kérni a véleményeteket, hogy milyet vegyek.
Most GENIUS HS-04V BassVibration-om van(volt).
Amit néztem:Sharkoon Rush
Mi a véleményetek róla?
Tudnátok esetleg ajánlani ebben az árban egy jobbat?
Ami fontos, hogy zárt legyen, és jól szóljon zene, és játék alatt.
Egyébként a GENIUS HS-04V BassVibration senkinek nem ajánlom, mert nyitott, és mély az nincs benne.
Van rajta valami rásegítő, de az egy idő után kikopik, és csak zörög. -
celf
őstag
kosz, ennek nem neztem volna utanna magam.
azt mondja, hogy kulsore teljesen ugyanolyanok, szinbeli elteres van koztuk.
hangzasra a K400 talan harsanyabb. (roviden es durvan forditva amit ir)
amugy nagyon kommandirozza mind2 fulest.sztem kerdezd meg a vateras fazontol, hogy o mit gondol a fules hangjarol az 500-ashoz hasonlitva. valoszinuseitem, h neki mar volt tapasztalata vele.
illetve ha tenyleg erdekel akkor menj el es hallgasd meg megvasarlas elott. ha van ra lehetoseg.starving student erosito bizony jo cucc.
-
huskydog17
addikt
Tegnap megérkezett az új Sennheiser HD 555-ös fejhallgatóm a házhoz!
Egész nap azt teszteltem. Leginkább azon lepődtem meg, hogy mennyire kényelmes. Több óra viselés után se lehet szinte észre venni, hogy ott a fejeden, mert nagyon kényelmes. hallgattam veszteségmentes és MP3 zenéket is, valamint este egy DVD filmet is megnéztem ahol AC3 hangsáv van. Mindegyiknél klasszisokkal jobban szól, mint az előző 3000 Ft-os Panasonic fejesem, de ebben szerintem nincs is semmi meglepő.
A hangzás sokkal tisztább és lágyabb lett mindenhol, valamint elképesztő a basszusa is, de nekem nem a basszus az elsődleges szempont. Nálam is érvényesült az, hogy bizony sok zenében olyan dolgokat lehet hallani amiket idáig nem hallottam meg.
Azt hiszem nem fogom megbánni a vételét!Egyszóval ez valóban egy kiváló és rendkívül kényelmes fejhallgató! Bár eddig csak nagyon kevés a tapasztalat, de azt hiszem idővel egymás után fognak érni a meglepetések
-
ElVisZ
tag
Hali
Mi a vélemény az AKG K400-ról? Konkrétan erről van szó: [link] Megéri még ezt a tipust venni, főleg úgy hogy "tuningolva" van. Bár nem tudom hogy ez tényleg javít e valamin.
Vagy ennyiért van "korszerűbb" ami jobban szól? -
celf
őstag
nincs az kihalva annyira. kereses funkciot hasznald serenyen.
en szemelyszerint ugygondolom hogy a problemad eleg specifikus, ugyhogy hacsak nincs nagy szerencsed es epp valaki olyan ranez a topikra akinek pont azokkal a cucokkal van tapasztala ami neked van, kenytelen leszel google-ozni, atnyalazni rengeteg forumot stb-t, vagy magad kiprobalni hog hogyan szolnak. -
apuc
őstag
Köszi -jogos
-tényleg az abba a topikba való,eszembe sem jutotott hogy van ilyen
A noti:HP Pavilion DV-5 1140eh
Multimédia:
Hangkártya IDT 92HD71B7 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]
Hangkártya nVIDIA HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] -
hbruce000
tag
valaki esetleg erre?
Üdv és köszi!
-
celf
őstag
válasz
maszekember #7013 üzenetére
de most az mp3lejatszovaltas vagy a FIiO E5 adott hozza a hanghoz ?
-
apuc
őstag
válasz
Melorin #6991 üzenetére
SansaClip+ 2 vagy 4 gigást vennék-ha érdemes az AKG K512-es füleshez,szerintetek megéri az árát?
Csak a Pixmániában láttam eladó újat,van-e valahol ami nem netes-rendelős hanem megnézhetem élőben is-esetleg kipróba-mielőtt 10-15 ezer forintot kifizetnék érte?
Van-e valakinek milyen jóárasítva eladó?
Sokat dob a fülesen mondjuk egy NVidia közepesen jó noti hangkártya hangzásához képest?
(Funky és soul zenére otthon és bringázásnál)Előre is köszi aki tud hasznos választ írni nekem
-
MasOyama
őstag
Még valami. Szerintetek melyik a jobb füles hangzás terén a Sennhaiser HD555 vagy a HD438?
-
MasOyama
őstag
válasz
huskydog17 #6998 üzenetére
Miért azt válasszam? Mitől jobb, mint a másik?
A másik dolog, hogy a HD555 az már 5 éves... nincs esetleg újabb, és jobb tipusú fejhallgató?
-
devast
addikt
Hallani nem hallottam. De a frekencia menetéből kiindulva a mélyközép hangos, ~70hz alatt semmit nem fogsz hallani belőle, kiemelt még a ~3khz körüli tartomány, és 11Khz fölötti hangokból megint nem fogsz sokmindent hallani. Ha mindenképpen zárt kell, akkor inkább már egy denon d1001.
Szerk: Ha meg ténylegesen DJ-zésre kell, akkor szánj rá többet, és szerezz egy Sennheiser HD 25-1 II -őt.
-
MaciG
addikt
Valakinek valami vélemény erről? SONY MDR-V700
-
Melorin
addikt
válasz
maszekember #6992 üzenetére
Elég jó kis szerkentyű valóban, Grado SR-225 de én nem utcán használom
-
devast
addikt
válasz
huskydog17 #7001 üzenetére
24-25k körül még találni talán egyes media markt-okban.
Szerk: Lehet azért volt ilyen olcsó az utóbbi időben, mert ürítették a raktárakat, és már nem gyártják.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Gumi és felni topik
- Magisk
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest