Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magisk
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Rain Blade
tag
Na senki nem tud ajánlani egy kényelmes szépen szóló fülest mikrofonnal 10e körül?
ami megéri az árát? (játékra, zenére , ventrizésre )Amúgy ez az ebay dolog mennyire biztonságos? sokan vásároltatok már ott gond nélkül?
kiktől szabad venni? onnan én is jóval olcsóbban beszerezhetném azt amit szeretnék . -
devast
addikt
Igen pontosan az történt. Operáció + mesterséges hallócsont. De sajnos közel nem olyan "jó" mint az igazi, és a beavatkozás ~20 éve történt, azóta kicsit megnőttem, és a technológia is fejlődött. Nyáron talán lesz időm újra megműttetni magam, addig marad ez. Jó oldala, hogy így ha a bal oldalomon fekszem, el tudok aludni simán ha a szobatársaim horkolnak akkor is, mert semmit nem hallok belőle
-
bigskull
tag
Nos az Urban Dictionary eképp fogalmaz;
"used to describe a song to get all da bitches in the club movin. a song that makes you jump at a party."
Én úgy mondanám hogy hip-hop / rap / rnb hangvételű zene aminek alapját túlzott, de mindenképp erős basszussal egészítik ki.
-
apuc
őstag
Köszi -jogos
-tényleg az abba a topikba való,eszembe sem jutotott hogy van ilyen
A noti:HP Pavilion DV-5 1140eh
Multimédia:
Hangkártya IDT 92HD71B7 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]
Hangkártya nVIDIA HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] -
devast
addikt
Ezt mondjuk fejhallgatója válogatja, van amelyiknél nem sokat számít egy külön erősítő, van amelyik szó szerint sz*rul szól nélküle. DAC egy alapot szolgáltat, és óriási változást egy k512-nél biztos nem fogsz hallani. Legnagyobb változást mindig egy drágább/jobb fejhallgatóval érhetsz el. De a drágákon mivel "pontosabbak" sokkal érezhetőbben hallani a forrás/DAC/erősítés hibáit. Pl az én hd555-ömön habár nem sok változás van, de hallani a különbséget alaplapi hangkártyához viszonyítva a külső DAC-ot, de messze nem olyan mértékben pl mint amikor először feltettem a fejemre egy régi technics fejhallgató után.
-
apuc
őstag
Mi az a "DAC"??
Veszélyes vizek ezek..Sokba lenne ha szerelembe esnék valami jó erősítő,jobb füles,és így tovább-nagy a kísértés
Szűk a költségvetés,egyenlőre beérem ezzel..Ez is nagy öröm!
Hihetetlen hogy pl egy Thriller vagy egy egyszerű George Michael szám is mennyi "új"hangot effektet tartalmaz,amit eddíg nem is hallottam..
(Pedíg csak egy jobb noti átlagnál jobb hangkártyájáról és MP3-akat hallgattam rajta...) -
nyunyu
félisten
Tavalyi ceges ivaszaton az egyik hobbyDJ kollega volt a hangulatfelelos.
Amig a nikotinfuggo kollegak kivonultak az udvarra, gondoltam berakhatna valami jo, 70-es evekbeli rockot, ne csak a tobbiek altal preferalt tucc-tucc meg horgosmetal menjen felvaltva, legyen kultura is.Erre megkaptam az arcomba a Rivers of Babylon-t
De legalabb az evtizedet eltalalta az a szerencsetlen -
-
devast
addikt
Minimális abx-elést végeztem, és nem is fogok többet. Ha meg tudom szerezni az anyagot flac-ban, akkor abban fogom. Hiába nincs észrevehető különbség, túl olcsó a tárhely ahhoz hogy itt tömörítgessek.Hordozható cuccon azért szokás, de nekem olyan nincs (és nem is lesz). Különbség amit (a rövid idő alatt ami erre szántam) észrevettem: 192kbit-nél az énekes hangja laposabb volt, nem volt teljes, főleg úgy hogy tudtam milyen flac-ban. Így 16/16 tudtam eltalálni a helyes megoldást az abx tesztben. És ezt csak egy gagyi hd555-el úgy, hogy a jobb fülem nem igazán szuperál(műjanyag hallócsont
).
-
KMT
addikt
-
riam
tag
Most annyira elégedett vagyok ezzel a hangzással, hogy el se tudom képzelni, hogy ennél lehetne még jobb is (pedig biztos hogy igen). Esténként alig várom, hogy mindenki elaludjon,(se tévé, se utca zaj stb..) és szinte le sem tudom venni a fejemről. Van úgy hogy éjjel 3-4 óráig is fönnt vagyok, csak hogy zenét hallgassak., és ahelyett hogy megunnám, egyre jobbnak találom. Az első 1-2 hónapban meg sem közelítette azt a hangzást, amit most produkál. (Bocs ha egy kicsit hosszúra nyújtottam.)
-
riam
tag
Még mindig a terratec aureon sky hangkártyámmal használom, aminek megerősített fejhallgató kimenete van. Rébebben kipróbáltam a sokak által dícsért Heed Canamp -al, igaz akkor még nagyon új volt a k701-es, valószínűleg ezért nem igazán mutatkozott meg, milyen jók együtt. Mindenesetre most hogy már bejáratódott a füles, gyönyörű hangja van ezzel a hangkártyával is.
-
devast
addikt
November környékén ha jobban állok anyagilag én is megpróbálok használtan beszerezni head-fi -ről egy hd600-at. Mo-n egyszerűen nevetséges áron árulják, 65-80k, német cég a sennheiser és eu-n belül nincs vám, olcsó szállítás etc, erre *****meg usába $260 újan. Menjenek a *****ba.
-
maszekember
aktív tag
jóvann bazzeg,kötekedést abbahgy,ha nem nagy néger WCmanó meglátogat éjszaka
Am nem tom honnan jött az 5let,csk tegnap gondoltam,h veszek egy AKG K530-at,egy vmien fejhallgató erősítőt,az erősítőt rádugom a music centerre (onnan kapja a jelet) és az erősítőre meg rádugom a K530-at.
Csk kíváncsi lettem vna rá,h erősítő nélkül vajon meg tudná-e hajtani az mc. (Sharp XL-UR230H) .
Persze a hangminőség nem lett vna vele a toppon,de akkor is érdekeltAM A PORTA PRO TÉLLEG QRVA JÓ,SZAL KUSS!
-
-
szaszayanou
aktív tag
az usb-n keresztül digitálisan halad az adat, minőségi romlás nélkül. Az egyetlen baja a pci-vel szemben, hogy jobban eszi a CPU-t (persze ez ma már elenyésző), szal ha az emu 0202 zúgott az valami más miatt volt (mondjuk eddig csak jót hallottam erről a márkáról)
a noti miatt viszont nekem mindenképp usb-s kari kell. Van pesten olyan szaküzlet, ahol kiállítási példányok is vannak kipróbálás végett?
-
KMT
addikt
Az a baj, hogy én sem értek az elektronikához ilyen szinten. Talán jár erre egy szaki, aki rendbe teszi a dolgokat ez ügyben.
Az szinte biztos, hogy az impedancia növekedésével egyre kisebb teljesítményt tudnak leadni az erősítők.
A képletet meg szerintem egy középiskolás fizika könyvben is meg fogod találni. -
KMT
addikt
Szerintem meg a P=U^2/R alapján kell számolni. Azaz nagyobb impedancia esetén kisebb teljesítményt ad le a lejátszó, tehát halkabb. Ha felhangosítod, akkor ugyanannyit ad le, mint kisebb impedanciájú terhelésre kisebb "potméter" állásnál.
Azt meg, hogy adott hangerőhöz mekkora póvert zabál a hangszóró, az érzékenysége adja meg. -
Draken
őstag
Nem is szeretnék nagyon jó minőségű headsetet. A hangkártya egy audigy2zs, nem mai darab de még mindig jobb mint egy alaplapi. Magát a füles részét elég kevésszer használnám(leginkább a z-5500at használom), viszont örülnék ha a mikrofon valamilyen szinten jó minőségű lenne. Ezért gondoltam a sharkoon rush-ra és feltételeztem, hogy valaki tud mondani ennél jobbat / van jobb ennél ilyesmi áron.
-
Salvador20
őstag
nagyon szépen szól, de tényleg kell hozzá a jó füles. Kipróbáltam régebbi füleseimmel, és nagyon sok olyan hang is kihalatszottt,amit a pc350-el és cx550-el nem hallok. Másrészről a pc350-hez kell high gain, úgy szól megfelelő hangerővel, a cx550 meg normal gain-en is, minimum rendszerhangerővel is üvölt....150ohm vs. 16ohm.
-
Zitike
csendes tag
Még viszonylag kis igényt is támasztok, ha megelégszem csupán a tévé és a sz.gép hangjával -- csak azért lennék ilyen szerény, mert tudom, hogy a rádiómon nincs alkalmas kimenet...
Egyébként a monoton melóm után a legjobb kikapcsolódás egyszerre hallgatni a tévében egy dokfilmet, a rádióban egy beszélgetős műsort és közben olvasni valami érdekeset.
(Egyébként szerintem a figyelem ilyenkor nem párhuzamos -- egyszerűen csak arról van szó, hogy kevés az olyan műsor, amelyben minden másodpercben látni/hallani lehet valami érdekeset. Az érdektelen időszakban fordul a figyelem a másik média felé, abban a reményben, hogy hátha onnan sikerül befogadni valamit, ami leköt.)A mobilitásra meg azért lenne szükség, mert nem mindig pihizni akarok, hanem adott esetben pl. mosogatni is.
-
F_Zolee
nagyúr
Hát azt én is gondolom. De attól, hogy márkás még nem lehet biztosra menni.
Ez nekik egy másik "szakterület". Így kérdéses, hogy miként szerepelnek. Csak nem akarok zsákbamacskát venni, mert van olyan kiszemeltem is amiről csináltak már tesztet. De erről meg nincs semmi.
Amúgy az a 85dB érzékenység nem "kevés" kicsit? Mert láttam már olyanokat is ahol 100 körül vagy az felett írták. -
törölt tag
azert erdekes amit irsz, mert en meghallhattam, te meg saccolgatsz. tovabba nem irtam h nem letezik 300 dolcsiert jobb fules. raadasul ha neked azert tre a nc benne, mert mindig kell hozza akksi, akkor az megintcsak nem igazi erv szerintem, mivel 1.) nem tudjuk h mennyit megy el ket elemmel/akksival es 2.) a fules kialakitasa mar eleve eleg jol zajszigetel. kapcsolgattunk valamit az oldalan
es ha az raadasul a zajelnyomas (van a noise cancelling-re magyar kifejezes?), akkor nem nagyon hallottuk a kulonbseget adott helyzetben, tehat lehet h eleve meg voltak benne faradva az elemek es igy is rengeteget szurt a kornyezetbol.
egyebkent meg tokmindegy. -
kingabo
őstag
A fórumban összecsukható fülest nem találtam arra a célra amire nekem kell, 2006nál régebbi hszeket nem olvastam. Meg számomra természetes volt, hogyha van direkt ilyen topik akkor célszerűbb itt megkérdezni, mint órákat nézni a marketing szövegeket és egy sz@rt megvenni...
-
ph_robchee
csendes tag
Kösz, így már világos, mire gondoltál. Én csak azért ajánlottam az emut, mert a kérdezett kártya 20e körüli árban van, ami nem sokkal kevesebb, mint az emu. Tehát nem egy 300ezres készülékről beszéltem le az emu javára.
Egyébként én ennek ellénére még fülessel használva is elégedett vagyok az emuval. Eddigi életem során ez a legjobb rendszerem, jól elvagyok vele, noha tudom, hogy nem egy audiofil kategória, de élvezem vele a zenét. Amúgy remélem, hogy lesz még jobb is. És akkor már lehet, hogy nekem sem fog tetszeni az, ahogy a mostani megszólal.
Ez egy tapasztálsi-tanulási folyamat. Néhány éve még a kétkazettás magnóm hangjától voltam elájulva, én már csak ilyen vagyok.UI: 0202, igazad van, de szokták röviden is emlegetni.
-
Daneeka
senior tag
Igen, második próbálkozásra sikerült, de az első szétszedése közben jöttem rá, hogy nem én terveztem vagy forrasztottam rosszul hanem belefutottam egy gyári hibás alkatrészbe. Az input jack volt rossz. Össze volt kapcsolódva belül valahogy a jobb-input a földeléssel.
Azért nem írtam még róla mert egyelőre nincs doboza és forrasztok valamelyik nap neki két 9V-s elemet összekötő, jack inputban végződő kábelt, hogy levigyem a zajszintet. (most olcsó 12V-s tápról megy)
Amúgy az megfelelő teszt-árnyékolás lenne ha betenném kis műanyag zacsiba az egészet azt becsomagolnám alufóliába?
-
celf
őstag
jelentem, Beyerdynamic DT770 Pro 80ohm-os verziohoz hozzaad. Logitech kis headsethez hozzaad, Bose Classic Around-Ear fuleshez hozzaad.
tovaba az osszes IEM-hez is hozzaad ami van nekem. Legkevesbe a Sennheiser IE8-on tud javitani, az nelkule is jo hangos. Viszont az E5 javara legyen mondva, hogy hallhatto a kulonbseg meg az IE8 eseteben is. Ha picivel is de jobb.egyebkent egy sony S639-volt a forras.
alapvetoen a fuleseknel eszreveheto a kulonbseg. gain-t kapnak tole, tehat hangosabbak lesznek, kiegyenlitodik tole a hangkep, es a hangtér is hatarozottabb, korvonalasabb lesz.
ez most lehet ugy hangzik mintha csodakra lenne kepes, pedig nem. mert nem egy nagy durranas szerintem. de mindenkepp meglepo, hogy mindenestrul postakoltseggel gyutt 17 dollarert van egy ilyen kis amp, ami nem atveres.
de mondom, nem szabad tole megvaltast varni.
szerk: ja, egyebkent jon az E7 es az E10. meg titkolozas van feloluk egyenlore.
-
ElVisZ
tag
Így lesz...
Az 512 a körbeöleli a fület és elég mély is a kialakítása, van itthon egy speedlink medusa 5.1 is de annak kicsit vékonyabb a szivacsa tehát nem olyan mély és az nyomja a fülem, de ez nem, bár nem volt rajtam csak kb 10 percig.
Hát, legközelebb csak szeptemberbe tudom kipróbálni újból mivel most a fősulin is szünet van, itt a közelben meg nincs sehol olyan hely ahol ki lennének pakolva hogy felvehessem.
-
ElVisZ
tag
Ezaz, hogy vidéki vagyok és nincs sok lehetőségem kipróbálni, főleg nyáron. Mint mondtam a 512-t már próbáltam egy MM-ben és nagyon kényelmes volt és a kinti hangzavart is jól szűrte. 518-t még nem láttam sehol hogy kipróbálhassam.
Ezek szerint nincs nagy különbség hangzásban és a gari meg a kipróbálás is a k512 (8,5k) felé dönti a mérleget. Csak mondom megkérdem h érdemes lenne egy 518-t választni helyette 7k-ért ami így sztem elég jó árban van
-
ElVisZ
tag
Nekem nincsenek DJ-s ambícióim, hanem leginkább otthoni zenehallgatásra meg filmezésre kéne. A zárt kialakítás pedig a barátnőmet hivatott megvédeni esténként a hangoktól, amire sajnos eléggé érzékeny... Így akkor az k512-s lesz az igazi.
Úgy néz ki hogy megtartom az aláírásomba említett erősítőt, így arra szándékozom rádugni. Ami optikával van összekötve a gépel. Ha mégis elmenne akkor egy audigy 2 zs és egy Fiio e5 lesz a karmester.
-
pohár
félisten
Jaj nem ajándékba, csak megkért hogy keressek neki olcsóbban, most nincs olyan sok pénze hogy itthon megvegye 65-ért...
Gépet is most akar venni, zeneírás stb, a DJ felszerelése meg Pesten van az albijában, de Debrecenben lakik, még arra se volt pénze hogy lehozassa a sok cuccát Pestről...Neki nem tudom milyen kártyája van, de nekem Maestro, majd megnézem hogy lehet onnan rendelni, csak egyszerűbb lenne bankkártyával
Amúgy a srácnak 2db 1000-es CDJ és 800-as DJM keverője van
Most éppen nem zenél semerre, de megint kezd belemerülni -
-
Jannn
aktív tag
Nincs itt semmiféle ellentmondás.
Azért mert néhányaknak tetszik az A.T. az nem jelenti azt h jobb is a nyitottaknál. Pont tegnap olvastam egy hd650 vs. A.T. 9 összehasonlítást, és hangnak sokkal jobbnak hozták ki a sennheisert, külsőre meg az A.T.-t, de a hifistákat mit érdekli, h hogy néz ki? Felveszed a fejedre oszt nem látod.Meg is van a cikk: [CIKK]
-
-
p_adam
addikt
Én már sokfélével tapasztaltam és tényleg nem nagy a különbség, ritka az olyan aminek tényleg nagyon szüksége van rá. A másik meg a 'placebo' effekt fontossága, néha egyszerűen csak a hallás alkalmazkodik hozzá. Ha csak simán zenét hallgatsz rajta, az is tökéletes burn-in.
-
Ez a Nokia fejhallgató biztos nem elterjedt, mert még csak most kezdik bevezetni. Viszont 285 ajró, azaz több mint 80 ezer forint a kezdőára...
Egyébként jó kérdés, a billentyűzetem és az egerem is Bluetooth-os, tökéletesen meg vagyok velük elégedve, hiába nem elterjedt dolgok
-
cskamacska
addikt
Azért nem teljesen hangkártya..
Device: Dr.Dac2 USB AUDIO (usbaudio.sys)
Features:
Device has not enough hardware 2D buffers
Device has not enough hardware 3D buffers
EAX 1.0: N/A
EAX 2.0: N/A
EAX 3.0: N/A
EAX 4.0: N/A
EAX 5.0: N/ARates:
dwMinSecondarySampleRate 100
dwMaxSecondarySampleRate 200000Free buffers stats:
dwFreeHw3DAllBuffers 0
dwFreeHw3DStaticBuffers 0
dwFreeHw3DStreamingBuffers 0
dwFreeHwMixingAllBuffers 0
dwFreeHwMixingStaticBuffers 0
dwFreeHwMixingStreamingBuffers 0Max buffers stats:
dwMaxHwMixingAllBuffers 0
dwMaxHwMixingStaticBuffers 0
dwMaxHwMixingStreamingBuffers 0
dwMaxHw3DAllBuffers 0
dwMaxHw3DStaticBuffers 0
dwMaxHw3DStreamingBuffers 0Misc stats:
dwFreeHwMemBytes 0
dwTotalHwMemBytes 0
dwMaxContigFreeHwMemBytes 0
dwUnlockTransferRateHwBuffers 0
dwPlayCpuOverheadSwBuffers 0Jó lesz az X-fi után kötve is.
-
Speeedfire
félisten
szóval ahogy írtad egy ilyen dac felválthatja a hangkártya szerepét
az lenne még a kérdésem h egy dac mennyibe kerül illetve egy diy-t mennyi lenne összerakni (van némi tapasztalatom, nyákot is tudok maratni)
ahogy kivettem az eddigi szavaidból jobb minőséget lehetne elérni egy ilyennel, mint egy xonarral vagy x-fi-vel
ezek a dac-ok mivel kapcsolódnak a számítógépekhez?
Magyarországon be lehet szerezni ezeket?
vagy a jobbakat csak külföldön?speeed
-
cskamacska
addikt
Ha már dac, szerintetek?
DAC/feleserősítő, cserélhető opampokkal, kicset többe kerül mint egy 0404 USB, és macerás beszerezni. Viszont mindent az egyben megoldás, rászögelve egy X-fi SPDIF kimenetére(vagy csak simán a gépre ha játék nincs) nagyon besztbájnak tűnik(100% PC gém és egyéb kompatibilitás, jobb minőségben). Csak a hangminőség, meg az erőlködő ereje, nna az vajon milyen akármilyen más erősítő+dac kombóhoz képest..
-
p_adam
addikt
Azért, mert mire beszerzed az alkatrészeket hozzá kiderül, hogy nem jössz ki olcsóbban (mondjuk kit-nél esetleg de az csak mini3-ból létezik és nem tudom hogy azon belül melyik verzió). MisterX nagyon olcsón elő tudja állítani ezeket, gondolom nagy tételben van neki a szükséges dolgokból.
-
Jannn
aktív tag
Természetesen hallgattam X-Fi -t, a 30 ezres kategóriából (mert ugye ezekből is van az oemtől kezdve a Fatal1ty-ig minden). Onnan gondolom h nem jó, hogy bele kellett nyúlni a hangzásba az EQ-val.
Egy jó hangkártyát azt különbözteti meg a kevésbé jóktól, hogy az EQ-t nem piszkálva (Flat-en hagyva) kapod a legjobb hangzást, míg a rosszabbaknál feltolod tökig a basszust meg a magasat, hogy egyáltalán legyen valami élvezetes a zenében, már ha színpad nincs... -
Daneeka
senior tag
Helló Celf!
Téged kérdezlek főleg, de bárki válaszolhat aki tud valamit erre mondani:
Gondolkoztam mindenfélén mióta visszaírtak, hogy nincs Senn. CX95, még a fejhallgatók is megfordultak a fejemben, otthoni használatra.
A kérdés: Vennék mondjuk egy HD555 szintű fülest és hozzá egy Xonar U1-et (notim van, külső kari kell, és olcsó) majd később ha elkezdene idegesíteni, hogy mennyire rossz az amp-ja akkor építenék egy fejhallgató erősítőt (építettem már egyszerűbb dolgokat, speciel ahogy elnéztem egy ilyen amphoz az IC-ken kívül minden van itthon, bár én az analóg gitáreffektek világából érkeztem az elektronikába, szal. pl. ilyen jóféle kondijaim nincsenek, azokat majd kell vennem, mert a gitáreffektek esetében elég sokszor az áramkör "tökéletlensége" okozza a saját jellegzetes hangzást) és a Xonar line outjáról használnám.
Mondjuk a Xonar, Diy amp kombóval már érdemes venni egy ilyen jobb fülest vagy pénzkidobás lenne?
-
egy dolog a komfort, de engem a hangja is érdekel, hogy aki próbálta már , annak mik a tapasztalatai
max felora mulva erezni fogod, h nem koser.
ezzel annyi a probléma, hogy nem csak olyan van , hogy kicsit érzem, és akkor mivan?.... , a mostani fülsem pl 1 óra után szó szerint töri a fülemet , és fáj játszani, 10 percenként le kell venni
-
Jannn
aktív tag
Elég rosszul tudod...
Te ezt így olvastad valahol, én viszont több napig teszteltem ezekből a hangkarikból..
3-at próbáltam ki otthon:
EDIROL FA-101
TC Konnekt 8
M-Audio FastTrackMindben korrekt D\A (nem A\D ahogy írod!) konverter van, ég és föld a különbség egy akármilyen audigy meg X-fi meg csilivilli nevű cuccokhoz képest.
Ezek közül mindegyiken van KÜLÖN szabályozható fejhallgató kimenet, nézd csak meg...A Creative fülhallgató hirdetésén meg jót röhögtem, amikor azt írja h a crystaliserrel az
mp3akból is tökéletes hangot csinál.. Na persze, meg az X-Fi isLOOOL
-
asadasad22
őstag
-
Speeedfire
félisten
ez az egész úgy kezdődött, h venni akartam egy genius stereo hangfalpárt [link], mert ami most van az vmi nemigazán jó, h finoman fogalmazzak
aztán tovább fórumoztam és kiderült/rájöttem h az én zenei ízlésemnek egy 2.1 rendszer jobb lenne a mély és a magas tartomány miatt a közép annyira nem érdekes ennél a műfajnál (hip-hop, rap, rnb, elektronikus)
aztán meg ugye bele kellett h férjek a 20as keretbe és ár/érték miatt ezt a z-4est néztem ki sok fórumozás után, eddig csak pozitív tapasztalatokat olvastam róla
nem vagyok egy audiofil, nem az a célom h több 100 ezres settet rakjak össze, amúgy is csak mp3-akat meg flac zenéket hallgatok
sztem nem fogok csalódni se a z-4ben sem az aurvanabanasadasad22: sztem nem normális, meg amúgy sem ilyenre van "kihegyezve" ez a fejhallgató
-
maszekember
aktív tag
KHM
Koss Porta Pro?
Sennheiser PX100?
Ezek mind nagyon kényelmesek...
A Koss-nál tapasztalatból mondom:Egyszer elaludtam zenét hallgatva,a fejemen a Porta-val,2-óra múlva ébredtem fel,és csk akkor tűnt fel a fejhallgató jelenléte a fülemen,amikor elindultam kifele a szobámból,és kirántottam véletlenül a kábelét a hifiből
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV tunert vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hogwarts Legacy teszt
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Lenovo ThinkPad T470 Notebook Fekete (i5-6300u/8GB/256 SSD)Magyar nyelvű Á++
- Near bezel új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- Xilinx vezérlő kártyák
- Mi Wi-Fi Range Extender Pro
- A++ ketegoria hibátlan több db Lenovo ThinkPad T490 - i5 8365u/8GB/256GB SSD/Windows/HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest